FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

cirip, la valoarea asta de hcg eu cred ca a avut o tentativa de prindere. Altfel ar fi fost 0. Deci tot mai aproape esti. Eu sunt alaturi de tine si tin pumnii pentru o data viitoare reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cirip ma bucur ca nu ai renuntat , ca esti optimista si mergi mai departe

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor nu va parasesc, imi sunteti prea dragi ca sa plec, dar ma gandesc ca poate nu am sa pot fi mereu pe faza cu floricele si cu noi completari in listuta.
Ma gandesc ca nu e problema daca predau stafeta altcuiva.
Eu oricum sunt si voi fi mereu alaturi de voi.

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Capitol nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126946
Iuca multa sanatate, sa te odihneshti shi sa mai intri shi pe la noi.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liabia spune:

Buna,doamnelor,sunt din Timisoara si sunt o femeie disperata.Am facut ofiv in luna octombrie la spitalui Bega din timisoara cu dr,dorneanu,un super doctor si spre fericirea mea mi-a reusit din primaspre surprinderea tuturor ca m-i transferat doar 2embrioni,dar spre nefericirea mea sarcina s-a oprit din evolutiedeoarece am probleme genetice.
problema mea cea mare e ca trebuie sa gasesc un suflet mare de femeie care ma poate ajuta sa imi realizez visul de a strange o data un puiut in brate care sa fie al meu.nu stiu unde pot gasi donatoare de ovocite poate ma puteti ajuta voi.
Vreau sa mai spun tuturor doamnelor care au nevoie sa faca fiv normal fara donatoare de ovocite sa se increada si in medicii nostrii pt ca sunt foarte capabili iar cei tineri sunt doritori sa ajut.
cel putin la noi in Timisoara stiu femei care merg la Szeget si platesc si mai mult si nu reusesc din prima pe mine Dumnezeu si dr Dorneanu m-au ajutat prima oara acum mai am nevoie de o persoana care sa ma ajute.
va multumesc ca m-ati ascultat si sper sa primesc raspunsuri favorabile

Mergi la inceput