o fiola pregnyl -urgent
fetelor scriu si eu disperata ca nu am gasit nicaieri pregnyl si luni trebuie sa merg pt IA la Giuli , eco al fac la noi an provincie si duminica ar trebui sa fac pregnylul ....va rg cine ma poate ajuta ...multumesc
Raspunsuri
Katykaty spune:
Bytzi am raspuns si dincolo pe celalalt subiect dar iti scriu si aici. Si eu saptamana trecuta am fost disperata ca nu gasesc pregnyl. Am crezut ca fac cu nervii dupa atata chin chiar ultima injectie sa nu o am. Am sunat disperata la o gramada de farmacii si depozite din toata tara degeaba. La giulesti intradevar au pregnyl dar il vand doar daca cumperi tot tratamentul de stimulare de la ei. In final dupa ore de cautari am gasit pe net un om in tg.mures care vinde pregnyl cu 100lei fiola. Am fost vineri la tg. mures si mi-am cumparat injectia mult cautata. Iti dau nr. 0740831629. Omul e cumsecade si in tema. Am avut emotii ca e facatura dar e super in regula. Eu am facut injectia sambata spre duminica si a fost ok.
bytzi spune:
CATALINA ati multumesc din suflet dar nu stiu cum as putea sa facca eu sant din provincie si pregnylul mi-ar trebui sa-l fac duminica si sa vin luni la Bucuresti,ti-am trimis un PM 
cipcirip spune:
Bytzi prin curierat rapid potzi rezolva dar tb sa-i intrebi dc transporta la rece. O sa te coste vre-o 40-50 ron cred transportul dar numai sa poata sa tzi-l aduca pana in localitatea ta.
Cirip
cipcirip spune:
Firma de curierat Cargus International
Sediul Central Otopeni
Calea Bucurestilor, nr.1, Otopeni
Judetul Ilfov
Cod Postal: 075100
Telefon: 021 9330 000
Fax: 021 351 02 00
cargus@cargus.ro
Bytzi
suna-i shi intreaba-i dc te pot ajuta.
Cirip
Katykaty spune:
Bytzi de ce nu te duci pana in tg.mures? Tg.mures nu e departe de P.neamt si pana duminica mai este timp sa te duci.
catalina2307 spune:
AM PROMIS CUIVA O FIOLA PREGNYL SI AM STERS MESAJELE DIN PM FARA SA RETIN NIK UTILIZATOR.SCUUUUUUUUUUUUUUUUUZE.
TE ROG TRIMITE PM!!!!!!
bytzi spune:
Catalina cred ca mie ,multumesc frumos....am renuntat la IA cu dr Dracea,am fost deja pt prima consultatie la Sibiu, multumesc anca odata
rubia spune:
fetelor am eu pregnyl luat din italia cu 70 ROn/cutia(cu trei fiole de 5000 UI)
Daca doreste cineva sa-mi dea PM
Eu le-am luat ca de la Giuli mi-au zis ca daca pot sa gasesc sa iau ca la vremea aia ei nu aveau,iar eu ca nesatula am luat 6 cutii .Daca doreste cineva sa-mi dea PM.
kara2008 spune:
am nevoie urgenta de 1 fiole de pregnyl 5000, am vazut ca rubia a cumparat mai multe.poti sa-mi dai si mie te rog macar o cutie pina fac rost din strainatate.multumesc