Aspirante optimiste > 20 (345)
Raspunsuri - Pagina 14
lalala13 spune:
mie mi-a dat orgamtril si ma gandesc sa iau acum astea 5 zile si pe urma sa iau si eu asa ca tine duphaston. oricum dupa ce imi vine..si sper sa imi vina fac dozarile...
dar nu inteleg de ce nu mi-a dat duphaston...si cica orgametrilul nu e indicat in sarcina sau sa ramai gravida dupa el..ce o fi fost in mintea ei?? dar asta e ..am luat deja prima pastiluta...5 zile nu oi muri..ca oricum nu raman eu luna viitoare asa repede..
my somebody.... 
lalala13 spune:
nu 28
....32?!!
sau putea sa iti vina oricand in perioada aia...ca sunt tuta la ora asta...nu stiu ce sa fac...ma gandesc ca maine sa nu mai iau orgametril si sa iau duphaston...nici eu nu mai stiu...
my somebody.... 
iulia_30 spune:
Lala,nu face asta.faci acu tratament cu orgamentil si ai grija cu sexu daca spui ca este nociv si iti faci dozajele.Dupa ce vine menstra vezi si tu ce lipsuri ai in organism.lala eu ce sa-ti spun puiule,mie mi-a prescris duphastonul in functie de ciclul meu(30-31 zile).spre exemplu eu mi-am prins ovulatia in ziua 16 si am auzit variante ca duphastonul inhiba ovulatia.Cel mai bine mergi la medic,sincer.Daca vrei poti sa iti faci toate dozajele si sa-ti faci programare la sanador la d-na Grigoriu.Ea mai lucreaza si la municipal si poti sa mergi in ambulatoriu.Cum vrei.Succes si rabdare!

iulia
7+
buburuza1979 spune:
lala mie prima luna de tratament mi-a venit la 28 zile ... a doua luna la 32 zile , iar acum astept sa vad maine sau poimaine 
iulia_30 spune:
Lala hai sa socotim babeste ziua 16(unu)17(2)18(3)19(4)20(5)21(6)22(7)23(8)24(9)25(10)am terminat pastilutele si numaram mai departe si venea la 31 de zile in concluzie.gata ca am ametit
.
iulia
7+
buburuza1979 spune:
dar eu nu am avut dereglari mari ... anul asta cea mai lunga per a fost in iunie inainte de duphaston cand mi-a venit la 37 de zile ...
cam o data pe an mai patesc si eu intarzieri dar in rest intre 28 si 33 zile imi vine fara pastile de nici un fel
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 Lala hai sa socotim babeste ziua 16(unu)17(2)18(3)19(4)20(5)21(6)22(7)23(8)24(9)25(10)am terminat pastilutele si numaram mai departe si venea la 31 de zile in concluzie.gata ca am ametit .iulia 7+ |
ahaa deci iti venea in a 6a zi de dupa duphaston ... acum am ametit eu

iulia_30 spune:
Intre 1-7 zile.Nu suntem roboti.Spre exemplu cu o luna inainte de a ramne insarcinata mi-a venit la 28 de zile.
iulia
7+