casnicie in impas... sau poate nu?
Raspunsuri - Pagina 5
pitzinuca spune:
nu pot sa scriu acum, deocamdata nu am avut nici o discutie, insist insa sa ramanem on topic. multumesc
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
ruscus spune:
gabriela....
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara
Eleni spune:
Pitzinuca, daca vrei sa versi cuiva amarul, sunt aici. Si pe privat si pe telefon si altfel.
Succes.
anamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca nu pot sa scriu acum, deocamdata nu am avut nici o discutie, insist insa sa ramanem on topic. multumesc b "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
ok B - si scuze daca am luat-o pe aratura...
dar stii tu cum sunt: vorbe multe, in speranta ca te mai inveselesti!
sa auzim de bine!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
IonescuOana spune:
Tare faza cu crevetii...Am ras de m-am spart!!!!!!!!!!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
gabriella1 spune:
Pitzinuca,scuze ,n-am vrut sa-ti distrug topicul ci doar sa descretesc frunti.
O zi buna!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
pitzinuca spune:
gabriela - nu-i problema, multumesc.
doamnelor, am revenit amandoi la sentimente mai bune, mi-am cerut scuze pentru ca am fost rautacioasa si nervoasa (pentru ca am fost), i-am propus sa facem ceva sa rezolvam situatia de neclaritate dintre noi, sin we il trimitem pe cel mic la tara, si sper sa ajungem undeva.
la inceput nu a zis nimic, apoi a zis "si ce, sa ne scriem scrisori stand fata in fata", i-am spus ca nu vom scrie hartii, face schimb si la revedere, ci ne vom scrie nemultumirile, si le vom discuta punct cu punct. nu a zis nici da nici nu. am mai insistat eu, i-am spus ca trebuie sa facem ceva altfel nu vom fi fericiti impreuna, si ca trebuie sa o incercam si pe asta.
sa vedem ce iese.
revin luni. azi am 3 examene, sunt acasa, ma pregatesc.
va pup si va doresc un weekend fericit!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
anamaria spune:
tinem pumnii sa iei cu nota 10 examenele!!!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Eleni spune:
Bafta multa la toate examenele... si la dezbaterea domestica. Sigur nici el nu vrea sa divorteze sau sa traiasca nefericit, asa ca va accepta daca esti ferma.
Un barbat care vrea sa divorteze nu o lalaie. Noi femeile suntem mai implicate in traiul in 2. Ei daca vor sa plece, pleaca, nu se complica cu procese de constiinta. Spun asta din experienta cuplurilor de prieteni pe care i-am ascultat... probabil ca am fata de duhovnic ... dar te rog sa ma crezi ca am ascultat ceva la viata mea...
Doamne ajuta sa iti fie bine.... sa ne fie bine tuturor.
Cu drag,