Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
anuta-maria spune:
in sfarsit am gasit un pic de timp si m-am decis sa va scriu si eu, de citit va citesc in fiecare zi.
noi suntem bine, am fost cam agitati de la inceputul luni, dar asta si pt ca am avut musafiri mai multi decat deobicei. in rest radem, gangurim, numai ca nu prea mancam asa bine, avem problemute la stomacel(aceeasi problema ca si dolores parca),i-am schimbat lapticul de multe ori, acum papam novalact ar1 (antireflux).
miss sper sa-ti gasesti casa dorita ca este foarte important sa fiti doar voi. eu am stat in camin o perioada cu sotul chiar daca ai mei ne-au rugat sa stam cu ei, bine ca pana la urma am stat o prioada mica (2-3 luni),pt ca eu nu mai aveam dreptul in camin, fiindca am terminat masterul. pot spune ca in perioada asta scurta in care am stat la ai mei au mai fost discuti contradictori, asa ca yari cel mai bine ar fi sa va cumparati ceva ca oricum bani vin si pleaca si iar vin;), noi sa fim sanatosi.
cleo am vazut ca ai propus o intalneala la polivalenta, as veni si eu chiar daca nu o sa cumpar mai nimic ca tati e plecat in delegatie si se intoarce dupa expozitie:(
am vazut pozele bebeilor si intradevar sunt cei mai frumosi, dupa cum zicea cineva pe aici.
cam atat acum, ca iesim afara sa sarbatorim (azi am facut 3 luni)
http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz
Reallaura spune:
Leeloo distractie frumoasa la botez sper sa iasa frumos si Tudorica sa fie cumintel!
Cleo am cercetat problema scaun de masina cu tati.
Este dintr-acela de 0-18 kg. Are intr-adevar o maneta sub fundul scaunului care il ridica putin astfel ca el sta inclinat, dar forma pe care o are ramane aceeasi ca e turnat.
Arata pe carticica lui ca se foloseste pt bb mic, bb intors cu fata spre spatele masinii si pentru bb mai mare, de la 9kg, intors spre directia de mers...
Eu ce sa zic, mi se pare util ca acusica fac ai nostri 6 luni/9kg si stau bine in poponet si o sa-l folosim foarte mult.
Eu pana la 6 luni oricum nu l-as fi pus nici in scoica. Si pana la urma si scoica e in unghi destul de mare.
Mie imi place scaunul. E foarte serios in ceea ce priveste siguranta copilului.
Cat despre rasturnata ta...
ce facusi, mai Cleo??? Vorba lui Alysh. De ce? de ce?

Miss si ce ati facut la ora de gimnastica? ce exercitii faceti? simti ca te ajuta?
Anuta-maria

Adriana ce poze frumoase de la ferma! Ce bine s-or fi simtit fetele, mai ales cea mare ca intelege si interactioneaza...a vazut atatea animale..si a putut sa se joace cu ele...
Esme m-ai mai linistit. Inseamna ca bb trage si de la mine zdravan - bibe nu papa decat maxim 200 ml pe zi...asta inseamna o masa
Eu sunt putin suparata. Sotul ii arata lui Mirci o jucarie cu beculete si cantecele si a scapat-o din mana in fruntea puiului. se facuse rosu si s-a umflat. sper sa fie ceva superficial, totusi distanta de la care a fost lovit e mica

