Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 20
raluk.m spune:
Nemary, asa cum ai banuit, am incercat tetine nuk, chicco, si inca unele cu forma de sfarc, cica... dar nici o sansa! Avent nu am incercat.
Ieri i-am dat branzica facuta de mine din laptic fiert o data si inca o data cu zeama de lamaie, i-am pus in piure si se pare ca a tolerat-o f. bine, nu a avut inca nici o reactie. Cred ca se incadreaza in categoria celor care nu accepta laptele praf ci doar pe cel de vaca, asa cum spunea o mamica de aici (nu mai tin minte cine, scuze
). Aseara am reusit sa ii strecor vreo 50 de g de cereale Apfelbrei fara lapte praf in ele, si ce sa zic, s-a trezit doar o data, la 3, si inca o data pe la 7
dar eu oricum am fost stresata si l=am tinut pe sotul meu in brate crezand ca e copilul (oare doar mie mi se intampla????), l-am leganat, abia reuseam sa trag de el, rezultatul fiind ca sotul mi s-a odihnit perfect
. Oare i-oi fi dat si sa suga???
Revenind: o sa insist cu laptele, dar cred ca pe cel de vaca la punga il va tolera si accepta. Adevarul e ca ala seamana cel mai mult cu cel de mama, restul put ca naiba!
Laura Ioana spune:
'Neata, zuzici
LalaD, felicitari pt Andrei! Doamne, ce dragalas e cum sta el copacel! Avem un clopotel mare! Si felicitari pt noaptea fara temperatura
Ramonab, eu am o prietena care a fost la dr cu baietelul ei, cand avea 2-3 luni, parca (are 6 luni acum), si i-a ciupit pielita de sub limba, ca era prea scurta si il putea impiedica in vorbire. A zis ca nu l-a durut deloc!
Grati, ce ma bucur ca are Ozi iar dintisor si poate zambi la fel de frumos ca inainte! Sa aiba grija de el![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
madalina28 spune:
Multumesc mult fetelor pt sfaturile de ieri,in special tie LalaD,dr clopoteilor.
Ginette
Sofiuca a avut febra pana la 01 azi noapte cand 38 cand urca cand cobora,i-am dat nurofen alternand cu eferalgan o data la 5ore intre timp sosetele inmuiate in otet amestecat cu spirt si apa, comprese cu aceeasi solutie pe corp si frectie,am fost si la medic a ascultat-o la plamani nu are nimic, diagnosticul a fost laringo-faringita si ce credeti ca i-a prescris FENOBARBITAL cica sa doarma bine noaptea,eu nu i-am dat,Lala tu ce zici de asta?Acum este bine doarme a si papat destul de bine.
Lala inca o intrebare eu ii dau SINUPRET si ZYNTEC este posibil ca de la ele si de la antitermice sa faca caca verzui?(consistenta cat de cat normala tinand cont ca zilele astea a papat mai mult san)
Ma inscriu si eu la intalneala de la BE joia viitoare.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Multumesc mult fetelor pt sfaturile de ieri,in special tie LalaD,dr clopoteilor. ![]() Ginette ![]() Sofiuca a avut febra pana la 01 azi noapte cand 38 cand urca cand cobora,i-am dat nurofen alternand cu eferalgan o data la 5ore intre timp sosetele inmuiate in otet amestecat cu spirt si apa, comprese cu aceeasi solutie pe corp si frectie,am fost si la medic a ascultat-o la plamani nu are nimic, diagnosticul a fost laringo-faringita si ce credeti ca i-a prescris FENOBARBITAL cica sa doarma bine noaptea,eu nu i-am dat,Lala tu ce zici de asta?Acum este bine doarme a si papat destul de bine. Lala inca o intrebare eu ii dau SINUPRET si ZYNTEC este posibil ca de la ele si de la antitermice sa faca caca verzui?(consistenta cat de cat normala tinand cont ca zilele astea a papat mai mult san) Ma inscriu si eu la intalneala de la BE joia viitoare. Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Madalina culoare de la kk poate fi de la antitermice.
Cat despre fenobarbital

n-am cuvinte . Dar stiu ca sunt unii medici ce il recomanda.Multa sanatate.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
grati.ela spune:
LalaD nu am vrut sa te sperii...inv Ozanei insa anul trecut a insistat pe toate materiile, nu doar pe mate si romana.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela LalaD nu am vrut sa te sperii...inv Ozanei insa anul trecut a insistat pe toate materiile, nu doar pe mate si romana. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Si a noastra face la fel . Inca din clasa a IIa.
Bine atat eu cat si Bogdan o indragim mult, este o super doamna ce a stiut sa castige inimile copiilor si sa ii faca sa se duca cu drag la scoala . In plus este si exigenta, le preda mult copiilor si le cere mult ei insa nu isi dau seama de exigenta ei deoarece a stiut sa ii apropie .
Sper sa fie sanatoasa sa ajunga si Andrei la ea
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
zuzele2008 spune:
Poftiti la capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126429,poate aveti mai mult chef de vorba!!!
lala_20