Puiuti de Randunici 2008!! (95)
Raspunsuri - Pagina 10
ursuleata spune:
Cami, Mihu, Simo, Tuchi, Luny 

Sanziana
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
remaliss spune:
Mihutza, iti multumesc ca n-ai uitat sa intrebi si de mine...
Sunt intr-o perioada mai grea, dar am nadejdea ca o sa fie bine pana la urma.Mai nou, abia ce scap de o problema ca dau imediat de alta.
Am vazut poze minunate cu Andra!
LA MULTI ANI Mihnea Adrian, Sanziana
Alina, o mamica fericita!!
ursuleata spune:
Si acum

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Buna dimineata!
Daca tot e asa urat afara, va scriu eu colorat, ca sa va inveselesc.
Multumim pentru urari Roxana, Simo, Cami, Ursulici, Remaliss. Va
Sanziana
Cat despre tort...
, daca veniti cu linguri, va invit cu mare placere! O sa fac pe la pranz un Krem a la Krem, ca ala imi iese de fiecare data si este mai mult decat delicios. 
Daca cuscra a dat papica si bauturica, noi venim cu desertul.
LA MULTI ANI ALINA!!!
Sa fii sanatoasa, si sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sa te bucuri de ursuletul mic, si sa-i faceti si fratiori sau surioare! 
Remaliss
imi pare bine ca ai mai scris si aici. Chiar citeam la odisee la inceput, si mi-am adus aminte de povestea ta, si cum era sa ne parasesti... Dar apoi te-a ajutat Dumnezeu si te-ai intors la odisee cu bebelina din burtica
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
La multe lunite si bebelusilor aniversati astazi!

remaliss sper sa treaca repede perioada grea si sa scrii mai des despre voi!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Luny
multumim!
Beyyy, da' ce frig e afara... brrrr.... Nici nu stiu cum sa imbrac copila. Plus ca nu prea am haine groase. Doar acolo un body cu maneca lunga si pantaloni. Cum va imbracati bebeii?
Parca a venit prea brusc asa rece, nu?
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
remaliss spune:
Da, Kya, tare greu a fost!Am crezut ca-mi pierd mintile! Nu doream sa mai pierd inca o sarcina, desi premizele erau solide! Am stat cu hemoragie 2 luni de zile si uite cum Dumnezeu a vazut suferinta mea, a auzit rugaciunile mele disperate si m-a ajutat sa dau nastere unei fetite sanatoase! Inca imi plang primul copilas, care acum ar fi facut 1 anisor...Asta e, natura si-a urmat cursul propriu...
Luny, sper sa treaca cat mai repede perioada asta si sa fie in favoarea mea!
Alina, o mamica fericita!!
luny spune:
da mah, chiar ca brusc...eu am si aterizat de 3 zile de la 34 grade, mi-e mai ciudat frigul asta!![]()
si noi stam cam prost cu hainele grosute...vreau sa mergem la piata acum sa iau niste vinete si ce mai gasesc sa pun ptr iarna la congelat...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
La multe lunisoare, Sanziana!
Kya, si noi murim de frig! aseara am fost sa cumpar ceva haine, n-am prea avut succes, vroiam sa-i iau macar un fes lui Seb, dar m-a enervat aia de la casa de la Z( era inexistenta!) , Ilinca incepuse sa faca circ asa ca am renuntat....dar Seb nu are fes! Mai am niste haine mai grosute mostenite de la verisor, dar i-ar mai trebui niste pantaloni!
Partea proasta pentru mine e ca s-a diminuat si mai mult timpul scurt de invatat, ca randunoiul nu mai poate sta 3 ore cu ei in parc....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
LA MULTI ANI URSULICA!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you