Despre ardeii iuti...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

HUANCAINA

200 G Branza proaspata cu % mic de sare
1/4 l lapte
2 oua fierte tare
2 linguri ulei
2 ardei iuti(aceia portocalii)
sare si piper.
se blenduiesc toate ingrdientele
se poate face fiarta sau cruda.

sosul se pune peste cartofi fierti( papa a la huancaina..mancare tipica peruana)
peste carne la gratar,peste oua fierte,peste salata verde.

este un sos tare bun si aspectos.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc dragelor pt. retete .
Desi suna bine, nu ma bag la dulceata (eu sunt cam singura care ii mananc in casa, nu cred sa-i conving pe restul, chiar de-i vorba de dulceata), dar i-as mura si as incerca si reteta ta, Principe.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Dar un leac contra usturimii mainilor dupa ce am taiat ardei iute stiti?

Sunt si insarcinata in luna a opta si nu stiu ce sa fac... ma ustura mainile de 3 ore ingrozitor , le-am tinut in apa rece cu bicarbonat de sodiu, am pus comprese reci si nici o imbunatatire!

Daca stiti ceva ce m-ar putea ajuta, va rog dati-mi un raspuns aici sau un sms pe nr. 0747 / 349 697. Multumesc anticipat!

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Sunt si insarcinata in luna a opta si nu stiu ce sa fac... ma ustura mainile de 3 ore ingrozitor , le-am tinut in apa rece cu bicarbonat de sodiu, am pus comprese reci si nici o imbunatatire!

Daca stiti ceva ce m-ar putea ajuta, va rog dati-mi un raspuns aici sau un sms pe nr. 0747 / 349 697. Multumesc anticipat!

Elena 35+ cu un cuminte

Trece de la sine dupa oarece timp. Insa nu te freca la ochi sau alte mucoase.
(data viitoare manipuleaza ardeii iuti cu furculitza su cutitul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

subscriu si eu la dulceata de ardei iuti!
e buna rau de tot.
imi place cum suna si reteta de huancaina, cred ca ii fac o surpriza la sotz diseara :)

am facut dulceata de ardei iute acu vreo 3 ani, m-am lacomit si am facut din vreo 3 kg (1 rosu, 1 galben, 1 verde) si abia anul asta am terminat-o, noi punem aproape la orice.

imi amintesc ca am manipulat ardeii cu manusi ca sa nu ma usture miinile si ca am pus si otet la fiert, mirosea in casa teribil.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Elena 35+ cu un cuminte

Nu-i mai curata cu miinile goale. Eu am patit-o rau de tot dupa ce am curatat si taiat vreo 20 de ardei iuti, mina cu care i-am atins s-a umflat rau de tot si m-a tinut asa ore bune. Stiu ca am cautat atunci pe internet si am vazut ce substanta provoaca asta, dar nu ai mare lucru de facut ca sa ameliorezi arsura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mik, Natasa, pana la urma am aflat de un unguent, permis si in sarcina, dar pe arii restranse sa fie aplicat.

Se numestre Fenistil Gel. Mi-aub trecut usturimile in 15 min!!!!

Sa fie cu folos daca Doamne fereste mai pateste cineva!

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput