Club de balet Giuliana

Club de balet Giuliana | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna! Vreau s-o inscriu pe Emma (5 ani si 4 luni) la balet. Am tot citit despre clubul de balet Giuliana. Am intrat si pe situ' lor...As vrea sa stiu daca aveti vreuna fetita inscrisa la acest club...si sa aud impresii de la voi. Incep inscrierile acum, pe 11 sept si vreau sa ma hotarasc repede. De anu' trecut mi-au zis de la gradinita ca e fff elastica si ca neaparat s-o dau la balet sau la gimnastica. A facut dansuri moderne cam jumatate de an....dar se pare ca nu-i placea prea mult...si oricum, la dans modern nu se pun in valoare calitatile ei.
IN concluzie....astept info...despre Giuliana sau alte cluburi de balet.
Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Fetita mea ,5,7 ani merge la balet la Educa(de aproape 2 ani).Eu sunt foarte multumita iar ei ii place foarte mult.Deja avem 2 spectacole la activ(unul la Opera si unul la Opereta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eu o am pe fata la La Sylphide, trebuia sa inceapa azi primul curs, dar din "n' motive nu am cum sa o duc, plus ca are 3 ani jumatate si e mica, e prea solicitata si cu gradinita germana etc. etc.
E o scoala de balet unde se fac inscrieri cu un an si ceva inainte, sunt profesoarele balerine adevarate, fetitele au costume de balet. E foarte frumos. Maine sun sa-mi cer scuze ca nu am fost astazi si sa comunic ca va fi vacant locul Sarei. Daca vrei, ti-l cedez tie in mod expres.
Este pe Str. Ardeleni, se intra de pe Mosilor (intre Eminescu si Bucur Obor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noi mergem la Giuliana de luna aceasta si fetita mea e foarte incantata. Deocamdata suntem la inceput, a facut doar doua ore, sper sa nu-i dispara entuziasmul cand da de munca.
Daca v-ati inscris, poate ne vedem acolo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si Eliza mea e la Sylphide!
Mai MARTIE, si eu care credeam ca ne sunt fetele colege... dar mi-am dat seama ca voi ati fi fost intr-o grupa de marti... Noi avem lunea si miercurea...

Fi-mea a fost si anul trecut acolo. Noi suntem multumiti. In afara de faptul ca e aproape de casa (na, suntem subiectivi...), taxa e mai mult decat rezonabila (130 de lei pentru 2 sedinte pe saptamana), ora are 60 de minute, nu 30, nu 40... Au costume frumoase, participa la spectacole, ... Prea multe nu stiu ce sa spun, ca eu nu o duc pentru competitii sau performanta. Asta o sa vedem mai tarziu daca ii place, daca asta vrea... Deocamdata sunt multumita ca are o rutina, se duce cu placere, i se corecteaza tinuta, mersul, face nitica miscare....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Am incercat si noi la Giuliana, dar, sincer mi s-a parut pierdere de vreme. Si mi-a fost confirmata parerea atunci cand le-am vazut pe giuliane la un spectacol in Herastrau. Fetite care aveau vechime la balet au avut niste dansuri absolut banale. Mi-a placut mai mult la Educa, dar acolo e mai scump, si din pacate programul nu ne-a mai permis sa mergem.

Mergi la inceput