Sotul meu poate beneficia de CIC daca are 12 luni pana nasc eu. Ce se intampla daca eu nasc mai devreme decat data cand el implineste 12 luni de munca neintrerupta?
Intreb asta pentru ca mie mi-a spus doctorul ginecolog ca trebuie sa nasc prin cezariana si cred ca o sa imi faca programarea mai devreme. Sotul meu e din oradea si s-a mutat la satu mare in luna septembrie inainte de casatorie, contractul de munca este incheiat pe data de 17 septembrie 2007 iar eu nu cred ca o sa ajung data de 17 septembrie pana o sa nasc. Se mai poate sa beneficieze el de CIC pt ca eu nu o sa pot beneficia pt ca nu am decat 10 luni de mujnca pana nasc ?
Multumesc celor care ma ajuta si ma sfatuiesc.
Ce inseamna mai devreme? Mai exact de cand lucreaza el si cand este programata nasterea?
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa
El este angajat de pe data de 17 septembrie 2007 iar eu trebuie sa nasc pe 16 septembrie. De fapt atunci sunt programata la cezariana, in mod normal ar trebuii sa o mai duc pana pe data de 30 sept - 1 octombrie.
Pai vad ca este 1 an si o zi. Care este problema?
Pagina legislativa
Nu ai citit cu atentie el s-a angajat pe 17 septembrie 2007 iar eu trebuie sa nasc pe 16 septembrie 2008. Adica cu o zi mai putin.
E Ok nu e nici o problema. Se accepta.
Pagina legislativa