Caut familii iubitoare pentru motanel si pisicuta

Caut familii iubitoare pentru motanel si pisicuta | Autor: crisiacob

Link direct la acest mesaj

Donez motanel si pisicuta deoarece baietelul meu de 4 ani a fost diagnosticat cu alergie la parul de pisica. Nu mai putem sa le tinem deoarece a fost si diagnosticat cu astm bronsic.
Pisicuta are in jur de 10 ani iar motanelul cam 5 ani. Sunt niste pisoi tare cuminti, au fost crescuti numai in casa, fac doar la tavita.
Imi este tare mila de ei, de aceea as dori sa ajunga in familii iubitoare (impreuna sau separat). Daca ii doreste cineva si nu are posibilitatea sa-i hraneasca, ofer mancarea pentru cateva luni.

Va multumesc!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Am auzit ca ar exista persoane in varsta dispuse sa aiba grija de animale in schimbul unei sume lunare. Stiti cumva pe cineva? As fi capabila sa platesc 50 ron de pisica pe luna.

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Incearca si aici: http://www.gia.org.ro/adoptii.html

Explica-le situatia, si poate te ajuta...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Redau dintr-un mesaj pe care l-am scris la alt subiect, legat tot de adoptie pisicuti:

Si eu am avut cinci pisoi de dat si am reusit sa dau patru punand anunturi pe net, am pus anunt si cu poza cu toti cinci si cu poze pt fiecare in parte si vreau sa va zic ca dupa ce am dat patru din ei, pe al cincilea ne-am hotarat sa il oprim si inca am primit telefoane si mesaje de la persoane care vor pisicuti. Pisicii mei aveau pe insa doua luni, nu asa mult cum au ai tai.
Am dat anunturi pe mai multe site-uri, sper ca e ok sa scriu si aici numele site-urilor: petz.ro, caini-pisici.ro, pisici.ro, cautunstapan.ro.
Sunt sigura ca veti gasi doritori, numai ca trebuie sa dai anunturi cam peste tot, mai cauta si pe google si poate gasesti si alte site-uri in afara de cele pe care ti le-am zis eu.
Si mai poti face ceva: da un search pe google pt" adopt pisic" sau "caut pisic" ori tot la anunturi (pe site-urile unde vei da tu anunt), la persoane care doresc sa adopte un pisic si apoi contacteaza-i tu, daca sunt de din Bucuresti sau prin apropiere.

Poti da tot pe site-urile astea si anunt ca platiti pe cineva sa adopte pisicii, insa deocamdata da doar anunt pt adoptie.

Imi pare rau ca baietelul a primit diagnosticul de a fi alergic..insa cum de a stat pana acum patru ani cu pisicutii si abia acum s-a dovedit ca e alergic? Oare n-ar fi bine sa mai mergeti si la alti medici?
Mai nou am citit un articol ca pisicii pot contribui la cresterea imunitatii copiilor fata de alergii, astm etc., daca gasesc articolul iti dau un link.
Am gasit niste link-uri: citeste www.csid.ro/family/pisicile-alunga-astmul-si-alergiile-2743398/" target="_blank">aici, www.ziare.com/Pisica_protejeaza_copiii_de_astm-315339.html" target="_blank">aici si www.stiripescurt.ro/stiri/pisica-protejeaza-copiii-de-astm/44750.html" target="_blank">aici

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput