FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

buna micutelor ...desi nu suntem inca in situatia de IAD , sau FIV cu donator ... m-am speriat citind un post ...cel al iaurei ... la cine ,adica la ce medic (clinica , nu neaparat medic ), limita pt IA , este de 19mil (sau mai multi ) spermatozoizi ... ????

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

nu georgia, nu m-am referit la nr. lor ca ar fi la limita ci toate spermograma , nr. e destul de bun pt IA dar mobilitatea si formele anormale ar fi probl. la noi... mai are rost sa-ti spun clinica sau te-ai lamurit?
imi pare rau dak te-ai speriat dar ai ai citit probabil doar ceva scos din context

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cipcirip asteptam rezultatul
Doamne ajuta

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cirip, stiu ca ti s-au inmuiat picioarele cand te apropiai de laborator. Sa dea DD sa ai rezultat pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Buna fetelor nu am rezultatul. Dupa ce ma plimbai prin orash ca sa pierd timpul pana la 18 cand ziceau ca e gata imi spusara ca nu e gata shi ca mi-l dau luni. Imi luai un test de urina sa fac unul ca pana luni ma urc pe peretzi. La sfatul lui Iuca imi luai Sure Check shi astept sa-mi vina sa fac pipi. De la 14:30 nu mai facui asa ca eu cred ca e concentrata. La ora 20 fac pipi sa shtitzi , sa nu mai statzi pe ghimpi.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cipcirip offfff, si laboratoarele astea, ce stiu ei canoi stam pe jar duap rezultatele lor .....traim in Romania
Dar hai ca testul de urina va fi pozitiv. Doamne ajuta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Este negativ

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

OFFFFF CIP!! Si de cand astept pe net rezultatul.... imi pare asa de rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Nu-mi vine sa cred,,imi pare sincer rau, dar capul sus, nu trebuie sa dezarmezi, stiu ca e greu, si eu am trecut de 10 ori prin starea asta. Plangi cat poti in seara asta si maine ia-o de la capat. Alta sansa nu avem, noi suntem alaturi de tine
Promit ca nu beau sampania, si o las la rece pt urmatoarea incercare. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bytzi, multumesc mult de raspuns, trebuie sa-mi fac drum la Giuly, caci HSG e la ei. Sper sa mi-l dea. Oricum vreau sa ma duc la Bios sa-mi refac analizele horm.
Eu sper , daca merg la Sibiu, sa-mi faca IAD, caci FIV nu vreau sa mai fac, nici nu am bani acum, trebuie sa mai strang ceva. Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cip: Asteptam totusi rezultatul de luni,la BHCG..acela este sigur! Testul se poate pozitiva si mai tarziu,au fost atatea cazuri de gravidute cu teste negative.Dar luni,vei sti cu siguranta!Eu totusi sper sa iasa pozitiv.

Nusy

Mergi la inceput