Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 7
miflore spune:
Of, Norina, bine c-a trecut...sanatate multa Teodorei!!!
Eu am dus copilul sambata seara - pe vijelia aia - la circul acvatic din Moghioros. I-a placut fetii, a stat neclintita, a ras, a batut din palme si-a mancat floricele. A fost destul de frumos, prima parte cu jonglerii, a doua parte cu animale. A fost ok ca n-au fost clovni ca fi-mea nu-i suporta.![]()
Duminica dimineatza, adica ieri, m-am trezit cu Ana cu picioarele pline de piscaturi, intepaturi sau ce-or fi. Vreo 7-8 bucati. M-am gandit cu drag la floricelele mancate cu o seara inainte...
dar s-ar putea sa fie de fapt piscaturi de purici sau alte lighioane din parc...i-am dat claritine si-am uns-o cu fenistil, sa vedem....
si-i mai curge si nasul...
Am primit si eu mesaj de la Ramona, felicitari inca o data!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Stie cineva cam ce dimensiuni are Fifi stropitoarea? Aia cu 30 de accesorii? Cam cat de mari sunt papuselele, patutul, masuta etc?
Multumesc!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Ramona, felicitari! Uau, ai fost rapida ... Stefan, bine ai venit! Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata! Ce frumos, se face gasca de bebelusi. Ege, tu urmezi acum.
La multi ani pt. ieri, Teodora!
Si sanatate multa!
Va multumim pt. urarile de la multi ani
Dana, da, Clara e in aceeasi zi cu nazdravanul tau. Sper sa fie si la fel de nazdravana ![]()
Matei a fost incantat de tort si de cadouri. Pana la urma sambata a fost cu taica-su la cumparaturi si si-a ales o betoniera uriasa de care e foarte fericit.
godzila spune:
Felicitari Ramona, sa traiasca Stefanel!!!!!!!!!!
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Tonnia spune:
Onixone, mie imi plac, vreau sa comand cateva, iti scriu pe PM maine dimineata ca acum n-am timp nici sa respir si trebuie sa notez coduri.
Miflore, eu cred ca sunt intepaturi de insecte, daca era alergie nu cred ca aparea doar pe picioare. Iar daca e alergie e la intepaturi, haha!
nanadana spune:
Ramona felicitari pt Stefan
sa-i dea d_zeu tot binele din lume sa va aduca numai bucurii 

mary este un smecher mamaos Andrei
,etichetele si mie la fel imi spunea ca intr-o saptamna si a 3 zi au sosit,sa vezi ce misto sint ,sa nu te speri cum arata,ca eu am avut o deceptie cind le-am vazut,dar cind le_am lipit(cu fierul de calcat) era cu totul altceva ![]()
ege vacnata placuta
sanatate la toti puiutii bolnoviori
la noi gradinita nu se plateste (pt ca este la stat nu la privat)dar platim cantina si in cazul in care il lasam la centru de joaca si activitati dupa ce se termina scoala( dupa ora4)si miercurea... deci plata se face in functie de salariu si asta vre_o 80€ pe trimestru
diana_n spune:
Bine ai venit Stefan, sa cresti mare si sanatos !
La Multi Ani Teodora si Matei !
Diana si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Mesaj pentru sarbatoritele de zilele trecute :
La Multi Ani Ilinca, Maria si Monica(Ancadm) !
Si bine ai venit Clara, sa cresti mare, sanatoasa si sa aiba fratiorul grija de tine !!!
diana_n spune:
La Multi Ani pentru Anca , fetita din vecini
Happy Birthday ! de la Peter
locca spune:
La multi ani, Ancuta! Joyeux anniversaire! (si sper ca am scris corect, franceza mea e cam ruginita)
Cucuveaua mea cea mica s-a culcat aseara la 11.30, evident acum doarme tun. Matei ieri a sarit peste somnul de pranz, deci si el doarme, asa ca am un moment de liniste, uraaaaa.