Aspirante optimiste > 20 (346)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Nu ar fi chiar o problema daca ar trebui facute mici reparatii ,dar se va demola o parte a cladirii,iar eu (acum)si inca o colega(mai spre primavara)ne mutam cu grupele de copii prin vecini,sa zic asa.
Adica,eu maine primesc ,copiii in gradinita,iar dupa amiaza ma mut cu tot carabalacul intr-o alta locatie,moderna ce-i drept,pusa la dispozitie de o fundatie din oras.

poate luna asta da!

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Am noroc ca-mi place cum este acolo ,este cladirea renovata,incalzire centrala ,curat,nou ,clasa va arata foarte frumos dupa ce o voi aranja ,insa nu este normal ce se intampla.Sunt curioasa ce vor spune parintii cand vor auzi vestea ca ne luam catelul si purcelul si plecam .
Asta este ,ne conformam,macar de s-ar construi la vara viitoare cladirea noua,promisa,in cureta gradinitei noastre ca spatiu ar fi har Domnului,suficient.Insa pana atunci...

poate luna asta da!

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Asa ca voi fi supraaglomerata cu mutatul ,aranjatul si in aceasta saptamana.
Nici nu am avut timp sa ma mai gandesc la simptomeli ,sau altele si cred ca mi-e mai usor asa.Abia azi am vazut ca sunt deja in z22.
Am luat luna asta Vitex,Female Hormone Blend si Branca Ursului.
Acum ramane de vazut daca au reglat ceva pe luna viitoare.
Ceva fac ele fiindca la aproximativ o ora dupa ce le iau am niste contractari ale muschilor abdominali de zici ca fac febra musculara.Ma doare cam o jumate de ora apoi ma lasa.

poate luna asta da!

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Cami si Mihaela ,mai ,mai voi va incuscriti?Asa cred ca v-ati propus de faceti pereche,
Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi,frumosi si la termen.Iar apooooi...sa le faceti cunostinta ,poate,poate cine stie?

poate luna asta da!

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Tot singura vorbesc?
Ia desteptareeeeeaaaaa

poate luna asta da!

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Hai ca merg si eu la un de inviorare si apoi revin.V-am spus ca azi stau cu voi,nu ma lasati singuraaaa

poate luna asta da!

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Neata,eu sunt intai cu papica,fara papa ne apuca greturile.Neata Anidaz.Succes in noul an!Noi maine mergem la ecograf sa vedem ce mai face samburica si daca mai avem acel hematom.Sper sa fie bine,am inceput sa ma gandesc la prostii.Citesc tot felul de nenorociri pe la noi la odisee si ma apuca tremuratul.Va pup fetele si va doresc o duminuca placuta.Bubu succes si tie!Daca a fost o data sigur mai vine el si a doua oara.Poate a fost Doamne,Doamne ocupat si acu se va ocupa si de tine.

iulia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

iulia nu te stresa nu e voie!!!1
neata fetele
si o prietena de a mea a a vutt hematom si la vreo...nu stiu cate sapt i-a aparut o sangerare si dupa aia salut si in 12 nov de ziua mea tre sa nasaca........................si e bine
deci nu gandi negativ, ca atragi lucrurile rele.da?????????????????bucura-te ca esti gravi si imagineaza-ti bebele cand il vezi pt prima oara si zambeste-i.incearca,......

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Beatrice1982

iulia 8+

Mergi la inceput

Iulia ,sa vii maine cu vesti bune,.
Multumesc,stiu ca va fi un an placut ,doar suntem in grupa mare,vom avea activitati placute,dar cam multicele pentru copilasi de 5 anisori.Insa din generatie in generatie imi dau seama ca inteligenta se dezvolta la varste tot mai timpurii.
Va dati seama ce copii vom avea noi? Cred ca la nastere vor fi notati in functie de cat de corect pronunta :mama.
Acum serios ,fara gluma dar daca la nici doi anisori nepotica mea se urca singura pe tobogan si pe sfori atarnate ,sau se da cu nu stiu ce ,inseamna ca asa este ,copiii devin tot mai inteligenti.Stati ca o sa pun si niste poze sa o vedeti ,ca mie mi-a stat inima cand am vazut-o unde e cocotata.

poate luna asta da!

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput