Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
Buna diminata 
Multumim pentru felicitari
asa e am baiat mare de acum. Vad ca la capitolul mobilitate l-a mostenit pe frati-su , pacat ca nu il mosteneste si la capitolul vorbit unde e cam codas fata de Bogdan ( adica exact unde imi fac eu griji cu frenul lingual prea scurt).
Am trecut peste noapte fara febra deci clar a avut un virusache pe care l-a dovedit.
Ellenuta pe unde esti ??? Sper ca totul este ok 
Grati pupici pentru Ozi si bafta in clasa a IV a 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
aweya spune:
Si am vazut si cateva poze, Doamne ce mari au crescut puiutii nostri:
Lala20 ai o fata mare si frumoasa ca mami...
Mariuca cretulina e asa de cuminte si are niste ochisori frumosi foc,
Luca se distreaza la mare, mi-a placut slipul lui rosu![]()
Razvanici e baiat mare si se ridica din patut,
Stefanut ne arata dintocii si roade tot,
pozele Sofiei de stancutza sunt superbe, fara cuvinte, felicitari fotografului,
Robertel se distreaza la plaja,
Daria il alearga pe Serbanel prin iarba,
iar Andrei deja pleaca singurel la plimbare.
Sa ne traiasca toti clopoteii, ca sunt cei mai frumosi copilasi din lume.
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Noi azi mergem la dr.Vanessa mai are de facut doua vaccinuri iar Albert merge pt controlul periodic.E tare obositor pt mine sa merg cu amandoi in aceeasi zi dar dr spune ca e mai bine ca Vanessa sa vada ca si fratiorul ei este dus la dr si sa inteleaga ca e ceva normal.Ii e tare frica de doctor si plange de cand intram in cabinet si pana iesim.Sper sa fie totul bine cu puiutii mei si sa imi spuna si de ce Albert se trezeste de vreo saptamana urland. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Bafta la doctor Dana

Albert este posibil sa se trezeasca din cauza de dintisori urland. Asa imi face si Andrei de ceva vreme iar gingiuta de sus se umfla pe zi ce trece.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ginnette spune:
Neata fetelor,
Sunt chiauna, pt buburuza s-a trezit la 6:00 si am stat 1h sa ne jucam - pe intuneric!. Si eu m-am culact l a1:00; deci sunt fresh pentru prima zi singura (colegul meu e in contzed) 
LalaD, am ramas cu gura cascata cand l-am vazut pe Andrei cum se tine pe piciaore - cred ca mai am de asteptat cu buburuza mea codasha (ce sa fac, nu ma pot abtine sa nu-mi fac ganduri)- mi se pare extraodinar!
Bine c-a scapat de febra!
Si, Mada, ce face Sofia, i-a scazut febra?
Silvia(creata) cum merge amenajarea exterioara?
Scrasneste, zici?! Stiu cum e sunetul - Dan asta face noaptea - imi inchipui cum s-o auzi dinte pe gingie ![]()
Am vazut ca puneti de-o intalnire; super, numai ca eu n-am cum s-ajung; eu ies la 6:00 de la munca! Mi-ar fi placut sa mai cunosc si alte zuze si sa prind si liber la expo; asta e, o sa ma duc sambata ![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
jelimoni spune:
neata si de la noi!savurez sio eu o cafea buna buna!
ma laud si eu cu baiat mare ca s-a ridicat singur in picioare...si imi dau seama ca eu sunt de vina pt urletele lui cand il las singur...vrea in picioare si nu are de ce sa se agate ca sa se ridice...ma tot gandesc ce sa improvizez...azi dim a pus mana pe premergatr si s-a ridicat singur...asa ciuda mi acum ca nu i-am luat patut cu zabrele...alt progres tot azi sa ridicat singur in fundulet din pozitia pe burta
dana felicitari pt dele 10 sapt de sarcina!bafta la doctor cu copii!
as mai avea de scris da fugim afara,revin la amiaza
pupici
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jelimoni neata si de la noi!savurez sio eu o cafea buna buna! ma laud si eu cu baiat mare ca s-a ridicat singur in picioare...si imi dau seama ca eu sunt de vina pt urletele lui cand il las singur...vrea in picioare si nu are de ce sa se agate ca sa se ridice...ma tot gandesc ce sa improvizez...azi dim a pus mana pe premergatr si s-a ridicat singur...asa ciuda mi acum ca nu i-am luat patut cu zabrele...alt progres tot azi sa ridicat singur in fundulet din pozitia pe burta ![]() dana felicitari pt dele 10 sapt de sarcina!bafta la doctor cu copii! as mai avea de scris da fugim afara,revin la amiaza pupici MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Moni nu poti sa ii faci tu niste inele de care sa se agate ? Dintr-un cordon mai gros sau asa ceva. Eu am avut un centru de activitate mai vechi de la Bogdan ce avea 3 jucarele de plastic cu inele din plastic cu catarama . Pe alea le-am agatat la patut si se mai tinea de ele .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Si a reusit !!! http://family.webshots.com/photo/2828283340102115265PoiGiY S-a zis cu linistea O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Bravo Anreiutu, mama de-acu tin'te bine!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW
zeririlouiza spune:
Neata
LalaD, bravo lui Andrei, si acum mamico sa te tii ![]()
Gratiela, ma bucur pentru Ozi, si bafta la inceputul de luni
Danonique, bafta la doctor, sa auzim numa de bine.
Pupam toti clopoteii bolnaviori sau cu febra, sa se insanatoseasca repede 
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
jelimoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Moni nu poti sa ii faci tu niste inele de care sa se agate ? Dintr-un cordon mai gros sau asa ceva. Eu am avut un centru de activitate mai vechi de la Bogdan ce avea 3 jucarele de plastic cu inele din plastic cu catarama . Pe alea le-am agatat la patut si se mai tinea de ele . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
buna idee...am si eu niste jucarele de astea cu inele...acum am mai vb cu cineva si o zis ca are sa-0mi dea un tarc care are niste manere pt asa ceva...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
ramonab spune:
Neata
A reusit pana la urma sa se ridice si in patutz in picioare, chiar daca e data jos salteaua.Azi dim a reusit "performanta".De pe burta in funduletz se ridica de mult, din culcat la fel.Azi statea rezemat de canapea in picioare, bineinteles, si cu fata la tv.
S-a trezit nesimtitu abia la 9, si atunci pt ca am facut eu zgomot mare in casa, ca el ar mai fi dormit, si chestia mare e ca a reusit sa doarma noaptea asta fara sa se trezeasca si...si... fara suzeta.
Diaree nu am mai facut, aseara chiar a facut niste chestii ca plastelina, bucatele.Da tot a avut ieri vreo 6 scaune.Azi dim vad ca doar pasta. da e fff iritat la funduletz de vreo 3 zile, si il dau cu bephantene, da vad ca trece un pic si la urmatorul kk iar revine.Ce sa-i fac?
LalaD. ziceai de chestia de la limbuta lui Andrei, am uitat sa va zic ca si mie mi-a zis doctora ca are prea scurta pielita aia de sub limba.Oare se poate corecta?O sa poata vb k lumea?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW 

10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
a cazut de 3 ori dar tot incearca , e la marginea canapelei si isi da drumul la maini si pica in fund