LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
ramomar spune:
Moni tot am vrut sa te intreb si am uitat: nu cade Cosmi din pat? sau ii pui ceva pe margini noaptea sa nu cada?
Si noi am vrea sa-i schimbam patutul Patriciei, dar la cat se foieste ea nu stiu cat ar fi in pat si cat pe sub sau pe langa![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
ramo, si Vladone doarme in pat normal (de fapt o canapea extensibila care are cam 1,6 m latime) si desi ii punem perne si tot felul de paturici ca sa nu cada din pat, uneori sare si peste ele
ca astazi de dim......nici nu stiu cum a reusit sa excaladeze barierele, noroc ca e canapeaua f.joasa
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Oooo mii de scuzeee. La Multi Ani !!!!! Rebyyy cea frumoasa sa fi sanatoasa, norocoasa si fericita.
Ramo patul este destul de lat...are 1 metru latime. Ii pun jos niste perne de la canapeaua din sufragerie, dar o singura noapte am gasit-o sub pat
. Cazuse pe perna si de acolo s-a rostogolit sub pat....iar eu nu intelegeam in miez de noapte de unde plange copilul pt ca nu o vedeam
. Sa sti ca si ea se foieste rau....dar vad ca s-a obisnuit.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
monique, exact asa am patit si eu cu Vlad, plangea de sub pat si eu nu stiam unde e 
Monique_new spune:
Sa stiti ca eu initial am vrut sa-i cumpar pur si simplu o saltea mai inalta sa o pun direct pe parchet....asa putea sa cada/sara unde dorea, dar este totusi curent/rece pe jos cu toate termopanele si usile metalice din casa. Cred ca mergea daca aveam incalzire prin pardoseala.
POZE COSMI 1 ANISOR

Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina monique, exact asa am patit si eu cu Vlad, plangea de sub pat si eu nu stiam unde e ![]() Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |

POZE COSMI 1 ANISOR

ramomar spune:
hai ca m-ati distrat cu relatarile voastre despre culesul copiilor de pe sub pat 
, deci momentan cred ca mai aman operatiunea, ca imi va fi foarte greu in miez de noapte sa-mi caut copilu' 
despre patania lui Vladone mi-am amintit de aceea nu te-am mai intrebat lilino, ca stiam ca Vladone a facut cazaturi din pat, edit: si pe sub pat ![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
ramo, poti sa-i iei pat normal si aparatoare laterala
Monique_new spune:
ramo
. Pai alta varianta nu aveam. Trebuia sa ii fac camera si pt ca al meu copil nu mai doarme de la 1 an nici macar in tarc ( pt ca a sarit din el), si aveam o canapea mai veche - care era mare intr-adevar ....patul asta mi-a placut cel mai mult.
POZE COSMI 1 ANISOR

ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina ramo, poti sa-i iei pat normal si aparatoare laterala Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
i-as lua daca as gasi din ceva material textil, nu din lemn, ca sigur isi face cucuie in ele

Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************