Stiti ceva retete gustoase cu boabe de naut?
Eu va poftesc la una buna:
Naut cu bacon si ciuperci(hribi, burete, boletus)
Eu cumpar boabele prefierte. (cred ca trebuie lasate in apa cateva ore inainte de a le fierbe, si schimbat apa...)
Pun in putin ulei de masline 2 usturoi feliati si cand s-au aurit adaug bacon, in bucatele- patratele de 1cm. Dupa 2 min adaug ciupercile curatate si taiate fasii. Dupa inca 3-4 minute adaug nautul fiert. Stingem cu putin vin alb. Sazonam cu sare piper si hierburi provenzale(Thyme, sweet marjoram, basil, tarragon, laurel/tomillo, mejorana, albahaca, estragon, laurel- daca cineva ma ajuta cu traducerea as fi recunoscatoare)
Pt versiunea light inlocuiti baconul cu bucatele de piept de pui.
Pofta mare.
Alte info: o ceasca de naut asigura o multime de nutrienti care fac minuni pentru starea de sanatate a organismului: fibre, proteine, fier, magneziu, triptofan, fosfor, cupru. Totul pentru doar 269 de calorii.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Eu fac o pasta din boabe fierte si pasate la care adaug sare si ulei, si cel mai des usturoi. Mai fac o salata de sfecla rosie la care adaug boabe fierte.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
Citat: |
citat din mesajul lui mcm Eu fac o pasta din boabe fierte si pasate la care adaug sare si ulei, si cel mai des usturoi. |
Da, cred ca seamana cu fasolea batuta reteta pregatita de mine; usturoiul il pisez ca la mujdei si merge cu orice fel de salata sau acritura.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii