Puiuti de Randunici 2008!! (95)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
neatza!
bei, dar ce succes au avut pozele, ma bucur ca v-au destins un pic macar!
o sa mai pun cateva azi.
bitza ,daaaaa, sunt dunga de slaba!!
de unde, draguta?sunt pozele facute cu grija!![]()
sovi asa e, marea era exact in fata vilei, coboram cateva trepte si eram pe plaja! lasa ca la anul recuperati si voi, cu siguranta!
mimo sa mor ca azi noapte pe la 3, dupa o trezire de Mufa, ma gandeam la tine, ca am uitat sa intreb pe unde umbli!!
kya o zi usoara la job azi!!
Mihutza ce a crescut Andra!!!wau...
ursulico te felicit ptr petrecere, super tare lambada, am ras cu iub cu lacrimi! il felicit pe randunoi ptr aptitudini!!![]()
MULT SUCCES COPILASILOR CARE ASTAZI MERG LA GRADI SAU LA SCOALA, SA INVATATI NUMAI LUCRURI FRUMOASE SI SA VA FACETI PARINTII MANDRI!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
primul bigkk dupa legumele de ieri!! si este portocaliu-caramiziu la culoare, banuiesc ca e ok asa, nu???
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Ma bucur ca v-ati distrat si ras de noi:)))). o sa pun si niste poze. Poate pun si de la mare, si de la botez pe care l-am facut in iunie
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
sovietica spune:
Nicoleta
, sper ca i-ai cumparat deja lui Matei costumul de Batman :) Ce mandrete de copii! 
Monix, teoretic stiu ca pot pleca... Practic nu pot pleca fara Om. De o vreme incoace el munceste 7/7 zile, 12/24 ore. Si eu tot stau sub amenintarea ca "moaaama ce vacanta vom trage noi"
Asta am auzit toata vara, despre cum vom combate noi canicula undeva sus, la umbra bradului. De o saptamana a schimbat textul, cica sa caut o locatie faina de petrecut revelionul (oare reiese ca pana atunci nu pup nici o iesire?) undeva in Austria preferabil, care sa aibe un bazin de inot pt mine si Sash, sau ce alte activitati s-o putea, si multe mega-partii de ski pt Om.
N-ar trebui sa ma plang, ca datorita eforturilor lui pot sta eu ca besnitza acasa cu bb. Ajutor am convenit ca imi iau cand oi ramane gravi cu bb2.
Succese maxime la boboaca ta! Ai fost cu ea, sau nu te-a lasat? ![]()
Sper ca a apreciat efortul tau de a-i face tort!
Bubulina, hai de povesteste 
Mihu, pup pe Andra pe cucui :)
Am vazut ca e pregatita bine de 4x4.
Si sash cand se sperie sau se loveste si are "mixed feelings" am observat ca imi cauta privirea, ca sa decida cum sa reactioneze.
Tuchi, ce bine ca au grija altii de Ili pt cateva ore. A mai fost la gradi? Ai pietroi pe suflet?
Luny, ce fain! Cate ore cu masina? Bucatarioara aveati? Ca eu ma gandeam ca daca nu mai vreau la all inclusive, macar chicineta sa am.
Simo, 

pentru David prescolarul!
pup, s-a trezit l'ombelico
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Kya spune:
Beyyyy, n-am ras de voi, am ras cu voi!
Supeeeeeeeeeer tare!

