O alta Timisoara (13)
Raspunsuri - Pagina 17
Mirona spune:
da - da - da CONFIRM. miercuri in botanic pe la 6 - poate 6 si ceva. Eu voi sta maxim pana pe la 8 - 8.30 ca la 9 avem baita la Raul.
va pup - dau acum sfoara si pe mess.
va pup si abia astept sa va vad
mi-e un dor de voi
remaliss spune:
Fete dragi, poate ma lamuriti intr-o problema...
Cele care sunteti in CIC si ati depus dosarul pt indemnizatia de 85%, ati primit banii sau tot 8 mil au intrat in cont? Mie nu mi s-au virat echivalentul a 85% din venituri...La primarie primesc informatii sau la Agentia de Prestatii Sociale de pe str. Mercy primesc informatii?
Multumesc!!
o mamica fericita
Giova spune:

sa vedem cum ajungem si noi, daca e totul ok...
tinem legatura prin telefon, in caz ca intervine ceva.
remaliss sorry ca nu te pot ajuta.
_
Gio
29+ si Marco(06.01.2006)
poze
Mirona spune:
of - ca nu mi-e dat nici azi sa va vad - si aveam atatea sa va spun ...
iar s-o apucat stiu eu cine de incantatii sa vina ploaia cand propunem vre-o intalneala ... 
no - bun si asa rau - ne vedem data viitoare
gabirus spune:
Hello, fetelor. Am facut abstinenta de forum o veme, dar am intrat sa felicit noua mamica pentru bebel!
Sa fie sanatos si frumos si fericit!
Si Giova, tinem pumnii si pentru tine! 
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
Giova spune:

gagici pe cand o noua intalnire?
Noi joi plecam in Alba, am intaln irea de 10 ani de la terminarea liceului si trebuie sa aducem trusoul bebeului, caci le-am depozitat la socrella.
gabi bine ai revenit. mersi, sa dea DD sa decurga totul bine. mai e putin, dar tare greu......
si o sapt. buna sa aveti.
_
Gio
30+ si Marco(06.01.2006)
poze
gabirus spune:
Fetele, cum mai sunteti? Ioana, ce face burta? O sa nasti si tu ca mine, pe cele mai mari calduri. ![]()
Miro, ce face bebele? L-am vazut intr-o zi pe fericitul tatic in parc cu cei doi copilasi.
Frumoasa familie.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
Mirona spune:
salutam fetele,
pe cand o noua revedere?
Simina - repetam figura cu Botanicul saptamana asta? poate ni se mai alatura si alte fete. noi sapt viit plecam la OR pe W/E - poate ramanem acolo si o saptamana doua - om vedea.
Gabi - merci de intrebare - suntem binisor - ne luptam cu colicii - inca. Bebe e bine - daca va continua sa ia in acest ritm ALERT in greutate - nu ma prea vad bine cu spatele. .... 
Si zici ca l-ai vazut pe Dani singur cu amandoi? Nu stiu exact cand fu asta - ca nu se prea intampla sa ramanem vre-unul cu ambii - in permanenta trebuie sa ne impartim- poate era si una din bunici - sau poate fugisem eu dupa pita, cine stie?
voi ce msi faceti?
pupam pe toate
Mirona spune:
am uitat:
Gabi - te citisem la un alt subiect despre teatru de papusi de azi de la Zoo. ati fost? eu i-am impuiat capu fetii si degeaba - fu o mare dezamagire - un clown si o alba ca zapada si multe baloane de la orange
.
bine ca i-am trimis si cu Ami- ca altfel se plictisea fii-mea pe acolo.
in rest - avem activitate zilnic in parc - vad ca cei de la Nesquik organizeaza zilnic ceva concursuri in parc - si au si un bleg de iepuras ... care face zile fripte mamicilor - povestiri la o noua intalnire 
acu chiar ca tre sa fug
v-am pupacit