Codul CAEN

Codul CAEN | Autor: bia

Link direct la acest mesaj

A ramas in vigoare schimbarea codurilor CAEN pana la sfarsitul anului sau s-a renuntat asa cum am auzit la un moment dat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bia

A ramas in vigoare schimbarea codurilor CAEN pana la sfarsitul anului sau s-a renuntat asa cum am auzit la un moment dat?

dori

din cate stiu a intrat in vigoare la 2 ian 2008.Poate gresesc, nu ma ocup cu contabilitatea.Dar cred ca se va gasi cineva priceput sa-ti raspunda.
O zi buna!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Ma refeream la obligativitatea de a schimbare a codului CAEN pana la sfarsitul acestui an;la un moment dat la tv.au spus ca s-a renuntat deocamdata si ca se vor schimba codurile pe masura ce fiecare vrea sa faca o modificare,adaugire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

scuze,despre asta nu stiu nimic,dar cum am mai spus, se va gasi cineva care sa te lamureasca.
Numai bine !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viviannie spune:

imi puteti spune si mie va rog unde gasesc codurile CAEN?
as vrea sa ma uit nitzel peste ele.
merci,

Mergi la inceput