Aspirante optimiste > 20 (345)
Raspunsuri - Pagina 17
buburuza1979 spune:
daaa si eu ... ca m-au apucat azi si durerile de sani exact asa cum se intampla inainte de CM ![]()
![]()
asa ca sa scoatem tampoanele de la naftalina 
oanaalex spune:
Scuze ca dau buzna dar citesc tot timpul topicul si vroiam sa-mi spun parerea despre pauza dupa anticonceptionale inainte de a incerca pt bebe.
Amber Onyx eu sunt la a doua sarcina obtinuta din prima luna dupa ce am intrerupt aticonceptionalele si de fiecare data m-am lasat de fumat in ziua cand am tinut testul cu 2 liniute in mana. Eu nu cred ca e necasara pauza dupa anticonceptionale iar daca ai probleme cu deraglari de menstra e chiar indicat sa incerci din prima luna ca primele 3 sunt dupa ce renunti la anticonceptionale sunt f fertile. Asta e ce stiu eu si ce am pus eu in practica si a iesit din prima de fiecare data.
Pup toata fetele si mult succes.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH
noname spune:
Neatza fetelor!!!
Stiu ca sunt prea matinala, dar asta e........
Cafeluta va asteapta!!!

Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
cami_antonia spune:
NEATAAAAAAAAAAAAAAAA
am aparut si eu cu chef de chef in dimineata asta

sper ca v-am trezit macar putin
bea eu cred ca ar trebui sa
mai mult decat cateva zile si zilnic....pentru ca la noi fetele cu dereglari hormonale ovulatia nu e neaparat ca la toata lumea....poate fi mult mai tarzie....asa ca inca nu te lasa pagubasa....daca tot ai obtinut ceva....ovulatia.....mai baga putin poate te ajuta Dumnezeu luna aceasta.....tinem pumnii
bun venit fetelor noi....
iulia mie la 13 sapt mi-a facut tot transvaginala pt ca e morfofetala si e f importanta ca masoara toate membrele.....abia la 18 sapt mi-a facut normala....asa ca nu conteaza....am prietene care au facut toata sarcina transvaginala.....

pe burtici
feteleeeeeeeeeeeeeeeee
trezirea......am facut cafea....capucino.....lapte cu cacao....ceai....si suc natural....am pe alese....fiecare ce doreste ce pofteste...
18+
ANTONIA IOANA
Camelia
Camelia
cami_antonia spune:
dana ai disparut si tu???
hai ca dispar si eu
revin in cateva ore
ppupici
18+
ANTONIA IOANA
Camelia
steff spune:
Buna fetelor!!!!!!!!

Am citit din urma, mmmaaaaaaaaaammmmaaaaaa ce party a fost aseara
Eu am avut probl cu netu si nu am putut intra

Sunteti ok dupa atata dans?
Ce vesti primim azi? II liniute?
noname spune:
Ce faceti mai fetelor pe vremea asta asa urata?
Stiti cum se zice : e timp de numarat bani, si de facut copii.
Cum banii sunt pe card.......spor la facut
...copii![]()
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

somn usor fetele...