Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna la toate fetele!Ce faceti,nimeni pe la noi de doua zile????Eu am avut tare multa treaba la munca,o colega a plecat si a trebuit sa preluam din mers si atributiile ei.Suntem bine,am mers si saptamana asta la gradi desi teoretic era vacanta,dar maine vom sta acasa,e inchis.Codri a invatat inca vreo doua poezii si un cantecel,pe drumul de intoarcere nu-i tace gurita tot repetand ceea ce a invatat.Mai nou m-a pus sa-i cumpar un caiet in care sa faca liniute si ousoare sa invete sa scrie...Ptiuuu ce dornica e de evolutie....Iar Stefi se face din ce in ce mai dulce si ar vorbi si ea continuu.
Luminita va pupam pe tine si pe iubirea ta.Tare-s dulci cand isi motiveaza greselile si-si cer iertare!!!
Irda sanatate multa si putere sa faci fata gagicutelor care sunt sigura ca-ti dau motive infinite de mandrie!
Cryna,Cristiana ce faceti mama ati disparut si voi?
Daca voi avea cateva minute azi incep strigarea catalogului,aveti grija ca scot batul!!!Dar inainte de toate va dau ,ca poate va impulsioneaza mai mult!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Alooo,aloooo,alooooooooooooo!!!!Fetele TOAAATEEEE pai pe pagina 3?Nu se poate,stiu ca aveti treaba,plictiseala,s-a innorat afara,dar....ziceti mey ceva sa mai inanitam si noi!
Eu va doresc o saptamana buna si va invit la cofee chiar daca putin mai tarziu,dar fuse ceva treaba la prima ora.
Hai ce mai ziceti?Noi am mers la gradi,am bazait putin dar am ramas linistite in clasa.Iar de vineri avem si pisica birmaneza.E o frumusete si nu o gaseste mieunatul decat noaotea...Ne-a adus-o soacra-mea,banuiesc ca inca nu s-a obisnuit,dar fetele sunt inebunite dupa ea!
Va pup si intru mai tarziu sa vad cine a venit la cafeluta!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata la toate fetele! Uite Nicoll, ca aparui eu ... Haideti la -luta!!!

Despre noi... sa zicem ca-i bine... Robert a inceput iar gradinita, dupa o saptamana de vacanta... Si a inceput-o cu dreptul! Adica, a fost cuminte (cica, probabil, a venit odihnit din vacanta , a zis d-na)... mi-a adus bulinuta ... bla-bla-bla... Mey, la noi, d-na le da numai bulinuta verde, ca numai de aia are ... n-are rosie adica... verde pt. toti: pt. cumintenie, pt. papat tot si frumos (civilizat adica), pt. activitatile la ora (invatat poezii, desenat, etc.), etc. ... Si, incep a se inmulti bulinutele si la noi ... mai luase el si saptamanile trecute ... hmmmhhh, hmmmhhh... sa speram ca va fi bine si in continuare ...
Eu... reusii sa termin cu pregatirile de iarna, bucataritul adica... si, incet-incet, voi intra si-n curatenie ... ca astia, de la masterat, ne termina cu referatele lor ... asa ca, nu prea mai am timp liber ...
Mai revin eu, cand mai pot...

la toate fetele!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Neata!!!!Ce faceti fete dragi,nimeni pe la noi pe aici? Mai chiar nu pot crede ca micutii nu va imping sa mai scrieti cate ceva!!!Nimic nou,nici o snoava,nici o realizare?
Cryna felicitari baiatului pt bulinute si mamicii pt pregatirea bunatatilor pt iarna!De asemenea spor la referate,dar sa nu ne uiti si tu.
Cristiana ce faci draga mea?Ce-ti fac mandrutele?

Noi suntem bine.La gradi invatam sa pictam,ne mai punem si pe sortulet,dar sincer nu ma asteptam ca fata mea sa realizeze asa opere...Flori,funze si verzi si galbene.Am intrebat-o de ce a facut si galbena si m-a intrebat ca eu nu am vazut afara ce multe frunze galbene sunt?Deci...mi-am plecat capul in fata spiritului de observatie al fetei.
Stefi este super incantatat de pisica,o cauta tot timpul sa ii faca "mai-mai" si sa o iubeasca.
Cam atat despre noi,cum afara s-a cam stricat timpul eu astept sa intrati mai multe si sa mai stam la povesti!

MMN

Mergi la inceput

Si pentru ca azi e zi de sarbatoare uram
LA MULTI ANI,SANATATE,IMPLINIRI SI MULTE BUCURII pentru Rares Mihai al Laurei25,Stefan Gabriel,Tudor Mihai al lui Isabele2,Mihnea Gabriel al Monicai- Elena,Mihai al lui Crisciurea,Mihai al Geanineielena,Razvan Mihail al Mikai1,Mario Gabriel al lui Simonici79,Gabriela Maria a lui Ellarot,Amelie Mihaela a Emanuelei4u,Sebastian Mikael al Kultei si pentru mamica Gabirus!

