Regasiri (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Fetelor va pup si va multumesc de aprecierile la adresa lui Alex, e mare si frumosdar nici cu Karina nu mi-e rusine. e asa de scumpa. seamana cu masa si Miro e tare scumpa.Si da, Angi , Alex era super insistent dar vb ta creste si il invat io sa fie mai finut cu gagicile.

Dayanara nu as suporta Bucurestiul. nu imi place defel. Clujul e altfel no...mi se pare mai civilizat. no ofense fetele de la capitala.

Koko bone ai revenmit din concediu.

Carla, imi pare asa rau ca nu se obisnuieste odata. of, of.

Unde sunt restul.

Vio? Mephala? Dolores? ziceti de voi pls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

roana stai linistita ca si eu sunt din bucuresti si stiu ce poate ca oras :)) bine ca eu nu suport toata tara, asta e altceva, dar daca ar fi sa locuiesc m.as muta in brasov cred

kokorina bine v.ati intors :) cred ca f obositor si de cateva ori cand am stat cu ivan si fetita prietenei mele am vazut ce inseamna , dar am zambit cand povesteai cum sareati balconul ca scartaia usa si cum ti se facuse mila de tine :)))

ah si am stat cu ivan si fetita prietenei vreo 2 minute cat s.a dus mama ei sa ia ceva de la carut care era un pic mai incolo, si asa mi.a fost imposibil si am strigat.o sa vina repede
apoi amandoua ne.am intrebat daca am fi avut gemeni, ea a zis ca nu iesea din casa pana la 4 ani :))) in gluma clar

mirona, carla cum sunt fetele cu gradinita?

dolores david s.a facut bine?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
am avut ceva treaba azi. sorry ca n-am avut timp sa intru sa va salut.
o fac acum si va pup.

Koko - imi pare rau de voi numai cand citesc ce scrii - daramite sa va si vad cum alergati dupa ei. Bine ca sunteti inapoi - super bine ca o ai pe sorela langa tine. Apuca-te de fizio ca ai nevoie si BAFTA la noul job daca e sa fie. De gradi ce sa-ti spun? ai incredere in ei si ia-o incet - se vor obisnui.

Carla- la voi cum mai e?

Oare scoala cum merge? Roxana? Miki?

fetele - sunt cam varza - dar stiti voi ca va iubi pe toate.
va pupa Miro pe toate
fug

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Tare dor mi-a fost de voi desi ca timp se pare ca nu am lipsit prea mult.

Nu am citit nimic din urma inca,dar o sa am ceva timp maine cand incepe si Bogdi gradinita.Este foarte fericit si eu pe langa el.
Saptamana viitoare voi merga sa-l vad si pe BB2 caci tare l-am stresat zilele acestea cu mutatul si cu toata nebuneala ce a urmat.Ce e mai greu a trecut.Mai am putine acte de mutat,dar dupa ce ne vom schimba buletinele si acelea sper sa se rezolve repede,sper.

si revin cu drag.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
matinala matinala - dus tati copilala gradi - eu pe forum nitelus si apoi o tulesc cateva ore la job.

Dodo unde v-ati mutat? la casa? la ap. mai mare? Bafta in noul an de gradi lui Bogdi - si rapiditate prin birocratia romaneasca voua - sa scapati usor de faza cu noile buletine.
Abia astept sa te intorci de la dr sa ne spui ce mai face samburica.

Carlaaaaa - cum sunteti?

Koko - gata pregatirile pentru gradi? Cumparati 2-3 schimburi de treninguri? pantofiori de interior? etc.

Dolores - la voi cum e? Scaparati de raceala?

Vad de mult timp la status la Lorym ca Rianna e bolnavioara- Doamne Doamne ce mai trag si ei saracii - sanatate multa!

Aseara am vazut ca si Angy cu Iulia sunt bolnavioare - sanatate maxima si voua.

Pupam toti bolnaviorii si le dorim insanatosire grabnica.

va pupa Miro pe toate

P.S. ASEARA AM CANTARIT FATA - A TRECUT PRAGUL DE 10 KG. ARE 10,1 KG.
YUPIIIII!!!!!! Dau de baut. Azi ma imbat. YUPIIII!!!!!

