Aspirante optimiste > 20 (344)
Raspunsuri - Pagina 5
lalala13 spune:
dana! la lupta impreuna!!! 
dupa z1 , dupa bb, dupa 10 kg slabite!!! ce zici???![]()

si o data la saptamana ne dam raportul...asa sa ne impingem de la spate!
my somebody.... 
Rallu spune:
Buna fetele...si eu pe aici.
Din pacate am aparut mai rarut in ultimul timp pt. ca consortul din dotare a facut o pozna si a stricat netu.
Nici acu nu-i reparat de tot....cand pica ... cand se ridica...asteptam sa vina aia de la cablu sa-l repare ei.
In alta ordine de idei, noi asteptam rusii.
Am dureri destul de nasoale de spate si de burtica...mai ales pe stanga.
De obicei durerile apareau cand venea si ciclul dar vad ca acum ma doare si fara ciclu
.
Asteptam...
Oricum eu m-am calmat.
Pana si barbata-miu se mira aseara ca joi ar trebui sa-mi vina ciclul si eu inca n-am inebunit.
Am 2 teste de sarcina ramase de luna trecuta si se uita la ele nedumerit neintelegand cum de nu am inceput iar febra testarii.
Sincer...nici eu nu inteleg de ce nu m-au apucat inca nebunelile.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
lalala13 spune:
rallu sunt mandra de tine..si cine stie..poate poate
ruxandra te bagi la cura si tu sa inteleg? auziti asa poate ne mai luam gandul de la bb!!! hi hi..si poate apara cand noi vorbim de kg in minus...ce frumos ar fi!!
my somebody.... 
Rallu spune:
Eu nu-s tocmai mandra...mai curand un pic dezamagita si negativista.
Mi-am facut sperante mari cu stimularea aia...mai ales la semnele pe care le aveam...asa ca am cazut cam de sus cand au venit uratii.
Nu mai am de gand sa trec prea curand prin asa ceva, asa ca acum pun pesimismul in fata.
Fac tot ce pot ca sa iasa dar n-am de gand sa-mi petrec zilele stand numai cu gandul la un singur lucru.
Nu e sanatos,
Sa zic asa, incerc un fel de auto-disciplina.
Aaaa...in plus nu-s de ce mi-a intrat in cap ca iar m-am dereglat.
Ultimele 3 cicluri le-am avut la 27, 26 si 28 de zile, toate fara Duphaston sau alte medicamente, numai la ultimul facusem stimulare.
Sa vedem cu asta de acum cum ma prezint.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Rallu spune:
Aaa...am uitat sa specific ca in aprilie nu mi-a venit asa ca l-am provocat...asta ca sa nu credeti ca sunt vreun ceas elvetian sau ceva de genul asta ![]()
![]()
adiutza spune:
Fetelor,
am si eu niste intrebari, care nu-mi dau pace (poate sunt putin prostesti, dar ma macina foarte tare ……)
- de unde stim ca “voinicii” 
au luat-o pe calea spre ovul? Sperma ramane in vagin, nu?
- de ce mai simt inca intepaturi (durere usoara) pe ovarul stang, daca ovulatia a avut deja loc acum vreo doua zile? Oare sa nu se fi produs ovulatia, chiar daca testul s-a pozitivat sambata seara?
Poate sa-mi dea si mie cineva detalii, deoarece eu nu stiu de ce, dar nu mai sunt deloc rationala....... de fapt, am o zi in care ma simt stupida si puerila......
Pup!
http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
anne`mary spune:
doamne scrieti intr-un ritm ametitot. Adiutza eu nu stiu sa-ti raspund dar astept sa vad ce sppun fetele.
Bubu ce mai faci? Esti + sau - ? Eu sper sa fie pozitiv.
Legat de slabit ...de m-as face cat nicoleta luciu ( are in plus 30 de kg) nu m-ar deranja. Eu am inteles ca nu ar fi o idee geniala sa slabesti inainte sa ramai insarcinata pt ca in momentul in care ramai, pui pe tine foarte repede ce ai reusit sa dai jos dar si ar fi trebuit sa pui pe tine. Dar asta nu ma impiedica sa nu-mi doresc sa mai dau jos ceva kg. Ieri nu am mancat decat o salata de rosii cu branza, un bol de cereale cu lapte si o portocala. Azi ceva tot de genul asta. Daca vreti va dau regimul lui Teo, caci l-am gasit din greseala.
pupici
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary doamne scrieti intr-un ritm ametitot. Adiutza eu nu stiu sa-ti raspund dar astept sa vad ce sppun fetele. Bubu ce mai faci? Esti + sau - ? Eu sper sa fie pozitiv. Legat de slabit ...de m-as face cat nicoleta luciu ( are in plus 30 de kg) nu m-ar deranja. Eu am inteles ca nu ar fi o idee geniala sa slabesti inainte sa ramai insarcinata pt ca in momentul in care ramai, pui pe tine foarte repede ce ai reusit sa dai jos dar si ar fi trebuit sa pui pe tine. Dar asta nu ma impiedica sa nu-mi doresc sa mai dau jos ceva kg. Ieri nu am mancat decat o salata de rosii cu branza, un bol de cereale cu lapte si o portocala. Azi ceva tot de genul asta. Daca vreti va dau regimul lui Teo, caci l-am gasit din greseala. pupici |
Anne Mary, sa ajungi ca nicoleta luciu e o nesimtire...sincer...A fi insarcinata, nu inseamna ca trebuie sa mananci cat pentru 2. Important este sa mananci sanatos. Dr.-ii recomanda sa se ia pana in 15 kg in sarcina...tocmai ca mai multe kg nu ii fac un bine bebelui...ci poate chiar sa ii faca rau.
Nicoleta se stie ca e o nesatula in ale mancarii...dar cred ca in sarcina asta s-a intrecut chiar si pe ea...brrr..
P.S. As vrea si eu regimul lui Teo...de curiozitate, ca nu sunt in stare sa tin...
Oana
noi2
Viata mea...o continua LUPTA!
buburuza1979 spune:
pai testul de ieri a is ca sunt -
acum de azi incepand astept uratii ... sa vedem cand se hotorasc sa apara ...
azi sunt Z28 ...deci pana la Z33 au tot timpul ![]()

ma bag si eu