Aceleasi urari si pentru taticii sarbatoriti azi sau chiar mamicilor care nu-si tradeaza acest nume si tuturor celorlalti apropiati ai vostri care azi isi serbeaza onomastica!!!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.

Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.

Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

hai hai..nde sunt vremurile cand nu apucam sa citesc macar?? off..

Am pus si eu poze cu Iris , sunt la linkul IUBIRILE MELE

Mergi la inceput

Salutare fetele!Ieri am avut o zi criminala la munca si nu am avut timp sa intru,dar se pare ca nimeni nu prea mai are timp...
Anis am vazut iubirile tale!Sunt tare dulci,Iris este la fel de frumusica precum surioarele ei!!!Sa va dea Dumnezeu sanatate sa le cresteti mari si sa va bucurati de ele! la toata gasca!
Andre_ea ce faci,cum te simti?Ce face bebelina?Dar Tudor?
Cristiana daca nu iti faci aparitia sa sti ca dau cu telefonul dupa tine zilele astea! la mamica si mandrute!
Cryna poznasul nostru cel de frunte nu te mai impinge sa ne povestesti nimic?Cat despre referate vad ca-ti ocupa tot timpul... Ne e dor de voi!
Irda,Cami,Diana ce mai faceti?Voi si cei mici?Stiu ca e greu cu BB mic,dar mai povestiti-ne cate ceva,va asteptam si va dam cate si sa va "mituim" putin!
Vedeti ca am inceput strigarea,continui ceva mai tarziu.
Despre noi nu am noutati.Gradi,acasa,joaca in doua sau trei functie organizare.fetele au scapat de tuse si muci,speram sa le tinem cat mai departe.
Fug la treaba si ma intorc cu prezenta.

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sa traiti cu numele
va pup.
sper sa revin mai tarziu.
multumim de strigare

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ei...si pt ca tot pomeni Ema de strigare,gata.Am amenintat ce am amenintat,acum sa va vad:
Laura ce mai fac gemenasii?Am vazut o foto a Biancai pe mess-ul tau tare frumoasa.Eu nu pot vb pe acel mess la munca.
Monica nu ne spui nimic nou de Mihnea?Ce schema de imunizare ati mai facut?Tot cu bunicii,nu?
Corbioana Andreiul tau frumos ce face?
Starchi nici o noutate despre Andrei?
Pisii_ella nici un cuvintel de o gramada de timp... poate te impulsioneaza!
Albinutzza ce mai face personalul din stup?Noi va dulce pe toti!
Diana credca e greu cu doi,dar vrem sa stim cum va descurcati!
MonaI Sariciul cel frumos ce face?Ne e dor si de voi!
Gesi si pe Alexandra am vrea sa o mai vedem!
Simonaci79 ocupata,ocupata,dar Mario ce mai face?
Hristina asa de mult te-a suparat Steaua sezonul asta ca nu mai spui la fete nimic de Victorita?
Bogdana fetele tale ce mai fac?
Delia perechea ta cum colaboreaza?Se impaca bine?
Yasmari daca ai sti de cand ma uit dupa un mes de la tine?O pe mamica dar si pe dulce Yasmin!
Katink tie cum iti e cu 2 micuti?poate iti gasesti 5 min sa ne povestesti!
Brianna ce fac fetele cucuiete?
Mamini am vrea sa mai stim si de voi cate ceva?Care iti mai sunt proiectele?Ce le admiram cand ni le povesteai!!!
Vali e mai bine la noul loc de munca?Ce mai face David?
Aldebaran stim ca e departe Grecia,dar fa-o tu sa fie putin mai aproape macar virtual!
Irina daca ai sti cat m-am gandit si la voi?Ce face cretulina?Sper ca sunteti bine si ceva mai linistite!
Joker,Andatudor si pe voi va asteptam la "raport"!
Ella2000 la tine chiar a trecut o eternitate decand nu ai mai aparut...Ce mai faceti?
Lulu75 frumuselul de Andrei nu face nici o pozna sa ne-o redai aici?
Giana baietii tai ce mai fac?
Truli-luli si voi sunteti probabil mai aglomerati,dar...spune-ne despre micuti!

Fetele,asta asa rapid,la o prima strigare.Vedeti ca am dat pupici si floricele,dar sa stiti ca de nu....scot batul!!!!Si am sa vad si pe cine am omis,a fost neintentionat.Ia demonstrati-mi ca stau prost cu memoria si dati-ne un semn de viata!
Emma va pupam si pe voi,te asteptam sa ne mai dai vesti!

MMN

Mergi la inceput