tratament pentru o trompa infundata
Buna.Stie cineva vreun tratament pentru trompe infundate, de fapt numai trompa dreapta este infundata mi s-a descoperit la HSG.Puteti da vreun sfat? multumesc
Raspunsuri
valentinag spune:
Instilatii sau laparoscopie,daca este infundata in partea dinspre ovare!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
m_monique spune:
sa stii ca si doar cu o trompa functionala poti sa ramai insarcinata.
eu am una infundata, si acum sunt la a 2-a sarcina.
Andrei (16.12.2006)
airam20 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.Medicul meu curant mi-a recomandat direct operatie laparoscopica nu mi-a facut nici o instilatie .Ma gandeam ca poate e vreun tratament medicamentos.Puteti sa-mi recomandati un medic bun pentru operatia laparoscopica de la Bucuresti Ssauu vreo clinica? Eu sunt din Braila.va multumesc
aalina2003 spune:
de ce sa te chinuiesti cu laparo sau orice altceva cand poti ramane insarcinata si doar cu o trompa functionala? si eu sunt in aceeasi situatie si am ramas insarcinata foarte repede.
rapsody spune:
Eu am o trompa scoasa de la o extrauterina si am un bebe de 4 ani cu nastere normala....se poate, mult succes..
camy062004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique sa stii ca si doar cu o trompa functionala poti sa ramai insarcinata. eu am una infundata, si acum sunt la a 2-a sarcina. Andrei (16.12.2006) |
si daca ai o singura trompa iar ea fiind nefunctionala?se pot face instilati sau altceva?
aalina2003 spune:
tratamentul pentru o trompa nefunctionala este cel descris undeva mai sus,laparoscopie si instilatii. exista un subiect e un deva intitulat laparoscopie,parca la "asteptand un ingeras". eu stiu ca instilatiile nu prea functioneaza,iar laparoscopia rezolva problema numai in unele cazuri. oricum,daca intri acolo,sigur afli mai multe. bafta!
aalina2003 spune:
revin: din cate stiu eu,sunt situatii in care se recomanda direct FIV, functie de ce vede dr la histerosalpingografie.
simonia spune:
daca ai ajuns la HSG, inseamna ca te straduiesti de ceva timp, laparoscopia iti poate spune si rezolva multe, incearca, merita!