Cuscra ai fost mortala!!!
Iar de cuscru... nu stiam ca are asa aptitudini

Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Luny eu zic ca e ok culoarea. O sa intalnesti toate nuantele
in functie de ce legume papa.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Am supravietuit primei zi de scoala

Festivitatea de deschidere a fost un fiasco total- din cauza ploii s-a tinut in sala de sport care s-a dovedit neincapatoare pentru avalansa de copii, parinti, bunici, catei si purcei.
In clasa a fost emotionant, fii-mea s-a lipit de invatatoare din primele secunde, deja si-a facut cateva prietene...ca o concluzie mi-a zis ca se mai duce si maine![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
bubu05 spune:
'Neata fetele!
Gata, Sovi, la raport! cu toate ca nu pot sta prea mult la vorba acum, trebuie sa pun legumele la foc pt. piureul lui Stef si sa fac o budincuta pt. Vlad. Dar s-a dus randunoiul la piata sa-mi ia ce-mi trebuie si stau nitel pana vine el.
Am dat drumul la AC pe cald...frate, ce frigaraie! si la copii am dat drumul la caloriferul electric. Aseara Stefan a avut 38,1 si i-am bagat un supozitor, azi vad ca-i bine...ce-o fi avut, nu stiu...a dormit bine azi-noapte, s-a trezit doar o data sa bea putin ceai si era ok, nu mai era cald...
Sa va zic de nunta: de vis! superb, totul la superlativ! cea mai frumoasa nunta! si am avut noroc cu vremea, a fost innorat, dar cald, mai iesea si soarele si abia pe seara, dupa ce-am iesit din biserica si dupa ce-am facut poze acolo a inceput ploaia. Cand am ajuns la restaurant s-a oprit, dar toata noaptea a fost super frig si ploaie. In restaurant a fost super, n-am avut treaba cu vremea de-afara.
Asaaa...Vladut a fost iar atractia serii, la ora 10 l-am dus in camera(restaurantul era pe malul unui lac, cu o gradina mare si bungalouri, iar acolo au fost toate inchiriate pt. nuntasi). Norocul nostru a fost ca nasii au un baietel de 2 luni si au venit si parintii lor sa aiba grija de el. Asa ca bebelusul dormea in landou si l-am "basculat" si pe Vlad la culcare cu bunica bebeului
. Pe la 3 dimineata ne-a sunat c-o vrea pe mami
. N-a comentat cand l-am lasat in camera ca era rupt de oboseala, dar se trezesise sa bea apa si sa faca un pipi
si m-am dus repede pana la el. Cand m-a vazut mi-a zis "vroiam sa-ti dau un pupic"
. La 6 dimineata l-a luat sotul intr-o patura si l-a adus la noi in camera, am apucat si noi 3 ore de somn pt. ca el la 9 era fresh
. Apoi la ora 1 am fost la alt restaurant la ciorba de potroace, care a fost suuuper
si pe la 6 seara am ajuns acasa. Eram rupti de oboseala...Vlad a dormit tot drumul spre casa, o sa radeti cand o sa vedeti cum
. In scaunul lui de masina nu poate sta culcat si i-am legat capul cu bluza mea de trening sa nu-i cada in toate partile...
Astept si eu pozele de la nunta sa vedeti cat de super a fost, am dansat toata noaptea, ce mai, de vis!
Asaaa...iar acum am ras rau de tot cu Ursulica, super tare cantecelul si lambada 
Am mai citit pe-aici ca nu va incumetati la supa cu galuste, o s ava scriu eu reteta de galuste si nu exista sa nu iasa!
Si Steluta, scuze ca n-am apucat sa-ti scriu pt. tiramisu, dar am vazut ca a fost Vali pe faza, sper ca ti-a iesit super!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Nicoleta spune:
Multumesc mult pentru laude, abia ma mai incape tricoul in zona ficatului ;). Mai, s-a zis bine ce s-a zis: copiii randunici si randunoi ai nostri sunt cei mai cei!!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
blankar spune:
bravo fam.Ursu!
sunteti tare draguti!
ne-a iesit si noua urocultura negativa numai ca are muci

daca nu ii da azi vaccinul nu mai poate sa ii dea decat dupa operatie
dr. zice ca putem sa ii dam daca nu are febra ,voi ce ziceti?
ce complicatii ar putea face?
e un frig si o vreme mizerabila la Arad!
tot ne-am plans ca e cald afara,na ca a venit iarna!
http://community.webshots.com/user/blanka75