Aspirante optimiste > 20 (346)
Raspunsuri - Pagina 21
oana_cnt spune:
Salut, vine si intarziata.... Aaaa.... si vreau o cafea maare cu lapte...
FETELOR, SUNT FERICITAAA!!! ESTE A DOUA ZI FARA TIGARI!!!! Ieri mi-am pus un plasture si din cand in cand mai mestecam si guma Nicorette, dar azi sunt fara plasturi si fara guma si inca rezist... Desi am gatul uscat, insa cand nu mai pot beau ceai si imi trece...
Hai, cine se anunta graviduta?
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
amber_onyx spune:
Felicitari Oana, sunt mandra de tine.
Eu am fost la ginecolog si toate bune si frumoase la testul Papanicolau; in schimb m-am enervat pentru ca daca vreau sa fac analizele inainte de sarcina trebuie sa platesc eu, ceea ce mi se pare anormal in conditiile in care in abonamentul pe care il am la ei se specifica ca toate analizele sunt gratuite.
Acum, nu stiu ce sa zic, ca si doctora asta era cam prea plina de ea, si sictirita si ma gandesc ca poate mi-a zis asa ca sa scape de mine. Mai este cineva de aici abonat Medicover sau stie ceva despre asta?aaa...si ce m-a enervat cel mai mult e ca atunci cand m-a intrebat de ce tin sa fac toate analizele inainte si bla bla, eu, (care sunt foarte vorbareata si prietenoasa)i-am zis ca m-am documentat si am citit si pe DC, si la care madam imi raspunde ca persoanele inteligente nu isi pierd vremea pe forumuri, si ca nu ar trebui sa ma iau dupa ce zice acolo....m-am enervat la culme, si bineinteles ca in drum spre usa i-am replicat cate ceva.Cert este ca a reusit sa ma enerveze la culme( eu care sunt foarte calma de felul meu). Cat tupeu!
uve_got_mail spune:
Buna,
eu sunt abonat Medicover si merg la Grozovici la Hamid Ayatollahi. Eu sunt multumita de el ca si medic.
Aceeasi surpriza cu analizele platite am avut-o si eu. Se pare ca urmarirea sarcinii dupa primul an de abonament este gratuita - asta incluzand analizele. E ciudat dar asa e, doar dupa ce se confirma sarcina ai gratuitate la analize...Si la fel mi-a spus si mie doctorul, sa nu mai citesc aiurea. Asta nu inseamna ca trebuie sa il ascult 100%.
moni_k spune:
Scuze Oana... am avut ceva de lucru si am iesit un pic. Gata, am activat. Sau cel putin eu asa zic![]()
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png