Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

helau..noi am frant inima babelor azi la biserica..le-am lasat cracanate cat de frumos si cuminte putem fi...hmm..le-as invita acasa in mijlocul unei crize...
Nicole...m-a distrat raspunsul dat soacrei..dar 100% de acord cu tine
Reallaura,,iar nu bea ceaiul cu biberonul...cred ca nu-i place cum se simte in gura...asa ca-i dau cateva ligurite pe zi...o fi bine asa?
pupam Dolores gospodina...te dadeam disparuta fata!!!

mai, mai, ce flacau are mama!! frumos frumos!

Aelita, super ai zis tu acolo! Intradevar, in casa mea, pe banii mei, fac ce vreau. Punct. Nu ma plang, nu cer ajutorul, nu cer sfat, dar nu ma pisalogi, ca fac ce vreau. E specific romanesc sa comentezi, si sa te bagi in viatsa altuia - barfa asta....

cu ceai si ma duc sa incerc sa mai dorm. Iar m-a lasat fiica mea pana la 5 sa dorm... draga de ea!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza si de la noi!

Fetelor......sa va mai zic de mama......ieri i-a cumparat fetei 3 papusi care fac niste zgomote de iti vine sa o iei la fuga......doar, doar s-o imprieteni cu fata..... a ras si fata un picut la ea si gata.....a facut tot ce a stiut ea mai bine cand e in preajma bunicii.....sa planga. Marti suntem invitati la restaurant la ziua unui prieten........va dati seama ca nu am cu cine s-o las si trtrbuie sa iau fata cu mine......asta e.......

Miss.....bine ai facut ca ai comandat sacii de dormit cu maneci.Eu aseara am culcat-o pe Delia in sacul tip maieu si acum are manutele si nasucul reci...BIne, e si perioada aia cand nu dau astia caldura si e mai frig in casa......

Daria.......imi pare rau sa aud ce patesti cu rudele tale......

Andreap.......frumoase pozele.......de fete ce sa mai zic......toate 3 sunteti niste papusele......

Gabitzam, felicitari pentru micutul crestin........mumoase mumoase pozele........

Azi e prima zi de scoala. Succes celor care azi incep gardinita.......nu va speriati......pofta vine mancand.....Am fost si eu 6 ani educatoare, stiu ca vi se rupe sufletul sa lasati copiii acolo, dar se vor obisnui....Nu-i asa, Gabitzam?

Mai voi cum imbracati copiii acum cand iesiti afara?

Hai ca imi fac un ceai si revin.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele!Noi astazi mergem la Medicover, brrr, sa facem vaccinul de 4 luni si sa ne cantarim.
Ylari, eu m-am ales de la botez cu vreo 4 incaltari, una mai groasa, restul mai subtiri..sper sa nu mai fie nevoie sa iau altele! Oricum ii vom baga in salopetele d-alea intregi cand vine gerul, nu le trebuie! Sper ca te simti mai bine azi!
Dflavia aoleu ce ma sperii sa aud cate ati patit-o cu bebeii…
Gabitzule ce misto ca Raducu a fost cuminte la botez al meu a urlat de ti se rupee sufletul, pana nu a mai avut forta si mai rau ti se rupee sufletul…Am vazut si pozele f rumosi baieti, iti spun inca odata…si ce semeni cu sora ta..
Mai fetele cu dormitul noaptea la bbei, al meu toata noaptea cauta tzatza si papa. Eu ma bucur, ca cica suptul noaptea creste productia de lapte, dar uneori ma intreb daca nu e obisnuit si dependent sa doarma cu tzitzi in gura…?CA sa nu mai zic ca nu pot dormi deloc in pozitia de supt…
Andreeap foarte frumos ati fost imbracate toate trei! Mi se pare asa dragut ca ai imbracat-o pe Sara in negru…f interesant! VAd ca nu a plans nici cand a bagat-o in cristelnita!
Vianne sigur se sperie de la prea multa lume…ii oboseste. Si al meu face la fel
Nicole urata remarca soacratii! NU are nici un pic de cenzura la gura aia..nu gandeste inainte sa vorbeasca..fiind de fata cu tine. In fine Bine ca va vedeti rar.
Stefany da, da-I cu lingurita o sa-l ia sigur ca nu are incotro…si eu i-am maid at apa asa cand era foarte cald…nu concepeam sa ies cu el fara sa bea nitel inainte..cu biberonul nu ar fi luat..

Sis succes cu Daviducu la gradi. Cum a fost?
Mi-bebelina eu ieri l-am imbracat cu maieu, chilot, body gros cu maneca lunga, gecuta, blugi, adidasi.o sa -i caut la targ niste esarfe sa-i pun la gat si sa-mi iau ciorapi dres...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata fetele!Noi astazi mergem la Medicover, brrr, sa facem vaccinul de 4 luni si sa ne cantarim.
Ylari, eu m-am ales de la botez cu vreo 4 incaltari, una mai groasa, restul mai subtiri..sper sa nu mai fie nevoie sa iau altele! Oricum ii vom baga in salopetele d-alea intregi cand vine gerul, nu le trebuie! Sper ca te simti mai bine azi!
Dflavia aoleu ce ma sperii sa aud cate ati patit-o cu bebeii…
Gabitzule ce misto ca Raducu a fost cuminte la botez al meu a urlat de ti se rupee sufletul, pana nu a mai avut forta si mai rau ti se rupee sufletul…Am vazut si pozele f rumosi baieti, iti spun inca odata…si ce semeni cu sora ta..
Mai fetele cu dormitul noaptea la bbei, al meu toata noaptea cauta tzatza si papa. Eu ma bucur, ca cica suptul noaptea creste productia de lapte, dar uneori ma intreb daca nu e obisnuit si dependent sa doarma cu tzitzi in gura…?CA sa nu mai zic ca nu pot dormi deloc in pozitia de supt…
Andreeap foarte frumos ati fost imbracate toate trei! Mi se pare asa dragut ca ai imbracat-o pe Sara in negru…f interesant! VAd ca nu a plans nici cand a bagat-o in cristelnita!
Vianne sigur se sperie de la prea multa lume…ii oboseste. Si al meu face la fel
Nicole urata remarca soacratii! NU are nici un pic de cenzura la gura aia..nu gandeste inainte sa vorbeasca..fiind de fata cu tine. In fine Bine ca va vedeti rar.
Stefany da, da-I cu lingurita o sa-l ia sigur ca nu are incotro…si eu i-am maid at apa asa cand era foarte cald…nu concepeam sa ies cu el fara sa bea nitel inainte..cu biberonul nu ar fi luat..

Sis succes cu Daviducu la gradi. Cum a fost?
Mi-bebelina eu ieri l-am imbracat cu maieu, chilot, body gros cu maneca lunga, gecuta, blugi, adidasi.o sa -i caut la targ niste esarfe sa-i pun la gat si sa-mi iau ciorapi dres...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Da, si eu ma gandeam la niste esarfe, niste baticele ceva de pus la gat.....

Da, da Simona, sa ne povestesti cum a fost la gradi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

ia bagati nasul mucos AICI

Mergi la inceput

La multe lunite puilor Mirci de Reallaura, Tudor de Ralu_t, Teodora Maria de Chinabulina, Andrei Razvan de Analisa si Ilinca de Piggy.

Mergi la inceput