Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (111)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Pai bine ma Andreea ma lasi sa urlu aici de una singura?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Ank, bafta la scoala!!!!!!!!! mamaaaaaaa da de unde ai tu atata timp si chef sa te mai apuci si de scoala???? ca io cu unu si sunt rupta... ![]() da-mi reteta magica... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
una bucata mama aproape de tine dupa-masa si una bucata bebe care papa tot si doarme ca ursul
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Eliza v-am trecut in listuta si vrem poze sa va cunoastem TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
bai nene nu isi poate omul odihni burtanul putinnnn ...

.. Imi faceam ghiozdanul doar 

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
una bucata mama aproape de tine dupa-masa si una bucata bebe care papa tot si doarme ca ursul Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
si eu indeplinesc conditiile astea dar tot nu am chef
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
Ank83 spune:
eu vreau sa ma parte de actiune... resuscitari... sange ..injectii ...perfuzii 
... Sunt un pic freaky ...asa e ??

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 eu vreau sa ma parte de actiune... resuscitari... sange ..injectii ...perfuzii ![]() ... Sunt un pic freaky ...asa e ??![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
nuuuuuuuuuu

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
adra_bell spune:
Buna ziua mamici!
Chiar dormeam si m-a trezit Anca.![]()
Vad ca sunt mai multi bebei mofturosi, ne inscriem si noi. De ieri a mai inceput Eva sa accepte si cateva lingurite de la mine, in rest numai ce mananca cu manutele ei. Se pare ca este suficient nu a slabit deloc, deci e OK. Aaaa si iaurt serveste cu lingutita, ieri a bagat 300g, cand am vazut ca face pauza nu i-am mai dat, avea o burtica rotunda dupa aceea...
Astazi a adormit in timp ce manca. Am filmat-o, dar nu am lasat-o sa doarma asa ca avea o bucatica de pepene galben in gura
Anca, i-am pregatit Evei vitel cu cartofi la cuptor.
Bine ati venit Eliza si Naomi!
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai bine ma Andreea ma lasi sa urlu aici de una singura? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
aici isssssssssssss !!!!
am hranit mofturosu' meu... cu chiu cu vai....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
una bucata mama aproape de tine dupa-masa si una bucata bebe care papa tot si doarme ca ursul Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
ohoooooooooooo... asa da boierie....
io n-am parte de niciuna...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
gill spune:
Salutare!
Anca tu urlai asa mai devreme!!!???
,,,,,,,,vezi sa nu faci rosu in gat 
Fetelor care ati avut succes cu operatiunea"olita"....sa-mi spuneti si mie metoda.......ca noi...facem orice pe olita numai ce trebuie nu....
In alta ordine de idei...ce parere aveti de vaccinul antigripal....e bine de facut la bebei.....eu am tot studiat problema dar...cred ca nu am curaj sa i-l fac....mai bine ii dau Imuno Baby sirop pt stimularea imunitatii....
Voi ce ziceti?
GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"
SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/