Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
LA MULTI ANI!!! Tuturor sarbatoritelor zilei! Va doresc din suflet multa fericire!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Acum legat de intalnire. Asa cum am promis ieri, am sunat la Evis de la Hala Traian, pt. cei carora le-a scapat pot vedea despre ce-i vorba pe www.dreamparty.ro. Au liber pe 12 oct, putem face la orice ora, eu i-am intrebat pt. ora 11, nu este o problema. Costul unei petreceri este de 850 RON, plus ceva gustari pt. adulti (le-am zis ca vrem ceva frugal) cca 200 RON. Putem noi aduce ce vrem in plus, sucuri, fructe, borcanase, tort. Sa-mi spuneti daca vreti sa rezervam sau sa mai intreb ceva. De fapt, oricine e interesat poate sa sune pt. detalii...
myral spune:
LA MULTI ANI, SIM!
LA MULTI ANI, DANTJE!
LA MULTI ANISORI, NATALIA IOANA!
LA MULTI ANISORI, ANA!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
SABINA, cum nu te asculta nimeni? Cred ca suntem destule care inca alaptam si dupa un an chiar, de fapt chiar din ora in ora unele
CECILIA, sper sa rezolvi usor problema
Era un subiect despre intarcare cu cateva sfaturi, sutien f strans, comprese reci, ceai de salvie, dar sper ca ai mers totusi la doctor.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
mandarinutza spune:
salutare si de la noi!
La multi ani Sim! Multa fericire alaturi de Stefan si sot!
La multi ani Dantje!
La multi ani si pentru Natalia si Ana, sarbatoritele de azi!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
cecilia L spune:
[b] La multi ani!
mami Sim
mami Dantje
Sa fiti fericite, sanatoase si iubite de cei dragi.
Natalia
Ana
Sa cresteti mari, sanatoase, frumoase si norocoase,sa le aduceti numai bucuri parintilor.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Pentru moment am rezolvat problema san, comprese cu apa rece si am stors din el cu pompa.....desi nu mi se parea tare, tot a iesit.....
Sabina.Cred ca o sa merg oricum la dr Palicari saptamana viitoare.
Azi l-am tuns pe Cristi la ciufulici, a plans mititelul....arata asa ciudat, o sa pun poze mai tarziu, acum plecam afara.
Tomasa, ma incanta mult ora 11(locatiile nu le cunosc, va las pe voi sa alegeti si banuiesc ca este bine si pt fetele din provincie), asa apuca si Cristi ceva din petrecere, azi i-am intarziat ora de somn, cumparaturi, ciufulici si nu pot sa va spun ce scandal a facut.....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
1. Roxana + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia
14 Betty + tati
15 Erina + tati
16 Bee + tati + 1 copil mare
17 Maria
18 Alina
19. Greyeras + tati
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Tomasa, multumesc mult ca ai vorbit pentru petrecere. Pare foarte frumoasa locatia. Daca fetele sunt de acord poate facem rezervarea si putem merge noi 2 sa vorbim direct saptamana aceasta.
Si daca tot sunt griji legate de ora, de ce nu 10.30? Asa toti apuca sa ajunga acasa la somnic. Va fi o ocazie super sa ne cunoastem, sa socializam, sa ne sarbatorim puii, dar nu neaparat de extenuare, asa ca 2 ore ar fi suficient si pe la 12.30 toata lumea duce puii la somnic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
tomasa spune:
Rox, eu sunt de acord cu orice ora, eu pot ajunge si la 10 foarte bine.
Daca e sa votez insa apropo de locatie, eu prefer tot Casuta piticilor, mie una imi convine cel mai bine ca distanta fata de casa, ora fiindu-mi indiferenta. As prefera insa ca mai multe fete sa ne spuna unde le place mai mult, unde isi doresc sa facem, in fctie de ora, locatie, diverse criterii ca sa hotaram si sa mergem sa vorbim zilele astea. Daca o mai lungim mult e posibil sa nu mai gasimi nimic.