Impotriveste-te torturarii animalelor in scopul ob
Impotriveste-te torturarii animalelor in scopul obtinerii blanurilor!
Va rog, semnati si voi petitia!!! Multe dintre voi nu stiti, dar animalele sunt jupuite de vii, ca sa nu afecteze calitatea blanii!!!! Orice semnatura poate ajuta!!!!
http://www.petitiononline.com/NUblanii/petition.html
Si mai mult, puteti ajuta nemaicumparand/purtand haine de blana!!!! S-au inventat materiale foarte calduroase si frumoase, frigul nu mai e o scuza pentru cruzime....
V
Raspunsuri
dalina2x2 spune:
Semnat!
Laudabila initiativa!!
Da, stiam ca animalele sunt jupuite de vii... dar am refuzat sa ma mai gandesc...
Si eu sunt impotriva lucrurilor din piele de animale.
Ai dreptate, frigul nu mai e problema, SNOBISMUL - da!
ForemanElf spune:
Am semnat.
Victoria, iti admir tenacitatea cu care te lupti pentru drepturile animalelor.
Laura
lorelaim spune:
Da' nu putem oare sa ne impotrivim si torturarii si omorarii animalelor in scopul experimentelor pe care le fac firmlele producatoare de cosmetice?
Am vazut un reportaj absolut CUTREMURATOR acum vreo 3 ani in care ni se prezentau iepurasi desfiguratzi si omoratzi in cele mai crunte chinuri de catre o firma mare de cosmetice (nu au vrut sa-i spyna numele) care-si incercau cremele si alte produse pe pielea acestor nevinovate animale Cand am vazut cum cremele de ochi (pt netezirea ridurilor asa numite "laba gastii") faceau sa se "scurga" din cap (in cel mai real sens al cuvantului) ochii bietelor fiintze... Cumplit!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
zfcristina spune:
Semnat
Sa speram ca se poate face ceva!
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
rhoneea spune:
Pana acum am vazut ca sunt 137 de semnaturi.Sper sa se stranga cat mai multe.
Am votat si am si semnat
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
eloise spune:
142. Ma intreb totusi daca ajuta la ceva petitiile online. Industria blanurilor aduce profituri exorbitante. In plus, e greu de luptat cu vanitatea deliranta care nu tine seama de nimic in afara capriciilor personale. Cine se sinchiseste de petitiile noastre?
Voi semna petitii la nesfirsit, totusi m-ar bucura sa aflu un caz concret in care ele au ajutat in lupta pentru cauza pe care si-au propus-o.
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~