Puiuti de Randunici 2008!! (96)
Raspunsuri - Pagina 6
mstela spune:
Chiar asa,ce e cu Roxana?
Cristina
sa treaca starea.
Eu vineri as vrea sa ajung la targ sa iau aparatori de carucior,aparatori de patutz si ce s-o mai gasi...cine mai vine?![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Deci asa zici bubu?Interesant cu castronelele alea.La microunde le incalzesti?
Ariel,ce tare Teo si ce tare Mr Tide musculosul!!

![]()
![]()

Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
ariel_7000 spune:
stela, sa stii ca asa tace teo!!! ce zici? bagi pe geo la aparat?? mama, daca vede ca-i invatz nevasta la d-astea cred ca pune bata pe mine!
cristina, merci de ce ai trimis pe mail!
sovi, am pus filmele, ti-au mai ramas floricele? oops! gata cu inotul lui alex pe anul asta ca ii ingheata partea dorsala! la anu' inca o tura...pana atunci gaseste mami ceva de ocupat copilu'pe perioada iernii...eu ma gandeam la niste arte martiale, dar al meu zice ca e cam mica...vedem noi.
bubule, m-am uitat iar la poze si am decis ca te invidiez pt rochie si pt ce ascunde ea (la mine...
) si ca ai cumnate frumoase, chiar superba cumnatica verde!!!
clau, asculta tu de mimo cea inteleapta, ca tare bine le mai zice ea, ca un om mare! cine stie, cunoaste!
mimo, auzi tu, sfrijit!!! e in crestere baiatu'! zi merci ca nu ti-a adus pe unu' gata crescut:))) aaaa si ce facea ontzanu?? acum taie panglici la licee? si-a dat seama cat de periculos poate fi sa practice asta prin maternitati???
tuchi, doar 1 luna a ramas??? ce putin! hai ca trece repede si trec si problemele!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
bubu05 spune:
Stela, fii pe faza:
Tiramisu
- 5 galbenusuri
- 4 albusuri
- o cana cu zahar
- 2 cutii mascarpone esquisa, de 250g
- 2 fiole de vanilie
- 1-2 linguri coniac, sau altceva...crema de whisky...
- 500 ml cafea cu zahar
- 4 folii cu piscoturi
- cacao pt. decor
Eu fac intr-un vas de iena dreptunghiular, mai inalt si pun 3 randuri de piscoturi. Cafeaua o fac fara cofeina si nu pun tarie in crema, din cauza de Vladut
. Voi faceti cum va place.
Intai se face cafeaua si se lasa la racit. Galbenusurile se bat cu zaharul pana se albesc si se topeste zaharul si se face o crema tare. Apoi se adauga mascarpone rece, din frigi, se amesteca usor, apoi albusurile batute spuma tare si se amesteca si mai usor
, sa nu se lase, cu o lingura de lemn. Se pune vanilia si taria. Se inmoaie piscoturile pe ambele parti in cafea si se aseaza in tava. Se pune un strat de crema, apoi iar piscoturi si tot asa si se termina cu stratul de crema. Se cerne apoi cacao si se lasa la frigider 2-3 ore, pe putin
.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Ariel, m-ati terminat cu jumperele astea! super tare ranjitul!
Stela, cand e proaspat piureul i-l dau caldut, fara sa-l mai incalzesc, ca i-l fac pe loc, dar cel pt. a doua zi i-l incalzesc la microdude rapid, n-am timp sa-l fac la bain marie pt. ca urla de foame. In cateva secunde e gata, noi suntem dependenti de cuptor. Si apa pt. laptic tot acolo o incalzesc rapid. O fi el controversat, dar pt. mine e indispensabil ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Arielu, si eu am invidiat-o pe cumnatica verde
! Mai ales ca a avut ambitie si a slabit 12 kile
si acum se mentine! ma bucur ca ti-a placut de noi!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
luny spune:
mama, tuchi, este foarte tare Ilinca, isteata si cu imaginatie!!![]()
stela ce vreau si eu la taaaaarg!!dar nu stiu cum il voi convinge pe iub...si vineri lucreaza..
bai, pe mine nu ma lasa webshotul sa vad filmulete, de ce oare??..ariel nu reusesc sa le vad..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Ariel,stai linistita, ca nu e genul,George,sa o jumpereze pe Tea.

Si numai asta nu incercam ca sa o linistesc

![]()
..
bubu,mercic
.Dar crema asta se face cu ouale crude si la cuptor nu se mai da?

Stela,
mamica fericita de
gudinde spune:
SUNT NERVOASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ma programez la un service pt ITP joia trecuta. Eu ma invoiesc de la servici, ajung la ora programata si .... surprize, surprize .... plecase omu'. 

Ma programeaza o domnisoara pt astazi.
Ma felicit ca nu am lasat ITP-ul pe ultima zi, ma invoiesc si azi de la servici si ajung la programare. Nici nu pun masina pe rampa ca vine nenea si acopera teava de esapament si zice ... "vaiiiiiii dar nu pot sa va dau ITP-ul ca aveti toba sparta!". Pai eu nu aud nimic! Imi aduc aminte cum radeau colegii si-mi ziceau sa ma pregatesc ca nu se poate sa platesc doar ITP-ul ca trebuie sa mai faca astia ceva pe langa, niste placute de frana, ceva. Ce sa mai zic ... Il intreb cand se poate schimba. Pai sa vada ca nu au piese, ca sa comande si sa vada ca uneori nu au cum si trebuie sa le aduc eu ca ei de Dacii, ca..., ca ...
Asta ca sa nu mai zic ca nu ofera garantie pt ceea ce fac si ITP-ul costa 150 RON. Cum se face ca-n Bucuresti e mai scump ITP-ul? Mai scump adica peste dublu!
Zic: "Ok dar atunci spuneti-mi tot ce trebuie schimbat ca nu mai sunt decat cateva zile pana la expirare si sa le comandati pe toate." Ma anunta ca pt asta trebuie sa se uite la masina pe rampa si atunci platesc ITP-ul numai ca nu mi-l da. Apoi comandam piese, platesc piesele, montajul etc si apoi refacem ITP-ul! Adica-l platesc de 2 ori!
Service-ul unde-mi faceam eu revizile s-a desfiintat. So ...
Am pus mana pe telefon si m-am programat peste 2 zile la auto-cobalcescu. Sper acolo sa aiba de toate, sa faca ce trebuie si sa iau ITP-ul ala! Numa' ca nici nu vreau sa ma gandesc cat costa la astia! Insa eu nu am cum sa alerg tot Bucurestiul sa fac rost de piese si nici nu pot sa ma mai invoiesc. Eu nu am tipul de servici unde sa sparg usa dupa 8 ore sau sa pot sa-mi iau liber fara probleme.
Si m-a deranjat atitudinea, modul de a vorbi ...
mstela spune:
Of,gudinde,imi pare rau ca esti necajita...dar cunoastem cu totii ce se intampla prin romanik
...
Stela,
mamica fericita de