Aspirante optimiste > 20 (344)
Raspunsuri - Pagina 3
lalala13 spune:
neatza!!!!!!!!!!!!!!
eu vreau o cola..nu prea sunt eu cu cafeaua![]()
anidaz.....si eu m-am reintors caci nu am rezistat.
fetelor m-am hotarat! incep cura de slabire! nu se mai poate asa!!o sa ma cantaresc maine dimineata si incep! macar asta....daca z1 tot nu vine!!!![]()
my somebody.... 
ancadragoman spune:
Lala asa am facut si eu inainte sa raman insarcinata ,tineam cura de slabire si in 2 luni eram gravida![]()
Hai sa ma laud si eu...am dat jos 7 kg intr-o luna!!!!![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA O AJUTAM PE SONIA
oanaiacovita spune:
Neata fetili!
pe toate care v-ati gandit la mine...

Anca,
da-ne si noua reteta magica de slabit. 5 kg am si eu in plus sa ajung la greutatea mea preferata 55...![]()
Oana
noi2
Viata mea...o continua LUPTA!
oana_cnt spune:
O persoana foarte draga mie, care stie cat de mult imi doresc bb-i, mi-a trimis un mail cu urmatorul continut. Vreau sa il impartasesc cu voi si sper sa va ajute. Pe mine,sincer, m-a emotionat.
Tot ce înseamnă problemă, nu există. Solutiile sunt la îndemâna tuturor. Nu trebuie să ai nicio grijă pentru că alături de tine suntem noi, Cei de Sus.
Suntem fericiti să te ajutăm ori de câte ori vei avea nevoie de noi. Ziua ta este o zi cu Soare asemenea cum va fi si viata ta de acum înainte. Preocupările nu lasă loc rezolvărilor. Credinta si încrederea absolută în Cel AtotPuternic fac ca rezolvările să apară din locurile cele mai neasteptate si în timpul cel mai scurt.
Nicio grijă să nu-ti umbrească inima ta atât de frumoasă. Nu esti singură, iar Dumnezeu are câte un Plan cu fiecare dintre voi. Iar celor cu suflet luminos, niciodată nu le va da probleme fără să le dea si rezolvarea. Stiu că uneori par problemele de netrecut dar noi vedem ceva mai mult decât vă puteti voi imagina viitorul. Încrederea să fie cât mai mare în noi si atunci usile ce par închise se vor deschide în mintea voastră.
Fiti încrezători în soarta voastră atât de frumoasă!
Ne-am dori tare mult ca atunci când veti crede că aveti probleme să vă închipuiti că Lumina de un alb strălucitor coboară în sufletul vostru si asupra problemei voastre si ea se rezolvă. Apoi, lăsati-o asa undeva, uitată si veti vedea că în cel mai scurt timp ea se rezolvă.
Detasati-vă de ea si veti vedea cum se rezolvă totul.
Ne bucurăm de fiecare dată când cineva ne cere ajutorul. Suntem fericiti când voi constientizati că nu sunteti singuri. ACUM, o Lumină albă, divină, coboară în tine si grijile si îndoielile cu privire la viitor se dizolvă în această Lumină.
Bucuria îti inundă inima si toate lucrurile ce vei face de acum încolo vor fi altfel. Vei vedea cum tot ce faci se realizează mult mai usor. Vei vedea cum tot ce nu-ti iesea până acum, îti iese mult mai repede.
Inaltă-TE deasupra tuturor! Cu multă maturitate privesti tot ce se întâmplă. Nu vei mai fi rănită de nimic din exterior. Ai început să vezi lumea altfel si acest lucru te face deosebită. Esti un suflet curat ca o apă de izvor cristalină. Fii binecuvântată!
INGERII
Oana,
in devenire!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
cami_antonia spune:
oana bine ai venit din concediu.....vei fi bine venita mereu aici ....fetele te vor sfatui cum vor sti ele mai bine.....
roxana f frumoase pozele.....sunt din turcia nu-i asa???????
lala o slabire usoara iti doresc daca asta vrei si tu.....dar aveti grija la stomac....si la ce mancati....nu va infometati....
de la mine nu ia nimeni pupicii?????

17+
Camelia
oana_cnt spune:
Multumesc tare mult, Cami! Ma simt foarte bine printre voi.
Stii, cand am citit ce s-a intamplat cu Oana, am inceput sa plang si m-am gandit ca ne facem mult rau prin faptul ca fiecare, in clipa cand citeste ce s-a intamplat uneia dintre noi, se simte oarecum amenintata. Apoi mi-a parut rau pentru ca am gandit asa. In fond, oamenii trebuie sa se ajute intre ei. Si noi chiar asta facem. Asta inseamna, pana la urma, prietenie sincera si dezinteresata.
Oana,
in devenire!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
lalala13 spune:
ahaaa...deci asta e un motiv in plus sa slabesc...bine nu de asta slabesc ci pt ca nu se mai poate. ma simt eu nasol..si obosesc tot timpul...si am ajuns la o limita!
nu o sa ma infometez ca nu e cazul
.nu-s genul
dar fara dulciuri si prajeli si fara mancat seara
de preferat frcute legume si fierturi
aaa si de mancat la ore fixe-conteaza enorm. eu am mai slabit asa acum 2 ani vreo 12 kg....dar le-am pus inapoi in aceasta perioada-asta e...am fost o fraiera...eu vreau 60 de kg...desi 55 ar fi ideal..maine o sa ma cantaresc(cred ca am vreo 75 si acum 3 luni aveam 66 ca am avut nunta si slabisem nitel)dar sunt hotarata!
my somebody.... 
oana_cnt spune:
Buna, Steff!
Eu deja mi-am baut cafeluta, dar, daca vrei, iti tin companie!
Oana,
in devenire, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
http://av-oanacuntan.blogspot.com