Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cu mare drag uram La multi ani! unei frumoase si tinere mamici din Tara Soarelui Rasare
Sabina, mamica de mogalneata migdalata
si-i oferim un buchet mare de , un pupic si www.flickr.com/photos/septoct2007/2846101296/" target="_blank">ceva dulce
Sa porti in suflet mereu ciresi infloriti !

Iar pentru papanashul Kosmas trimitem multe ganduri bune, sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Gabitz, sunt deliciosi piticii tai !
Sabina, este minunata poza cu Gheo, atunci cand talentul fotografului se intalneste cu frumusetea modelului nu poate sa iasa decat ceva remarcabil
Marunzika, felicitari pentru noul sosit (cu greutate ) la voi in familie! Este mai bine Puppi ? Trimitem pupici multi !
Slippers, sper ca tatal tau e mai bine
prisi, m-am delectat cu pozele Mirunicai, e o dulceatza... Nici eu n-am observat oala si oricum nu stiam de obiceiul asta. Ce bine ca ati spus de schimbat abonamentul la Medicover, am sa o trec si eu pe abonamentul meu pe Maria. Ca nu are rost sa o mai tin pe Kidcard acum, ca s-au terminat vaccinurile.
Am ramas cu regretul ca vizita Simonei a fost prea scurta, as mai fi vrut sa vorbesc atatea cu ea... Dar am inteles-o, avea treaba, saptamana viitoare incepe si serviciul, nu ca mine, flower-power

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI!!! devylla
sa fii sanatoasa si iubita

LA MULTI ANISORI,bebe Kosmas

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Pupam proaspatul cucuiat, sa-i treaca repede Cecilia, din pacate vor mai fi si alte lovituri, oricat am incerca noi sa-i ferim imaginatia lor este mai puternica decat a noastra si nu putem anticipa toate actiunile lor temerare.
Prisi, va sa zica a patit-o si Miruna cu tricicleta ? Eu am povestit aici cum a cazut Maria mea de si-a umflat buza si si-a umplut gura cu sange inca inainte sa apucam s-o scoatem afara pt prima tura cu trici
Rox, asteptam sa vii cu vesti bune de la dr. Pupici lui Bubu maraitul, sa scape de ceea ce-l deranjeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ptr toata lumea,sunteti niste dragutze

roxali,sa stii ca am cam uitat de bebe 2,parca nu mai am curaj inca nu e timpul de bebe 2,zic eu...mii cam frica,
luy, stiu ca ati intrebat toate de mine si va multumesc,dar nu am avut cum raspunde,la ora 8-9 eu stau in pat,macar sa ma intind putin si sa ma uit linistita la un film ori sa o alint pe Ebonee,ne mai jucam si noi,ca apoi dimineata....iar o luam de la capat :((

am si eu o intrebare:le mai blenduiti mancarea puiutilor?Ebonee nu mananca daca nu e piure,scuipa tot daca simte vreo bucatica de mancare,nu ma deranjeaza,din partea mei ii blenduesc mancarea pana merge la sc. dar sunt curioasa de mai sunt li altii asa pretentiosi,

va pup,mi s-a stricat masina de spalat si am de cautat alta,:(((

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Danielle, nici n-am apucat sa-ti spun ce frumoasa e Ebonee! e tare dulce, si pare zglobie rau:))
Gh mananca si nepasaT, DAR N-ARE SPOR. CAND II PASEZ BAGA MULT MAI BINE PAPA, ASA CA O SA II PASEZ IN CONTINUARE, SI CA SA INVETE SA MESTECE II DAU BANANA, ROSIE, BISCUITE SAU PAINICA, PIERSICA, ETC, CEVA NUMA BUN DE RAS SI MESTECAT.

scuze capsu...nu mai editez.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Danielle, sa stii ca si eu blenduiesc in continuare. Pt ros ii dau piscoturi de la Nestle sau bucatele mici-mici de paine, i-am oferit banana dar nu vrea, azi in schimb a muscat putin de tot dintr-un mar si a plimbat bucatica aia prin gura vreo cateva minute

Mergi la inceput

Erina, tu esti frumoasa cu orice culoare de par te-am vazut pana acum, mi-au placut si tinutele tale de la nunta Asa ca nu e de mirare ca aveti o fetitza asa de delicata si frumoasa, o papusica vie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

danielle - si eliza mea face la fel..nu vrea nimik nepasat, inafara de biscuiti nestle,banana si paine.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Devylla!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!

La multi ani Kosmas de mami Iuli!

Mergi la inceput