Aspirante optimiste > 20 (346)
Raspunsuri - Pagina 15
Rallu spune:
Oana...stai sa o luam pe rand.
Eu AVEAM micro-polichisturi in momentul cand mi s-a indicat stimularea.
Le am de mult...nici nu cresc nici nu scad tot micro raman si tot acolo.
Mi s-a recomandat pt. ca suspectau cicluri anovulatorii si pt. ca nu am si sindromul, numai chisturile depistate ecografic si atat.
Stimularea mi s-a recomandat de 3 doctori diferiti si in final am ales unul din ei.
Stimularea facuta a fost un fel de test sa vada daca ovarele mele pot fi stimulate si pot produce foliculi viabili.
Se pare ca am intrecut asteptarile pt. ca ei erau destul de sceptici.
Ce am acum, inca nu stiu...o sa vedem in curand la eco.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
amber_onyx spune:
Oana, ai incercat cu tigari medicinale? se gasesc la farmacie si nu contin nicotina, doar plante.Intr-adevar zici ca ai fuma fan,dar se merita.La mine problema nu era dependenta de nicotina, ci senzatia aia de a iesi la o tigara si o barfa cu colegii, cafeaua de dimineata etc. Si cand m-am lasat, am inceput cu NTB-urile astea.Am fumat doar 2 zile pt ca dupa aia numai la gandul sa imi aprind o tigara din-asta oribila si ma lasam pagubasa. Acum am deja 17 zile de cand nu mai fumez, si nici nu simt nevoia.
P.S Maine ma duc la ginecolog sa incep controlul si sa imi dea toate analizele pe care trebuie sa le fac. E bine ca sunt abonat Medicover
Rallu spune:
Aaa...uitasem.
Din cate am inteles eu, daca situatia ramane aceeasi continuam.
Daca se inrautateste (chisturile sunt mai mari sau mult mai multe) facem pauza.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
titi143 spune:
Buna fetelor!!!
Eu as bea o ciocolata calda daca se poate.
Scuze de intarziere dar am am avut de lucru toata ziua. Am avut de reparat 2 calculatoere si inca nu am terminat.
Buna ganesha, bine ai venit printre noi. Te primim cu bratele deschise.
Bubu ai facut testul, sau inca nu? Sunt asa de curioasa, sper sa fie cu ochisori.

si eu vreau bebe!
titi143 spune:
Iulia mie personal imi pare bine ca ramai printre noi. Mie imi place sa se vorbeasca de bebei, chiar daca nu sunt ai mei. Cu ocazia asta poate ne mai cateva sfaturi.

si eu vreau bebe!
anne`mary spune:
oana mult noroc in batalia cu tigarile.
bubu ce zic testele? hai repede cu raspunsul ca sunt nerabdatoare. Aseara inainte sa adorm chiar ma gandeam la tine. Bine ca nu am visat buburuze aseara 
rallu, o pasarica mi-a ciripit ca ai si stii sa folosesti testul de ovulatie cu saliva. Ma bate gandul sa iau si eu. ce ma sfatuiesti? Se poate cumpara de la magazin sau doar comanda pe net?
Daca acea cafea de care vorbiti chiar e buna, o sa iau vreo 3 tone....al meu sot e pofticios din cale afara. Se duce de se electrocuteaza si se inveleste cu parafina, dar sambata a dat pe gat un tort de inghetata 
anca eu sunt si mai tare ca tine....aseara m-am culcat la ora 21. Nu apuc ora 12 noaptea decat de revelion si cam atat ![]()
acum despre mine: vreau sa va intreb daca e normal ca dupa chiuretaj primul ciclu sa fie abundent. In general pe mine ma tine 3 zile si nu e deloc abundent. imi vine asa ...ca sa zic si eu ca am ciclu. Dar ieri si azi m-a nenorocit. Am terminat un pachet de absorbante. Si este mai ... cum sa ma exprim ca sa intelegeti: e cu cheaguri...dar nu razlete ci ...asa e permanent. E o scurgere mai "grosa". Sper sa intelegeti. Sunt cam nelinistita din cauza asta.
pupici dulci
oana_cnt spune:
Situatia e la fel si la mine, Rallu. Exact la fel. Eu pana sa dau de voi nu prea stiam mare lucru despre stimulare. Pentru ca eram prea focalizata pe problema cu lipsa menstruatiei si stiam ca pana nu se rezolva asta nu am cum sa raman gravi.
Am inceput sa iau Menopur si, tot asa, dr. nu era sigur ca o sa imi creasca suficient foliculii. Dar au crescut, slava Domnului.
Aici, insa, cred ca dr. nu a procedat tocmai bine. Nu am facut monitorizare dupa Pregnyl. Am inteles ca asa se procedeaza, doar ca eu l-am intrebat si mi-a zis ca sigur se sparg foliculii dupa cum arata. Tu parca ai facut, nu?
Amber-onyx, mersi pentru pont. Deocamdata merge cu plasturii. Nu imi vine sa cred ca e ora 12 si eu inca nu vreau tigari... In conditiile in care cel mai mult fumam pana la pranz, la birou. O sa iau tigarile despre care imi scriai in cazul in care nu o sa ma pot abtine.
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
ancadragoman spune:
Anne pai lasa ca nici eu nu apucam cand nu o aveam pe Maria dara cum se culca ea pe la 10-11 si pana imi fac un dus,mai strang pe acolo ,cateodata chiar matur
se face 1 noaptea imediat
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
anne`mary spune:
offff. m-am dus sa-mi schimb iar absorbantul. Si ma intalnesc cu o fata tinerica ce imi spune ca e insarcinata. Ar avea cam 4-5 saptamani. Si o sfatuiesc sa se duca la dr ca sa o consulte si eventual sa-i dea un tratament. I-am spus sa nu amane dr pt ca eu l-am amanat pana ce a fost pre tarziu. Nu am reusit sa o conving sa se duca pt ca "poate nu o sa se intample nimic".
cum sa spui asa ceva? Ea sta si trage de saci de cartofi toata ziua, sta in picioare 12 ore si cu toate astea nu se duce la un dr? Eu ignoranta am platit-o scump. Ce n-as da sa fiu din nou insarcinat
sa dovedesc ca am invatat ceva din experienta trecuta. Ii spun ca spitalul e plin de femei cu sacini oprite in evolutie si avorturi spontane si pe fata ei nu se clinteste nimic, nu tresare, nu se ingrijoreaza. A zis ca se duce pe la 2 luni
. Sunt asa suparata

.