Salajence la RAPORT!!!!!54
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
.olim, ce pana mea faci?
tare scumpa esti la vedere si scris.
bag sama ca-i colegu tau acasa si nu mai ai timp de noi.vezi ca devin jeloasa
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
colegu amu s-o dus la madrid si vine numa duminica cred.
da ne-am schimbat, aranjat, cumparat, aruncat mobila din casa, si normal ca amu io trebe sa bag tot pprin dulapuri.
Am facut o curatenie de toamna, ca am avut multe haine ce nu le purtam, si am dat din ele, restul TREBE SA LE ARANJEZ PRIN DULAPURI.
AMU MA DUC SA II DAU PAPA LA PUI, BAITA SI VIU LA SCHIMBU 3![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
`ÇÇÇY+2OPXHN TXA: de:j;a3H1
ALEX VA SALUTA![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
te astept .
io-s pe baricade.
fug sa trag o tura de shoppingareala , ca ptr vikend si revin la butoane
.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim `ÇÇÇY+2OPXHN TXA: de:j;a3H1 ALEX VA SALUTA Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
pui mic si scump te tzuc apasat

.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui Bimilit oti,merci.tare bine arati.esti mumoasa foc.aipus kg doar pe burtik. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Despre ce vb voi aici ca io am pierdut sirul
...Oti daca te+ai pus la vedere, vreau si io! 
Noa gatai tarta cu rabdare

Oti, cred si eu ca nu-ti sta capul la altceva si ar fi si culmea! Mai ai o luna parca...? sa ne spui cand sa facem galerie!

Bia ce bunatati ti-ai luat?
Olim, pupam scumpicul mic, ce mesaj frumos!

Noa io-s prin zona, mai pe la comp, mai pe sus cu pruncii...mai pe la tv...

vorbe de copil...
Hobby
diplodocus spune:
| citat din mesajul lui Bimilit ioana, baga detalii despre spatiul ala.l-ai vizitat? io nici macar nu stiu unde e situat, deci nu poci sa ma pronunt. |
Cu ocazia prilejului ca am devenit vizibila si pt Bianca
De fapt...
Dar imi place mult mai mult aici, si am rezervat pt Luca, in octombrie
Mergem maine si la joaca, daca tot e vremea asta aiurea
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diplodocus
Cu ocazia prilejului ca am devenit vizibila si pt Bianca De fapt... Dar imi place mult mai mult aici, si am rezervat pt Luca, in octombrie Mergem maine si la joaca, daca tot e vremea asta aiurea AJUTA 2 surori in lupta cu timpul |
olala, da cand ai fost envizibila? parol ca nu tiu minte.
deci detalii despre spatiul de joaca VA RUGAM.e mare,curat, are jucarii, personalul cum e?
Bimilit spune:
mihaela, baga repedewww.culinar.ro/forum/continut-pagina/17624/Burtici/pagina/1080/" target="_blank">un ochi aici, mai in josul paginii.ssst, sa nu ne prinda
.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia ce bunatati ti-ai luat? |
deci, io una nu am nicio jena si cu tupeu va spui sincer ce-mi luai.io va avertizez ca sa nu avem vorbe
faza faina fu ca matei era nedormit de amiaz si la 21 a adormit.am iesit singura
.dezmat total.am huzurit printre rafturi
.deci luai asa:usturoi tocat congelat, patrunjel tocat fin congelat, marar taiat fin congelat-cate o punga din fiecare.le luai ptr ca sunt o puturoasa si un antitalent in ale taiatului si tocatului fin.cu usturoiul ar fi fost ok, ca am scula aia de pisat da cu verdeturile jale.am luat dulceata de smochine si de fructe de padure "camara lui totev", un deliciu, o aroma , naturale 100%,luai un unt cu iaurt delicios si am gasit unt natural si bio 100% cu grasime 82%. am scapat si-m raftul cu condimente si am luat asa:piper mozaic, chili,praf de usturoi,curry, ceva sare cu ierburi.am gasit un pateu de rata frantuzesc care e demential.ooooo si dadui iama in raftul cu ciucalata, unde spre surprinderea mea am gasit ptr toate gusturile clanului meu.luai asa:ciucalata cu menta
, ciucalata cu 85% cacao si cu 85%cacao si chili.neste apa si iaurturi si cata casa ca imi lasai feciorii nesupravegheatiAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

!