Puiuti de Randunici 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
mihutza11 spune:

aseara m-am uitat la un film, deci forumeala s-a amanat..
Clau ce frumos spui de alaptare
.. asa gandesc si eu.. si ca sa nu mai spun ca mica mea iar e cam frichinita noaptea.. se cam trezeste urland (iar papa prima data pe la 1) si fara san nici o sansa de calmat.. asa ca ma conformez.. si la fel ma cauta si Andra de san si se joaca cu el si ma prinde de unde apuca.. e o comicaroasa!
Gecko bv de dintisor!
Ariel bine ai venit din vacaciones!
super povestit si super si pozele! vreau si eu!!! 

Stela ce dulcik mica ai acolo!
si gata tre' sa ma opresc.. ca s-a trezit.. de data asta sper sa revin pe seara!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
somnorica spune:
Neata randunele,
Poftiti la cafea: cu sau fara cofeina, ristretto, espresso, lungo, late machiato sau capucino.
Sa stiti ca imi este ciuda pe unele din voi. Pe alea care au fost prin vacante. si eu trebuia sa merg in italia, dar s-a amanat din cauza de bebe si lipsa de masina. Da lasa, o sa recuperez la anu`. am deja rezervarea pentru 16 zile in Tenerife la hotel de 4 stele. Nu a costat mult: 980 de euro pentru 2 persoane cu demipensiune.
Acum despre Lenesu`. Se pare ca suntem codasii crengutei: nu se rostogoleste, nu tipa, nu are dinti, nu plange. in schimb manca, doarme si face abdomene (pentru a se ridica in fund, si reuseste) imediat dupa masa, asa ca, papa este data afara cu succes. Cred ca asta este o forma primara de bulimie :D. Da lasa, o sa recuperam noi. pana ajunge la armata poate o sa faca si el chestiile astea de baza, si nu o sa aiba nevoie de ajutorul parintilor ca sa se invarta.
Va pup pe toate, si sa aveti o zi minunata.
Robi
tuchita spune:
'neata!
Tocmai vroiam sa tip dupa o
, dar vad ca am primit una nemteasca foarte buna!
Dom'le da' ce somn e pe-aici!
Mimonix, sa-ti traiasca Teodora de 15 ani( mama, ce varsta, eram criminala in acea perioada- numa' la rockoteca vroiam si aveam un iubit cu 2 ani mai mare , rocker cu parul lung...saraca mama era terminata!)si sa petreceti frumos la munte!
Somnorica, daca tu esti somnoroasa cum ai vrea sa fie baiatul?!
lasa-l ca o sa miste el din toate cele de o sa iti fie dor de zilele astea!
Am vazut pozele de la mare ale lui Cris si grasunicii de Andreea, mai am de vizualizat montajele cu sonor, dar nu poci acuma ca sunt bruiata! Copiii se pregatesc de plecat in Herastrau la veverite cu randunoiul, eu raman sa invat!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihutza11 spune:
cica am revenit ![]()
am vazut si eu Bubu de Cami
Maria da chiar s-a lungit Tudor!! ptiu, nu fie de deochi! in aia cand sta in picioare zici ca e ditamai flacaul!
mamaa Tuchi mi s-a zburlit parul pe mine cu "nefacuta"! off.. sper sa treaca repede!
si Sebul e mortal!
hai Blankar cu vaccinul! 

Gecko ce e mami aia lac de unghii?
Cleme imi pare rau de busitura.. deh.. asta e cu astia pitici!
bai e faina dintoasa-pletoasa!
eu una nu cred ca am mai vazut un bebe cu asa freza faina!
Midasnu ce ochisori albastri si frumosi am vazut!
Cris ce soprana mica ai si tu acolo!
Kya super filmuletul! 
Mimo La Multi Ani pt Teo cea rockeritza
!!

ca noutate: vreau sa spun ca si-a luat randunoiul orga.. si am pus-o si pe Andra la aparat.. mamaa ce chitaiala si tipete au fost la gura ei de bucurie.. a fost fantastica.. sa nu mai spun o faza: apasam si eu si randunoiul pe taste si ea.. si mandrulita a inceput sa tipe si se uita cand la mine cand la el, dar tipat ceva de genul "ia manaa!! eu cant acum!!".. ne opream si era fericita pe urma daca incercam iar, ea iar tipa la noi si tot asa, am avut distractie cu ea..
ce mai a fost de coma!
si sa aveti o zi minunata!
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
underqueen spune:
neatza si de la noi!
cleme am vazut poze cu nora-mea
...mai da ce plete super are! si mi se pare mie, sau SI ea sta in fundulet?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
gecko spune:
'neata stol...sau nu o mai fi neata....nu conteaza...ma bag si eula cafeaua nemteasca ca sunt atatea feluri.
la noi e vremea setul de mohorata...cerul inchis...nu a ploaie dar nici senin...si bate vifornita...asa ca de dimineata ma tot hilizesc cu Patrick in patul mare. Mai un gadi, gadi, gadi...mai un alaptat...mai un somn...mai citit vreo 2 pagini de psihiatrie...si s-a facut amiaza
. azi execut pastrav cu mamaliga si usturoi
asa ca am tras si o fuga pana la fetesti ca ramasesem fara usturoi...nu va zic ce rupt de oboseala s-a intors bursucul acasa...cred ca il doare fata de la asa vant.
somnorica, normal is copiii astia? si al meu de ieri baga abdomene...eu am 30+ si nu le pot face...si el face tot posibilul sa se ridice asa...degeaba am incercat sa ii arat ca exista metode mai usoare de ridicare.
si zi asa mimo, petreceti pe sestache...pai eu v-am zis de dimineata...oricum, La Multi Ani Teodorei!!! sa aiba o adolescenta frumoasa
si o viata plina de impliniri iar pe voi sa va cinsteasca.
ariel, nu stiu daca mai trebuie sa dai apa sarata daca mucii is curgatori...adica de fapt asta e scopul ei sa ii inmoaie...ia partea buna a lucrurilor...in vreo 2 zile nu or mai curge. Sanatate si ce sa zic...bine ca nu e Alexutza acasa ca sa mariti cercul ala in care va invartiti carcaiasii.
cris_cris bine ai revenit de la mare....si tu brutus? pai mai a mai ramas careva neplimbata in acest sezon vara/toamna? V-am admirat pozele...dolofanica fata bine si le stie si canta...si Patrick a tras cu ochiul...zice ca prezinta garantie.
midasnu, multumesc de urari, hai mai des pe crenguta. L-am admirat pe Petru...si zi asa...deja e vedeta si apare prin reviste.
si am vazut si montajul kyei, emotionant...si zilele astea am primit pe mail poze cu baietelul nou nascut al unor fosti colegi de liceu...si am realizat ca asa de mic a fost si al meu...si cum creste el de repede si cum in fiecare zi ma mai uimeste cu ceva (bine-nteles ca nu cu intoarceri
)...sunt o mamica tare, tare fericita.
PS1 s-a contramandat cina cu pastrav...mergem la italian in seara asta ca e ziua cumnatului...cred ca decembrie e cea mai agitata luna din an
PS2 aseara nu mi s-a aratat nimic...ca zice sotul ca nu sunt Pavel Stratan sa imi fie ziua in fiecare zi...asa ca gata cu dezmatul.
amira_roxana spune:
mimo LA MULTI ANI PT TEO
!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
ursuleata spune:
La multi ani Teodora, sa fii iubita, sanatoasa, fericita!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
mihutza11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
chestia aia de prin tinereti, cand aveam si eu timp de asa ceva..

Andra - 29 martie 2008Pozici
Creste gargaritza