fac bine?

fac bine? | Autor: gabriella1

Link direct la acest mesaj

am gasit in spital o fetita de 16 ani care a nascut un copil perfect sanatos si a dat semnatura ca renunta la el. Stiu ca ceea ce vreau eu sa fac e caz penal..dar daca totusi pot sa-l trec pe certificatul de nastere ca fiind al meu, care sunt repercursiunile?!

Sper sa ma puteti ajuta!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Puscarie, si pentru tine si pentru cel care elibereaza un fals act constatator al nasterii sau pentru ofiterul de stare civila. Oricum, e o discutie inutila, pentru ca daca mama "a dat semnatura" (nu prea vad
unde in spital, dar ma rog, oricum drumul copilului abandonat trece prin instanta) inseamna ca nasterea s-a inregistrat normal, deci cum sa fi trecuta tu acolo???

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Puscarie, si pentru tine si pentru cel care elibereaza un fals act constatator al nasterii sau pentru ofiterul de stare civila. Oricum, e o discutie inutila, pentru ca daca mama "a dat semnatura" (nu prea vad
unde in spital, dar ma rog, oricum drumul copilului abandonat trece prin instanta) inseamna ca nasterea s-a inregistrat normal, deci cum sa fi trecuta tu acolo???

Pagina legislativa

Multumesc ptr raspuns,banuiam ceva....
Da,mama naturala a dat semnatura in spital.Acolo exista un cabinet al unui asistent social, si la el a dat aceea semnatura.Am vorbit ieri cu medicul la care a nascut,sa-ti mai spun sa se uita la mine ca la OZN-uri? Cred ca voia sa ma intrebe daca am mintile la cap...Si eu ma gandeam numai la bebel.L-am vazut,l-am luat in brate,MI S-A RUPT SUFLETUL...poti intelege?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

Dar nu poti urma cumva o cale legala? Sa poti face in asa fel incit sa adopti bebelusul respectiv , pe cale legala?

Mergi la inceput

as putea,dar dureaza ani,nervi, timp! Si la sfarsit,cand ti se face un dosar mai ceva ca dosarele de la secu' de pe vreumri,te anunta ca iti da un copil pe care il vor ei,nu tu! Nu zic ce fel de copil,ca ma aleg cu avertisment,sigur !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

Am inteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Te inteleg personal ca si om dar nu te juca cu asa ceva.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

stiu, si nu pot invoca necunoasterea legilor... sa recunosc ca sunt jurist si sotul of. de pol?
Multumesc ptr ajutor -si barbatii pot primi flori,nu?!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu e adevarat ca iti da un copil pe care il vor ei. Astea sunt de domeniul trecutului. Nimeni nu te poate obliga sa adopti un anume copil.

De ce nu incerci cu DPC? poti solicita plasare in regim de urgenta, poti sa rezolvi legal in cateva luni plasarea si sa finalizezi adoptia intr-un an si o sa ai copilul pe numele tau...nu te lasa dusa de val ca nu are nici un sens ... distrugi si viata ta si a copilului, doar vrei sa dormi linistita urmatorii 50 de ani nu?

Si gandeste-te ca daca altcineva din familia naturala a copilului doreste acel copil...te va gasi oricum si se alege praful de toate aranjamentele. Mai bine iei frumusel toate semnaturile, anchetele, bla bla bla si esti linistita.

Andries

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Nu e adevarat ca iti da un copil pe care il vor ei. Astea sunt de domeniul trecutului. Nimeni nu te poate obliga sa adopti un anume copil.

De ce nu incerci cu DPC? poti solicita plasare in regim de urgenta, poti sa rezolvi legal in cateva luni plasarea si sa finalizezi adoptia intr-un an si o sa ai copilul pe numele tau...nu te lasa dusa de val ca nu are nici un sens ... distrugi si viata ta si a copilului, doar vrei sa dormi linistita urmatorii 50 de ani nu?

Si gandeste-te ca daca altcineva din familia naturala a copilului doreste acel copil...te va gasi oricum si se alege praful de toate aranjamentele. Mai bine iei frumusel toate semnaturile, anchetele, bla bla bla si esti linistita.

Andries

am un var, jurist la DPC,am vorbit cu el. nu am dosar facut, cererile sunt multe,copii putini.

Gabriela

Mergi la inceput