Puiuti de Randunici 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

unde ati disparut toate???

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Salutare randunici,
tocmai am venit de la maaree! O sa pun si niste pozici, ca sa va mai inveseliti, ca vad ca sunteti cam plictisite, asta din ce am citit eu pe ultima pagina. Vad ca e ziua lu' Gecko, , sa fii sanatoasa si fericita!
si tuturor Teodorelor, sa fie sanatoase si fericite.
Sunt cu temele nefacute, nu ma certati! Am de recuperat o gramada, nu stiu cand oi reusi.
Andreea s-a comportat excelent, a mai crescut, a descoperit ca poate sa tipe si vocalizeaza intr-una, o sa pun si un filmulet cu ea. Deja intelege cat de cat ce-i spunem, stie cine-i mami si tati, i-a placut tare mult la mare, n-am bagat-o decat cu piciorusele in apa si i-am luat o piscinuta mica si i-am pus apa in ea sa se incalzeasca la soare.
Hai ca merg la masa si vin sa incarc pozicile. Pup.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Amira, puuup, ma duc sa pap si revin. Trebuie sa si despachetez, mi-a fost un dor de vooi...

POZELE MELE

Mergi la inceput

ce chestie...ziceau la stiri ca in cluj mamicile isi declara copiii cu handicap ca sa stea acasa inca un an si sa ia indemnizatia si alocatia in continuare

Mergi la inceput

aha...d'aia nu ai mai aparut pe aici...ati fost la mare pe sestache abia astept sa vad poze

Mergi la inceput

bubu pe unde umbli?

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Too much love will kill you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si eu prin zona...tot cu mucii!!! si cu teo care-si serbeaza ziua de nume prin urlete, ca asa e frumos, macar mai face pauze din cand in cand sa se joace cu pianul pe care i l-am cumparat, apoi isi aduce aminte ca trebuie sa mai urle putzin....am uitat sa va zic ca a invatzat si el refrenul cu "MA-MA", coloana sonora la plansete, si-si pune buza de jos, ia o fatza jalnica si incepe sa se vaicareasca "MA-MA, MA-MA" pana apar eu, adica ma-sa!!! apoi urla frateeeee! ca sa ma convinga ca vrea ceva...papa, schimbat, deranj de muci sau dinzti sau pur si simplu plictis!
i-am scos iar mucisorii ( a 4 a oara pe ziua de azi) acum juma de ora si dupa ce a bazait la greu a produs altzii!!! ...cate tone de muci poate sa produca un bebelush???? noroc cu batista bebelushului, ca celelalte metode sunt vax kkao! nu va mai spun ce ciuda am pe celebrul aspirator nazal de "numai" 2 milioane, care e un kk maka! sper ca nu si-a luat vreuna tzeapa sa si-l cumpere!!! eu l-am imprumutat la mare pe al nepotzelului (care spre bafta lui nu l-a folosit pana acum deloc) si imi venea sa dau cu el de pamant (cu aspiratorul)...o chestie scumpa si proasta!!! noroc ca imi luasem dupa mine (ca masura de sigurantza) si minunea aia de tras cu gura de la PP, care a fost destul de buna, dar nu se compara ci batista bebelusului...
ufffff, ma duc la o noua tura de scos mucii!!!! o sa am coshmaruri cu asta! i-am luat si picaturi vibrocil, care il ajuta, dar pt putzin timp...cele pe baza de apa de mare doar inmuiau mucisorii si atat...la 10 min se produceau altii...
daca mai aveti idei, astept cu nerabdare! am incercat si carvol...deocamdata fara rezultate, decat o putoare in toata camera...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Gecko, La multi ani! sa fii fericita si iubita! multa sanatate!

pupam toate randunicile!

Elena de Petru (17.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel, eu n-as renunta sa dau cu solutie salina cu cateva min inainte de aspirare, cred ca ajuta sa scoti mai multi muci deodata, astfel marind durata pana la urmatoarea "extractie".
Nu stiu ce ai mai putea face in plus :( , am notat ca aspiratorul scump e porcarie, sa zic si eu mai departe.

Si sash e super incantat de clapele de la cubul lui cu multe activitati!

Midasnu dulce foc puiul tau!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Asa, am revenit...
Imediat o s-aveti si pozici de la mare cu micutza, ca noi nu suntem apti de prezentare si un filmulet cu cantarea ei. Dar sa se incarce...
Andreea se intoarce pe o parte si pe alta, se rasuceste si, intamplator, a nimerit o data si pe burta, a stat putin si a inceput sa planga s-o intoarcem. A mai pus-o randunoiul pe burtica din cand in cand, dar tot nu-i place, sta cateva minute, iar cand oboseste si-si lasa caputul pe pat plange. Oricum e un progres. Eu am racit putin in gat la mare si, ma gandeam sa nu-i dau si ei, dar vad ca a scapat.
Roxa, n-am plecat pe sestache la mare, am tot strigat pe-aici, dar nimeni nu m-a crezut .
Ce s-a mai intamplat pe crengutza, ca nu stiu cand recuperez 10 cap. V-ati mai intalnit?

POZELE MELE

Mergi la inceput