Nu vreau sa exagerez, a fost o simpla lovitura, dar e groaznic...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Leeloo distractie frumoasa la botez sper sa iasa frumos si Tudorica sa fie cumintel! Cleo am cercetat problema scaun de masina cu tati. Este dintr-acela de 0-18 kg. Are intr-adevar o maneta sub fundul scaunului care il ridica putin astfel ca el sta inclinat, dar forma pe care o are ramane aceeasi ca e turnat. Arata pe carticica lui ca se foloseste pt bb mic, bb intors cu fata spre spatele masinii si pentru bb mai mare, de la 9kg, intors spre directia de mers... Eu ce sa zic, mi se pare util ca acusica fac ai nostri 6 luni/9kg si stau bine in poponet si o sa-l folosim foarte mult. Eu pana la 6 luni oricum nu l-as fi pus nici in scoica. Si pana la urma si scoica e in unghi destul de mare. Mie imi place scaunul. E foarte serios in ceea ce priveste siguranta copilului. Cat despre rasturnata ta... ![]() ce facusi, mai Cleo??? Vorba lui Alysh. De ce? de ce?![]() ![]() Miss si ce ati facut la ora de gimnastica? ce exercitii faceti? simti ca te ajuta? Anuta-maria ![]() ![]() ![]() Adriana ce poze frumoase de la ferma! Ce bine s-or fi simtit fetele, mai ales cea mare ca intelege si interactioneaza...a vazut atatea animale..si a putut sa se joace cu ele... Eu sunt putin suparata. Sotul ii arata lui Mirci o jucarie cu beculete si cantecele si a scapat-o din mana in fruntea puiului. se facuse rosu si s-a umflat. sper sa fie ceva superficial, totusi distanta de la care a fost lovit e mica ![]() ![]() Nu vreau sa exagerez, a fost o simpla lovitura, dar e groaznic... Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
aha. deci se inclina si devine ca scoica. Nici scoica noastra nu e prea dreapta, e curba asha.
Ylari, pe miine, da?
fecian, tot stau si ma gandesc la puiul tau la gradi... uof, oare o sa plang cand ma intorc la munca.... .
nu mai stiu ce voiam sa va zic. Va pup. ne bagam la alaptat, baitsa, masaj, alaptat, culcat... inca o zi din viatsa mea.
A, sa ma laud: a fo prietena mea din copilarie (dr rezident, v-am mai zis io....) pe la mine. Nu ne-am vazut de... 7 ani. Poate mai mult. De, io in buc.- ea in Iasi. Si fiica mea a interactionat cu ea..fantastic. Si m-a calmat cu stresul meu: ca nu e suficient de grasa. A zis clar: copiii prea grasi, au tenditsa de obezitate. NU acu, peste 5 ani, peste 15 ani...peste 35. A explicat ca statisticile arata ca proportia de obezi la maturitate e muult mai mare; fenomenul e ceva de genul ca se genereaza mai mult tesut adipos decat media si acesta e startul pt mai tarziu etc etc etc. De-ale medicilor.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Getutza81 spune:
Anuta, imi pare rau sa aud de problemute... las ca cresteti voi mari si trec ele... am vazut si poziti, tare frumosi sunteti !!!
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Getutza81 spune:
Laura, ofofo, las ca trece ea bubita... stiu ca e groaznic, am patit si eu accidente dinastea micute... tare rau mai e....
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui cleo78 aha. deci se inclina si devine ca scoica. Nici scoica noastra nu e prea dreapta, e curba asha. |
Da, curba ramane, doar unghiul pe care scaunul il face cu canapeaua masinii se schimba. dar bbicii sunt mari deja.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui Getutza81 Laura, ofofo, las ca trece ea bubita... stiu ca e groaznic, am patit si eu accidente dinastea micute... tare rau mai e.... |
daa, si sunt sigura ca o sa mai patim...din pacate..
Bietul sotul cica...o sa ma pui pe forum acuma???

Laurita, mami
ALBUMELE MELE
alina_anto spune:
Laura, si eu m-am speriat zilele trecute, cand mi-a scapat tel mobil din geanta chiar deasupra Sarei..A trecut milimetric pe langa fruntea ei....De fap[t a cazut pe bara metalica de la swinger si s-a auzit un ''trosc'' de mi-a stat inima.
Pup buba lui Mirciulica si trece
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui alina_anto Laura, si eu m-am speriat zilele trecute, cand mi-a scapat tel mobil din geanta chiar deasupra Sarei..A trecut milimetric pe langa fruntea ei....De fap[t a cazut pe bara metalica de la swinger si s-a auzit un ''trosc'' de mi-a stat inima. Pup buba lui Mirciulica si trece ![]() |
of of of
Acu doarme dus... de atata plans. I-am pus un cub de gheata acolo ca imediat se invinetise si umflase...
Laurita, mami
ALBUMELE MELE
alina_anto spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Reallaura
Da, curba ramane, doar unghiul pe care scaunul il face cu canapeaua masinii se schimba. dar bbicii sunt mari deja. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Poti sa-mi trimiti si mie poze cu scaunul, te rog??

Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!Botez Sara-Maria