Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (110)
Raspunsuri - Pagina 11
popbianca spune:
buna seara!
ma crucesc cand vad cat laptic beau bebei vostri....pai a mea daca bea 120 ml.. zic merci !ma sperii...copilul meu are ceva de nu mananca, dar nu stiu ce...INCA....
acum seara am fost la ORL din nou...rezultat :candida

continuam cu stamicinata, curatirea biberoanelor si suzetelor cu apa cu bicarbonat 

pai fetelor ....eu nu mai pot....ma lasa nervii !!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
alte leacuri mai stiti?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca alte leacuri mai stiti? mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Hai la Dr, Gheorge Jurj in Timi...poate te ajuta el cumva... macar sa incerci ...stiu ca a reusit sa rezolve multe cazuri dinastea urate cu homeopatele lui.Eu zic ca merita sa incerci

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
mihuta spune:
Bianca, imi pare rau ca are micuta ta asa probleme, eu stiam pentru candida ca se da nistatin si toate biberoanele, tetinele, suzete trebuie sterilizate.
Daca se cronicizeaza la adulti se fac schimbari in alimentatie, se renunta la toate la alimentele cu drojdii (ciuperci) gen paine, branza, la zahar si fainoase si la lapte. La bebelusi nu stiu
mami de Sophia
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui oana_r
ba te urasc( nu pentru dulciurile dupa care inghit in sec, cand le vad)ci pentru ca nu inteleg cum ai timp sa faci toate astea si sa ai grija si de copii.esti nevasta ideala. |
Neaparat o sa-l pun pe barbata-miu sa citeasca topicul asta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vasari spune:
Mihuta, bine ai revenit! Ma gandeam ca te-a papat Sophia de tot!
Sa stii ca Maria nu merge, doar a facut 2 pasi (cate doi in fiecare zi). In schimb coboara din pat si urca inapoi (de astazi incepand) si ma face sa rad... sufla/baraie pe burta mea pana rad, se uita fericita la mine si o ia de la capat.
Sophia e o vorbareata! In curand o sa purtam discutii inteligente.
Acum ca se deplaseaza mai ai timp de ceva?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mihuta spune:
Nu mai am timp nici sa respir ! Ma urmareste peste tot, ma trezesc cu ea ca ma trage de pantaloni ! Sincer si la toaleta vine dupa mine ! In rest merge tinuta de manute, de la o zi la alta merge mai repede, mai ales cand vrea sa mearga undeva anume si ma trage dupa ea.
Cum stati cu papa ? Ne vedem la babyexpo?
mami de Sophia
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Nu mai am timp nici sa respir ! Ma urmareste peste tot, ma trezesc cu ea ca ma trage de pantaloni ! Sincer si la toaleta vine dupa mine ! In rest merge tinuta de manute, de la o zi la alta merge mai repede, mai ales cand vrea sa mearga undeva anume si ma trage dupa ea. Cum stati cu papa ? Ne vedem la babyexpo? mami de Sophia |
Cu mancarea stam mai ciudat... nu mai vrea piureuri deloc, numai bucatele sau sa bea din pahar. Ne adaptam. A fost cel putin o spatamana in care a refuzat cam orice.
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Vasari spune:
Bianca, foarte activa Ana si cu initiativa. Va doresc multa sanatate!