ARGESENCE - si noi suntem pe aici [5]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

hello fetelor !
anca... mai e cafea? frecam un ness cu lapte daca nu...

bine ai sosit la noi, fritz!
uite cum e cu scolile. in general eu zic ca scolile din cartier sunt mult mai de inceredere decat cele 'vestite', din centru, unde dupa mine conteaza mai mult cadourile si atentiile decat cartea. sigur, exista si exceptii...
despre scoala din prundu stiu si eu de bine, desi nu sunt informatii de ultima ora. (ca idee, poti sa discuti de ex cu mamicile prin parc, poti sa afli direct impresii).
eu am avut baiatul la step-by-step in exercitiu, la nr 16 (in zona craiovei/ exercitiu/ prundu/ centru asta e singura scoala unde erau clase step). am fost foarte multumita, e drept ca nu a mers decat clasa I dar mi s-a parut ok sistemul, copilul era sociabil si a invatat multe, cand il luam acasa nu aveam teme & stuff, poate rar pt weekend ceva de citit...
asta conteaza mult, pt ca acum cand merge la scoala in sistem clasic, desi practic face lectiile cu mamaie inainte sa ajung eu acasa, de multe ori are cate o restanta, fie ca refuza sa faca ceva care il atrage mai putin (gen lectura, invatat poezii, etc), fie ca a fost obosit sau alte motive, si avem teme de facut dupa 17 cand ajung eu acasa. plus nervi (asta numai din vina mea, nu reusesc deloc sa am rabdare cu el ), plus ca in 75% din timp nu reusim sa mai ajungem in parc, la plimbare, la aer, la joaca.

urmatoarele 2 zile o sa trag chiului, plec intr-o delegatie si ma intorc abia vineri
sa fiti cuminti si sa gasesc subiectul activ, bine?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Buna dimineata! Va multumesc mult pentru raspunsuri! Sper sa ne lamurim cat mai repede ca trece vremea. Azi si maine avem sedinte la gradi si poate ne mai dau sugestii si doamnele educatoare.

Sa ai o delegatie placuta Anamaria! Cu iesitul afara nici noi nu stam mai bine, dar ne straduim...Din fericire mergem in fiecare week-end la tara si acolo stau numai afara, mai ales ca toamna asta vad ca e f. frumoasa. O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata! Cafeaua este gata!
Anamaria sa ai delegatie placuta. Problema cu timpul noi o avem de pe acum. Cand or fi teme nu stiu ce vom face.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

mama da in urma rau suntem....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti o ca poate ne mai dezmortim.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Mama..ce departe va gasesc....
cine-mi spune si mie unde in pitesti se fac torturi bune si faine?vreeau pentru ziua dianei...

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

mmmm.... La Multi Ani ! Dianei, sa fie sanatoasa si fericita si sa-i dea Dumnezeu numai impliniri

tort???

avem mai multe adrese:
scump si foarte bun - bun, la Tip Top (cofetaria de la kaufland). incet-incet le-am cam incercat pe toate, nu as putea sa zic care anume imi place mai mult, depinde si de gusturi. oricumn doamnele sunt f dragute si poti sa intrebi cam ce contine fiecare tort.

la fel f bun si scumpicel mai luam de la cofetaria Muntenia (la parterul hotelului). de acolo iau NUMAI tort de bezea cu crema de cioco, superb dar trebuie comandat cu vreo 2 zile inainte ca altfel nu e gustos, nu apuca sa se moaie foile de bezea.

ieftin si bunicel gasesti la o cofetarie de vis-a-vis de stadion, se cheama Lady maria. fac si torturi decorate frumos pt copii, cu spiderman si cu printese, costurile nu sunt exagerate, tortul e bun dar nu e neaparat ceva de tinut minte.

Mergi la inceput

anamaria saru-mana...
luna viitoare face diana 1 an si as vrea un tort mai deosebit ...o sa ma duc sa vad langa stadion daca zisi ca acolo au modele...cand oi ajunge in pitesti fara sa fiu pe fuga.daca nu tre sa vin special pentru asta.
fetelor mai e cineva ce are copilul la karate in pitesti?

Mergi la inceput

Tort cu poze fac la Magic inspre Nord si e si bunicel.
Tort foarte bun de cioco fac undeva pe langa Praxis cum urci inspre trivale, da nu mai stiu cum se numeste cofetaria, da nu le decoreaza frumos (din ala facem noi toata familia la zilele aultilor, sau punem pe el cate o vafa (poza) de la Lady Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Buna fetelor! Sorana, unde este baietelul tau la karate? Sunt si fetite? Ce program are si cat va costa? Cam multe intrebari...

Noi ne-am inscris pana la urma la scoala nr. 18. Din spusele invatatoarei suntem ultimii inscrisi, desi ofical dosarele se primesc dupa 1 decembrie. Iar cele 3 invatatoare titulare au listele complete... Sper sa nu ne trezim pana la urma pe dinafara sau la alta invatatoare...

Mergi la inceput