FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9
Raspunsuri - Pagina 17
gabri-ela spune:
Cip te rugam ca maine sa vii cu o veste buna
bytzi tie ti-a mai facut si control? sau doar ai stat de vorba cu el? Cat este consultatia?
Cu ce analize trebuie sa mergi pregatita la Sibiu pt IAD?
Eu am facut in vara anului trecut HSG si era totul in regula cu trompele
Iuca felicitari pt bebei si sa va dea DD multa sanatate si sa va faceti mari. Bravo!!!!!
bytzi si iaura multa bafta va doresc si sa iasa cu reusita dela Sibiu
Si eu am sa ajung la anul la Sibiu sa fac IAD cu nr 5......gata, m-am hotarat
Pupici pt toate fetele!!!!!

iuca spune:
gabriela iti multumesc mult
si iti doresc mult noroc la urmatoarea inseminare.
cipcirip azi e ziua cea mai mare. Eu incep galaria

HAI SA APARA CIRIPELUL SAU CIRIPEII 

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
8+
bytzi spune:
si eu ma alatur lui iuca ,hai sa auzim de ciripei

si te asteptam 
toate fetele si cred ca azi v-om bea sampanie 

bytzi spune:
gabi am uitat sa-ti spun prima consultatie e 80 ron
fetelor am vazut azi pe pro tv un reportaj de la spitalul fundeni parca ,cum ca 6 cupluri din 10 de infertilitate li se datoreaza barbatilor,se faceau 4 operatii (cred ca vorbeau de biopsii dar au zis operatii sau ziceau ceva sa le desfunde caile ductale .....ati auzit de asa ceva)si zicea un urolog ca procentul e de 90% sa se gaseasca ceva.....dar nu au zis la care la cele de cauza hormonala sau la cele de cauza ductala
cipcirip spune:
Fetelor
va multzumesc ca suntetzi alaturi de mine shi ma incurajatzi. Pisicul meu se plimba pe sarma dar cred ca o sa pice in picioare dc nu o sa fie , sunt pregatita indif care e rezultatul. Acum 4-5 zile nu eram pregatita. Am dat sange shi la ora 18 iau rezultatul. Dc nu o sa pot intra o sa o sun pe Bytzi
sa va spuna ea .
Iuca
felicitari pt bb-i inca odata , ma bucur mult pt tine shi sunt mandra ca am participat shi eu putzin la reushita ta
. Imi dai voie sa fiu mandra?![]()
Dodo
mai tzine putzin shampaniile .
Gabriela
shi eu mi-as dori sa va dau un rez frumos dar acum depinde de DD shi indif care va fi rezultatul meu tu tb sa crezi in shansa ta .
Bytzi
ma bucur ca tzi-a placut clinica shi in special personalul![]()
, ai sa vezi ca o sa vii gravi de la SIBIU.
Iaura
catzi gigei avetzi?
Cate un
-ic shi pt restul fetelor .
Cirip
Moniland spune:
cirip,
sunt alaturi de tine si iti tin pumnii .
bytzi, probabil e vorba de varicocel. Acesta se descopera la control, daca e avansat se gaseste si prin palpare, dar cel mai sigur e un eco dopper.
iuca spune:
cipcirip eu ma bucur mult ca te simti mandra, tie iti datorez aproape toate informatiile despre Polisano Sibiu. Tu ai venit cu ideea despre aceasta clinica si despre gigeii lor.
Eu iti multumesc mult ptr tot 

Iti tin pumnii ca azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta 

Les Brown
8+
cipcirip spune:
Iuca
multzumesc pt urare. Deabia ashtept sa aflu sexul copiilor tai. Aseara i-am spus sotzului meu ca fata care a reushit la Polisano o sa aiba gemeni shi sa bucurat mult.
Moni
multzumesc! Ma bucur ca ne mai vizitezi din cand in cand. Itzi urez succes la Viena dar eu cred ca pana ajungi acolo ramai
pt ca o sa avetzi o spermograma beton![]()
Bytzi eshti matinala rau cu shtirile
. Sa nu-mi spui ca vrei la Giulesti acum![]()
Cirip
cosicel spune:
Astazi am vorbit cu dr Matei s-o intreb in eventualitatea unui IAD (ca vom incerca vreo 3 IA si daca nu merge treaba cum tb, recurgem si la IAD, ceva de genul ca amestecam 
proprii cu 
necunoscuti) si mi-a spus ca
sunt luati de la SABYC.
am si uitat sa intreb care-s preturile, da' eu inca mai sper ca vom reusi cu ai nostri, asa lenesi si prapaditi!
iuca spune:
cosicel eu am luat gigei de la Sabyc anul trecut cu 50 EURO si am luat doua probe (adica 100 EURO) ptr ca am facut inseminarea dubla.
Poate totusi ii puneti pe picioare pe gigeii vostri si nu mai e cazul.
Les Brown
8+