Aspirante optimiste > 20 (346)
Raspunsuri - Pagina 13
anidaz spune:
Buna dimineataaa,am facut o cafeluta maaaare pentru amatoare,am si cappuccino,am si reduccino,suc de portocale,vi le las pe masa ca eu plec de-acasa.![]()
------

------
------
------
------
------
Iaca m-am trezit binedispusa azi,poate e de la scortisoara cu miere,yuuumi e buna,mie-mi place combinatia.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Azi dupa program incep mutarea mobilierului de la gradi si cred ca o sa dureze pana diseara sa le si aranjez,deci lipsesc motivat.Daca ajung acasa mai repede intru sa vad ce-ati mai facut azi.Mai ales fetele cu testarea,

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
In sfarsit o luna fara simptome fabricate la mine.Mai sa stiti ca e bine sa fiu ocupata marea parte a timpului fiindca uite asa nu mai am timp sa caut si sa comand creierului meu simptome si asa nici stresul nu mai e asa mare.Nici nu stiu cum am ajuns in z24 si ieri incercam inainte sa ma uit la ticker ,sa-mi amintesc cand a fost z1 si n-am reusit ,tickerul mi-a improspatat memoria,

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Luna asta n-as vrea sa fie bebe pe la purtator fiindca iau cele trei produse care nu sunt prea indicate in sarcina,Vitex,Female Hormone si branca ursului.
Apropo cu care pot continua si din z1?Am inteles ca branca ursului inhiba ovulatia ,e adevarat?Iar de celelalte doua nu stiu ce fac in prima perioada a cm-ului.

Ma ajuta cineva cu un raspuns?
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
O sa vad eu diseara daca scrie cineva despre ele ca acum plec la gradiiii cu forte noi pentru piticii colegei ca ai mei sunt deja mari ,n-am probleme cu ei.Si doar azi mai stam la gramada apoi intru serios in activitati cu grupa mea fiindca la toamna vor fi scolari daca ramane obligatorie varsta de 6 ani pentru inscrierea la scoala.Orice ar fi eu trebuie sa-i pregatesc si o voi face cu siguranta fiindca-mi place sa trimit in clasa I copii pregatiti ![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vrancioaia Buna Ancutza, Merci pentru explicatie... Eu am ramas cu sechele de cand am fost insarcinata si-am eliminat in a 4-a saptamana tot asa, numai ca era un tesut mai mare, cam jumatate de palma si-am avut crampe, iar sanii mi s-au marit si erau durerosi, fierul din sange era cu mult sub limita minima...pana a aparut o pata maronie-rosiatica , si-a dat totul peste cap... Ma tot gandesc ca ceva nu e tocmai in regula...desi analizele facute au iesit bune, dupa cum spune doctorul. Aveti vreun sfat ? multumesc..va pupic |
Pai ce ai descris tu e avort menstrual ,endometrul se elimina ca niste firicele mult mai mici decat cheagurile si sincer nu cred ca ai ce sa faci cu asta.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
adiutza spune:
Neatza!
Anidaz, iau si eu un cappuccino... Multumesc frumos!
Fetelor ce mai stiti de gessy? nu i-am mai vazut numele la odisee... Stie cineva ceva de ea?
pupici!
http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
amber_onyx spune:
iau si eu o cafelutza, cu laptic si dulce.hehe.offf ce n-as da sa pot sta mai mult cu voi dar nu prea mai pot (munca asta, nu mai vreau sa muncesc).
dar sa stiti ca va citesc in continuare
Rallu spune:
Neata si de la mine.
Bag si eu un Reduccino daca nu va suparati.
Bubu cum a fost cu testul? Dai sau nu de baut?
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png