LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
mexxa spune:
Intru asa intr-o fuguta....am citit pe ascuns tot ce ati scris...e cam jale aici la birou. Fiind noua pe acest post nu am birou si stau cu un coleg(agent de vanzari...toata ziua pe teren)...si ce e cel mai strange...stau in birou cu brand managerii firmei
...care au birul in spatele meu...asa ca se vede tot ce fac.
Oricum jobul e ok...si colectivul. Mai am o ora si plec acasa...abia astept sa ajung deoarece Sebica a plans azi...si R. a fost nevoit sa il ia de la matusa sa stea cu el....in 2 ani nu a stat o zi intreaga
asa ca il gasesc terminat.
Va pup ca se aud spionii...cred ca au terminat sedinta
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
Monique_new spune:
Gata am venit acasa si m-am apucat de incarcat poze de sa va plictisiti
.....daca tot e vremea asta
.
Aniversarea printesei mele plus un filmulet. Nu se vede el prea bine dar va descurcati.
Mai departe avem poze diversesi dedicatie pt Roxana Concurs de biciclete Daria si Cosmi.
In speranta ca nu va vom plictisi va uram vizionare placuta
.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Legat de pretul papusii nu ma vaicaream, va spuneam ca fapt divers. Cand e vorba de copil nu pea ma uit la bani.
Andreea pupam Sebicu plangacios
. O avea si el o zi ma proasta. De la vremea asta si noi suntem intorsi dar ei. Iar legat de job...sti cum e la inceput mai faci si compromisuri. Intri tu in normal
.
Tanima pupam si pe Rares
.
Xandrutza am vazut-o pe carliontata Narci
. O cam ti pitita. Fa doamna mai multe poze copilei.
Aaaa si ce-am vazut acoloooooo ......multe muraturiiiiiiii
. Fetelor sa va uitati neaparat ..... o sa salivati cateva zile dupa muraturile ei
Mi-e deja imi ploua in gura![]()
POZE COSMI 1 ANISOR

xandrutza_76 spune:
Monica, ma pun pe vizionat indata; am apucat sa vad fetele pe biciclete, sunt asa de frumusele, de-mi vine sa le pap
Si Roxana e tare frumusica!
Tanima, multa sanatate lui Rares! Ai grija sa nu te imbolnavesti si tu.
Elenia, si Narci e pupacioasa ![]()
Lexi, sper sa ajungeti la gradina zoologica; cu tine ajungem si noi ![]()
Ramo, felicitari lui Patri!
Andreea, ma bucur ca jobul tau e ok, multe succese iti doresc!
Itzy, spor la amenajari!
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique_new Xandrutza am vazut-o pe carliontata Narci . O cam ti pitita. Fa doamna mai multe poze copilei. Aaaa si ce-am vazut acoloooooo ......multe muraturiiiiiiii . Fetelor sa va uitati neaparat ..... o sa salivati cateva zile dupa muraturile eiPOZE COSMI 1 ANISOR Cosmi bebe -13 septembrie 2006 ![]() |
Legat de poze, Narci nu mai sta la pozat, am zeci de cadre cu un zuluf, sau un colt de covor, sau mai stiu eu ce... Ea ocheste aparatul si-l vrea sa se joace; si uite asa nu sta locului...
Interesanta masuta, cat a costat?
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
xan masuta a costat 150 ron....luata din Dragonul Rosu.Eu m-am tot uitat pe net dar gasisem un singur model la 350 ron. Asta are si multeee litere si cifre magnetice (dar momentan le-am pitit pt ca sunt destul de micute pt varsta ei), un fel de pix-suport unde se pune creta, carioca ( dar noi folosim o cutie din aia lavabila pt ca se mazgaleste toata) iar pe tabla magnetica momentan ne jucam cu niste animalute magnetice de la un alt joc.
Pai tu crezi ca...Cosmi sta bat la poze. Eu ii fac o tona sa am de unde alege.Asa ca fa bine si arata-ne mai des fata si nu ne mai face pofta cu bunatatile tale
.
POZE COSMI 1 ANISOR

xandrutza_76 spune:
Monica, am vazut pozele de la aniversare, mai am diversele... Cosmi e tare finuta si cocheta
iar tu arati excelent! Felicitari! Tare mult imi place cum iti sta parul.
Ce ar mai fi de spus... Inca o data remarc ce frumos ati amenajat camera lui Cosmi; tortuletul, foarte interesant. Set din acela Happy birthday (farfurii, pahare, coifuri, etc, am luat si noi
)
Mama ta e tare frumoasa, ce bine semanati!
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Nu costa mult deloc masuta si e tare practica.
Hai ca o sa fac mai multe poze, poate reusesc s-o prind pe Narci cat de cat in cadru
Ce simplu era cand era bebelus...
Cat despre mancare, aia mi-i damblaua ![]()
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Am ramas datoare cu un raspuns, pentru Princess...
Daca sunt inca acasa sambata, pentru ziua lui Narci voi pregati niste aperitive, o salata de peste afumat, niste ton cu orez, o supa de gaina de casa, friptura de pasare cu pilaf de orez si un tort cu doua creme. Sper sa fiu in stare sa fac tot ce mi-am propus.
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
AdinaF spune:
LA MULTI ANI Cosmina! Multa sanatate, o viata frumoasa si fericire iti doresc!
Monique, scuza intarzierea, dar balaurii astia ai mei nu ma lasa deloc sa misc in front, cum dispar 2 minute din locuintza ii aud cum se paruiesc si urla ca din gura de sarpe (eu am PC-ul in beci). Sper sa (re)vina maica-mea de ziua lor, c-o iau incet dar sigur pe aratura.
Roxana, wow ce marisoara e Daria! Aici la Ikea au voie copii de la 3 ani in sus, mi se pare totusi corect fatza de regula: de la 94 de cm in sus
.
Azi am avut programare la "gradi", as putea sa-i dau din noiembrie, dar o aman totusi pana in februarie anul viitor. Copiii s-au distrat de minune, s-au revoltat ca i-am luat de la "kinder", dar cand i-am intrebat daca ar sta si fara mine mi-au raspuns: "fala (fara) mama nein!"
Singurul lucru ce nu mi-a placut acolo a fost faptul ca in toaleta copiilor erau mirosuri cam dubioase , am impresia ca se face doar o data pe zi curat acolo ...
a, si inca un dezavantaj, exista o singura grupa de copii de la 2 pana la 6 ani, un "senior" l-a imbrancit deja pe Fabi, asa , fara nici un motiv, in schimb fetitzele i-au inconjurat rapid si i-au strigat tot timpul pe nume. Acuma sa vedem, mai avem cateva luni pana la marele moment.
lexi, daca ai vrea s-o dai si pe Maria inainte de 3 ani, ar cam trebui s-o inscrii deja, ca e bataie pe locuri, si chiar daca ai da-o de la 3 ani, nu sunt obligati s-o accepte la gradi la care vrei tu,de ex la cea mai apropiata de tine - asta asa ca o paranteza.
Si in Stuttgart avem o gradina Zoo renumita, cand te-ncumeti incoace ? 
xandrutza, tu chiar esti mama eroina, sa stii ca te admir f. tare, cred ca esti genul care nu poate sta locului o secunda.
Va pup, o seara faina!