tratament pentru o trompa infundata

tratament pentru o trompa infundata | Autor: airam20

Link direct la acest mesaj

Buna.Stie cineva vreun tratament pentru trompe infundate, de fapt numai trompa dreapta este infundata mi s-a descoperit la HSG.Puteti da vreun sfat? multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Instilatii sau laparoscopie,daca este infundata in partea dinspre ovare!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

sa stii ca si doar cu o trompa functionala poti sa ramai insarcinata.
eu am una infundata, si acum sunt la a 2-a sarcina.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns airam20 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.Medicul meu curant mi-a recomandat direct operatie laparoscopica nu mi-a facut nici o instilatie .Ma gandeam ca poate e vreun tratament medicamentos.Puteti sa-mi recomandati un medic bun pentru operatia laparoscopica de la Bucuresti Ssauu vreo clinica? Eu sunt din Braila.va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

de ce sa te chinuiesti cu laparo sau orice altceva cand poti ramane insarcinata si doar cu o trompa functionala? si eu sunt in aceeasi situatie si am ramas insarcinata foarte repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Eu am o trompa scoasa de la o extrauterina si am un bebe de 4 ani cu nastere normala....se poate, mult succes..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

sa stii ca si doar cu o trompa functionala poti sa ramai insarcinata.
eu am una infundata, si acum sunt la a 2-a sarcina.

Andrei (16.12.2006)

si daca ai o singura trompa iar ea fiind nefunctionala?se pot face instilati sau altceva?

Mergi la inceput

tratamentul pentru o trompa nefunctionala este cel descris undeva mai sus,laparoscopie si instilatii. exista un subiect e un deva intitulat laparoscopie,parca la "asteptand un ingeras". eu stiu ca instilatiile nu prea functioneaza,iar laparoscopia rezolva problema numai in unele cazuri. oricum,daca intri acolo,sigur afli mai multe. bafta!

Mergi la inceput

revin: din cate stiu eu,sunt situatii in care se recomanda direct FIV, functie de ce vede dr la histerosalpingografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

daca ai ajuns la HSG, inseamna ca te straduiesti de ceva timp, laparoscopia iti poate spune si rezolva multe, incearca, merita!

Mergi la inceput