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Si Ana a fost racita, am stat numai dupa ea, dar e prima data cand invingem raceala in doua zile, nu stiu daca a fost un virus mai usor sau chiar a functionat metoda. Nu i-am pus absolut nimic in nasuc desi era f f infundata noaptea si ziua izvor de mucisori. Doar aspirat des si de trei ori pe zi i-am dat cate 15 pic de Sinupret. Noaptea Karvol pe un prosopel la cap si atat. Azi-noapte a dormit f bine, iar azi s-a trezit fara mucisori deloc pana acum, e semn bun. Mai vorbeste putin pe nas dar nu mai pare racita, sper sa nu ma insel.
M-a impresionat colaborarea ei, chiar mi-au dat lacrimile aseara, i-am explicat ca trebuie sa ia picaturile sa ii treaca nasucul si primeste si ciocolatica imediat sa treaca gustul ala oribil. Si prima oara "mami, nu, te og fumos", iar ii explic si asa cu jumate de gurita "bine, hai" si le-a luat apoi "epede ciocoata" a luat o gura si zice "gataaa, asa e bine". Ce m-a impresionat, parca era un copilas mare si intelept.
Vorbeste destul de bine, a inceput sa cunoasca din culori, stim doua poezioare "tica, tica" si "sunt fetita cu fundita":), facem puzzle cand ne trezim, nebunii cat cuprinde, mi-a stricat rujul, creionul de ochi si tot ce tine de farduri.
Cam atat..le doresc sanatate multa puiutilor bolnaviori si incercati cu Sinupret, Karvol si poate functioneaza si la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Miro noi stateam cu chirie in Constanta,intr-o camera.Acum ne-am cumparat cu credit ipotecar un apartament cu doua camere in Navodarim la 15 km de constanta.
Bogdi e deja la gradi si l-am lasat foarte fericit sper sa fie tot asa si cand il iau .
Si eu sunt curioasa la cat stres am indurat pana acum sa-l vad pe BB2,dar abia saptamana viitoare o sa merg daca e dr prin oras.

si revin.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dodo ce ma bucur pentru voi. sa va fie de bine achizitionarea noului apartament si BB2 sa fie sanatos.

Ma bucur ca esti bine chiar ma gandeam ce mai faceti tu si scumpicul de Bogdanel.

Miro, te pup tare.

Dolores? david cum mai e cu gradi?

Dbunny mai zi si de voi...

va pup mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dragi mamici,

david e bine. am fost cu el la dr. unde mi s-a zis ca e o rinofaringita, dupa consulta specificat ca "duce f bine raceala pe picioare". ne-a dat tratament. 3 nopti nu am inchis ochi, nu putea respira, se trezea plangand din cauza asta. cu mancarea nu l-am fortzat..a fost greu, dar a trecut.

la gradi e bine...inca plange dimineatza..eu plang dupa ce il las si tot asa. na..e mai mamos..ce sa fac...si cu tatal lui plange daca il las..si ca sa dau un exemplu...m-am dus intr-o zi pana la magazin, asta de curand, cand a realizat ca nu mai sunt in casa, a inceput cautarea prin toata casa, a inceput sa bata cu pumnii in usa de la intrare strigandu-ma....si a stat acolo pana am ajuns acasa..asa ca la gradi va dati seama ca plange...daca acasa face asa. asta e....trebuie sa fiu tare, sa am rabdare si sa sper ca totul va fi asa cum trebuie sa fie.

nu am citit nimic din urma, am fost foarte ocupata zilele astea.

va pup pe toate, sanatate daca e cineva bolnavior, bine ati revenit pe forum pt cele care nu au mai scris din diverse motive..

va las momentan.
numai bine va doresc

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

revin cu poze ...normal, in primul rand cu puiul de om si mai apoi cu noua membra a familiei :)

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Planteaza un cuvānt de iubire adānc īn inima unui om. Hraneste-l cu un zāmbet si cu o rugaciune si priveste ce se īntampla."

Mergi la inceput