Antibiotic - efecte secundare
Iau de 4 zile CIPROFLOXACINA (Ciproxin 500mg, 1/12h) si de ieri ma dor foarte tare tendoanele de la gat-umeri si picioare, scrie in prospect ca asemenea reactii pot sa apara.
Intrebarea mea e: ce fac, intrerup tratamentul?
Banuiesc ca primul raspuns e: du-te la doctor!...logic, dar nu pot pana maine, in cel mai bun caz.
Multumesc anticipat!
Raspunsuri
mcm spune:
Pe prospect nu scrie "in caz de dureri..se intrerupe tratamentul..."?
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
ariel_7000 spune:
eu zic sa-l intrerupi! in iarna, am urmat un tratament dur, cu cefort injectabil, in urma caruia (cam la 3 zile dupa terminarea tratamentului) am avut contracturi musculare foarte puternice si muschiul diafragm mi-a intepenit pur si simplu! nu ma puteam deplasa, nu puteam sta, am stat cu mana ridicata 3 zile, din jumatate in jumatate de ora se contracta atat de puternic si de dureros incat credeam ca mor, plus ca ma lasa fara respiratie, ajungand sa ma invinetesc din cauza lipsei de aer...
eram gravida si nu mi s-a putut administra decat algocalmin pt ameliorarea durerilor, insa am inteles de la medic ca altfel mi-ar fi dat mialgin...in situatia mea finnd absolut interzis!
toata disptractia a durat cam 1 sapt, din care primele 3 zile au fost criminale. ai grija!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
Sheannamp spune:
CAte zile trebuie sa iei tratament?
Cred ca poti sa il intrerupi dupa ce faci 5 zile fara probleme (daca e pt o infectie urinara de exemplu).
Tdi spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Sheannamp, ar trebui sa iau 7 zile, am ceva infectie pe la maseaua de minte si ureche, maine abia ma vede dentistul.
Ariel, groaznic ce povestesti tu, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva! Multa sananate.
Mai iau o singura doza seara asta si apoi mai vedem, mi-e frica sa intrerup ca am avut dureri cumplite pe toata jumatatea dreapta a capului si tratamentul asta m-a ajutat insa ma sperie si perspectiva tendinitelor sau a rupturii de tendoane, am facut o miscare brusca si parca mi s-au smuls toate de la loc.