Castelul Angelinei...
Angelina si-a tras castel.
Adevarul ca este o zona super frumoasa a Frantei.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Lorenyy spune:
Citeam zilele trecute in revistele americane despre depresia Angelicai;-))Este atat de deprimata,6 copii,un concubin ratacitor,caruia putin ii mai pasa despre situatia familiara;-))Hai sa fim seriosi,probabil financiar stau prost,nu au parinti,socri care sa-i ajute,spala saraca la mana ptr 8 persoane,gateste de la 5 dimineata pana seara la 12,vai,vai...In caz ca are nevoie de ajutorul meu,ii pot lasa nr meu de telefon,si o treime din salariu,in caz ca nu mai face fata cu cele 8 bone pe care le are si vreo 5 femei la curatenie,ma ofer voluntara,situatia ei este mult mai drastica decat a mea,un om de rand;-)
anky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenyy Citeam zilele trecute in revistele americane despre depresia Angelicai;-))Este atat de deprimata,6 copii,un concubin ratacitor,caruia putin ii mai pasa despre situatia familiara;-))Hai sa fim seriosi,probabil financiar stau prost,nu au parinti,socri care sa-i ajute,spala saraca la mana ptr 8 persoane,gateste de la 5 dimineata pana seara la 12,vai,vai...In caz ca are nevoie de ajutorul meu,ii pot lasa nr meu de telefon,si o treime din salariu,in caz ca nu mai face fata cu cele 8 bone pe care le are si vreo 5 femei la curatenie,ma ofer voluntara,situatia ei este mult mai drastica decat a mea,un om de rand;-) |
mathilda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenyy Citeam zilele trecute in revistele americane despre depresia Angelicai;-))Este atat de deprimata,6 copii,un concubin ratacitor,caruia putin ii mai pasa despre situatia familiara;-))Hai sa fim seriosi,probabil financiar stau prost,nu au parinti,socri care sa-i ajute,spala saraca la mana ptr 8 persoane,gateste de la 5 dimineata pana seara la 12,vai,vai...In caz ca are nevoie de ajutorul meu,ii pot lasa nr meu de telefon,si o treime din salariu,in caz ca nu mai face fata cu cele 8 bone pe care le are si vreo 5 femei la curatenie,ma ofer voluntara,situatia ei este mult mai drastica decat a mea,un om de rand;-) |
depresia nu tine intotdeauna de situatia financiara.cine crede ca banii te fac fericit se minte frumos.daca citesti putin dalai lama sau carti de psihologie etc o sa intelegi putin natura umana. nu judeca asa- eu zic sa te documentezi, sa citesti mai mult si apoi tragi concluzii.eventual uita-te in jurul tau si ai sa vezi oameni cu bani care sunt depresivi. poate fi o discutie larga pe tema.
blackpanterro spune:
Ba io daca as avea banii ei as fi foarte fericita, acum as fi undeva in Barbados sorbind Mai Tai tolanita pe o canapea luxoasa intr-una din casutele alea luxoase construite in apa.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
desprecopii spune:
Da da aveti dreptate. Totusi nu pot sa nu remarc ce scump e castelul. Cica au inchiriat un elicopter si au ales un castel care era locuit bine mersi. Au aterizat si le-au spus stapanilor ca vor sa il cumpere. Aia erau americani :))/ deci s-au inteles. Si le-a oferit o suma ... pe care nu au putut stapanii sa o refuze.
adriana spune:
ce suma??
totusi stiam ca l-au inchiriat...
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
desprecopii spune:
adriana: 35 mil Lire S
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1021819/Brangelina-splash-35m-French-chateau-complete-vineyard-ponies-expanding-brood.html
cam mult pentru niste muritori - nu ca as fi cu pareri comuniste insa e aberant/ e cam greu sa faci pe samariteanul de rand cu asemenea sume. suma suna putin megalo ...
blackpanterro spune:
Pai stiti cum e vorba: "ai putin, putin cheltui, ai mult, mult cheltui"
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."