alocatie dupa doi ani
![](images/user_woman.png)
Tudor implineste doi ani in octombrie. Aveti idee daca si ce trebuie sa fac in legatura cu alocatia lui? In momentul asta, ia cele 8 mili lunar, pe care le aduce postasul acasa. Daca stiti ce si cum, va rog scrieti mi! Multumesc PS Stiu ca va primi in jur de 40 de lei, dar as vrea sa stiu daca fac eu vreo cerere sau se face din oficiu si daca stiti cumva daca banii astia pot merge automat undeva sa se adune sau tr luati lunar?
Raspunsuri
ama1357 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandraru Tudor implineste doi ani in octombrie. Aveti idee daca si ce trebuie sa fac in legatura cu alocatia lui? In momentul asta, ia cele 8 mili lunar, pe care le aduce postasul acasa. Daca stiti ce si cum, va rog scrieti mi! Multumesc PS Stiu ca va primi in jur de 40 de lei, dar as vrea sa stiu daca fac eu vreo cerere sau se face din oficiu si daca stiti cumva daca banii astia pot merge automat undeva sa se adune sau tr luati lunar? |
totul vine in automat si ii primesti asa cum ai primit si cele 2 milioane de pana acum...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ildyqo spune:
Hello fetelor,
exact asta am vrut sa intreb si eu, doar cu diferenta ca mie imi intrau banii pe card. Chestia asta atunci am rezolvat-o cu primaria. Alocatia vine tot de la primarie? Sau trebuie sa depun o alta cerere pe undeva? Unde? Ce institutie se ocupa de alocatii?
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
Alocatia trebuia sa o primiti in paralel cu indemnizatia... Puteti recupera cel mult un an in urma, trebuie sa faci o cerere in care soliciti alocatia si sa dai explicatii de ce nu ai ridicat-o la timp de la of. postal.
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
ildyqo spune:
Sa inteleg ca in afara de cei 600+200 lei mai trebuia sa primesc si cele 40? Unde trebuie sa depun cererea?
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
Alexa Ioana spune:
nu. pana implineste copilul 2 ani, alocatia lui e de 200 lei, iar indemnizatia ta e de 600 lei. dupa ce implineste copilul 2 ani, tu nu mai primesti indemnizatie, iar alocatia copilului devine 40 lei.
alocatia vine in continuare fara sa trebuiasca sa mai faci tu cerere.
![](punk.gif)
ildyqo spune:
MERCI