FIV 191
Raspunsuri - Pagina 22
gabita78 spune:
Fetelor, pe mine ma doare burta parca mi-ar veni cm in orice clipa, nu stiu ce sa zic, data trecuta mi-a venit in ziua 10, eu azi sunt in ziua 8, oare nu e totusi prea devreme?
mari_lolutza spune:
GABITA 78, si pe mine data trecuta m-a durut burta cam in z 10 si am avut si o pata maronie, apoi nimic. Cam in z 21-22 am patit la fel. Eu cred ca ai lipsa de progesteron. Eu am luat 2 utrogestan in z 25 si mi-a venit ciclul la 28 zile.
amzulica spune:
Gabitza - simptomele de cm sunt normale. Nu te mai stresa. le-am avut si eu si in ziua 8 de la ET dimineata am avut cateva pete maronii care pana in pranz nu mai erau. Si am facut ET cu blastocisti. In ziua 12 de la ET aveam beta 125. Deci fara stres - lasa-l pe Dumnezeu sa decida si o sa vezi ca o sa fie bine. Multa bafta. 
Cami
16+ 
kineta spune:
Tabitha bafta multa
.Mimice tratament de stimulare ai facut si ce protocol,esti la primul fiv?

alexamary spune:
buna
va intreb si ei ceva
am facut pe 13 sept diphereline si ieri pe 20 tb sa vina menstruatia
dar nu a venit
am luat ieri si azi cate 3 pastile odata de duphaston
inca nu mi-a venit menstruatia nici acum
si nici nu am simptome ca mi-ar veni
a-ti mai patit asa ceva?
care credeti ca este cauza?
se mai poate face fiv - ul
catalina2307 spune:
Tabitha ,Gabita cand veniti cu testele sa va mandriti? 
Fete dragi
pe toate.
Si acum sa va spun ce am facut. Dr. mi-a marturisit ca a insistat sa merg sa ma vada pt ca i-a fost teama ca uterul meu este distrus. Nu mi-a spus nimic sa nu ma sperie. Vesti bune, uterul meu este intr-o stare excelenta. Chistul s-a micsorat un cm. Azi mi-a venit CM ,la doua zile dupa ce se termina tb sa fac eco sa vedem daca dispare. Daca nu, imediat merg sa mi-l scoata. Mi s-a spus ca e foarte simplu, se poate face si fara anestezie, se scoate lichidul cu o seringa. Oricum luna asta ziua 21 incep inhibarea. Protocol lung - suprefact si gonalF. Aceeasi schema de tratament. Vor sa mearga tot pe blastocisti si spera ei sa se prinda ,sa nu fie gemeni si sa punem si la congelat. (vor sa imi transfere doi). A inceput sa imi fie teama si deja ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa mai astept.Nu stiu...
Ce vreau sa va spun este ca ii iubesc pe cei de acolo. Oameni si dr. deosebiti. Au venit toti sa ma pupe , nu m-au scos din Catalina mou(Catalina mea) ,mi-au fost alaturi, mi-au daruit magia sarcinii (chiar daca s-a intamplat ce s-a intamplat) mi-au salvat uterul, mi-au salvat viata. Nu am platit absolut nimic (eco, control).
Oare de ce nu pot fi si dr. din Romania la fel?
LucaLuca spune:
Catalina mou, psihi mou, parigoria tu kosmu, excelente vesti! Deci, gata inhibarea luna asta, intri in linie dreapta?! Super tare. Sa iti dea Dumnezeu un copilas sanatos, caci se spune ca nu cad doua stele in acelasi loc, iar la noi deja au cazut. O sa fie bine de data asta!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
catalina2307 spune:
Raluca
.
Luca, agapoula mou, nu stiu fetita ce naiba sa fac. Imi este tare teama....