Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)
Raspunsuri - Pagina 6
moldoveanca spune:
Salutare fetele va pup asa pe fuga ca facem bagaje din nou,maine plecam in Ro.In Antalya a fost superb Vladut a fost foarte cumintel ne-am odihnit si noi,ne-am bronzat.Nu cred ca am timp sa punem poze.![]()
teo
tomasa spune:
Fetelor, ce aveti azi cu greutatea?
Sabina, eu cred ca numai daca iti faci curaj si il duci la analizele alea scapi de "pitici". Eu l-am vazut pe Gheo in poze si mi pare foarte ok, numai bun, daca e in curba de la nastere si mai bine. E normal ca a scazut dupa enetroviroza. Dar totusi, pt. linistea ta poate ar fi bine sa il si intepi.
Myral, nu mai plange degeaba, mah! Daca fata e bine, este energica si papa, nu conteaza ca e slaba. In plus si voi parintii sunteti la fel, cu cine sa semene grasa? Eu am vazut doi copilasi obezi...mi-a fost o mila de ei, saracutii. Nu ma gandeam decat la biata lor inimioara, cat sange tb sa pompeze pt. atata corp cat are de sustinut, asta mai presus de criteriul estetic. Oricum tu simti cel mai bine in sufletul tau daca ai sau nu motive de ingrijorare si astea le rezolvi repede cu analize. Daca analizele sunt bune, crede-ma ca medicii spun ca un copil poate fi cat de slab, nu sunt riscuri pt. sanatate. Cred ca este mult mai dureros pt. o mama sa fie nevoita sa puna copilul la diete. 
Crishtina, super baiat ai. Si mi se pare atat de mare!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
myral spune:
Cristina, e un frumos Robert!Tomasa, la noua luni analizele de sange erau perfecte. Acum o sa-i mai fac si analiza coproparazitologica, daca si asta e buna inseamna ca asa e ea, desi nu pot sa nu ma stresez. E f vioaie are vanatai in genunchi
de la mers in patru labe.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
moldoveanca spune:
Rox sa stii ca hotelul la care am stat noi era urmatorul dupa Cornelia,parca acolo ati stat voi,nu?
Alinush,saptamana viitoare o sa ajungem la Barlad te sun eu.
Nana multi pupici fluturasului si multa sanatate.
teo
moldoveanca spune:
http://community.webshots.com/photo/2279418930102537454aPkuFX
V-am pus repede o poza cu noi doi pe malul marii.V-am pupat pe toate si pe toti copilasii.Byeee
teo
tomasa spune:
Tudor a plecat azi la munte cu mama si nasii lui. Mi-e deja atat de dor de el, parca e casa pustie, mai ales ca Maria nu vb inca, sunt invatata cu galagie
. Nu a fost niciodata plecat undeva fara mine pana acum, sper sa fie totul ok.
tomasa spune:
Moldoveanca, ce poza frumoasa! Pareti atat de veseli si fericiti.
Gata, eu ma bag la nani
ca Maria doarme deja si vreau sa profit si eu. Nu mai are nimeni chef de o cafeluta maine in Baneasa? Sim? Tu parca erai amatoare...Alte fete?
Roxana_G spune:
Ana,
doamne ajuta sa fie bine tatal tau!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Vazut si puiuti scumpi de Moldoveanca si Crishtina.
Moldoveanca, sunt mai multe Cornelia, noi am stat la Diamond. Dar oricum statiunea e super. Abia astept mai multe poze si povestiri. Drum bun si astept un semn cand ajungi acasa.
Tomasa, asa mi se pare si mie cand nu e Alex, asa de linisteeeeee. Sa vezi maine cand o duc la mama dupa cateva zile de stat acasa ce o sa im lipseasca. Oricum, profita si tu de liniste si odihneste-te. Tudor o sa fie bine, am vazut eu ca e baiat descurcaret.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/