Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

De doua zile Sofiuca a inceput sa tuseasca am zis ca nu-i a buna dar taicasu "las-o draga ce te sperii asa la primul zgomot!"Azi noapte super agitata iar dim s-a trezit cu temp38.3,am bagat un supozitor cu paracetamol apoi am plecat la dr unde i-a facut dexametazona 1ml si algocalmin 0.5ml ca nu-i scadea febra deloc,revin cu detalii mai tarziu ca acum plange.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Well de doua zile urmaresc discutiile nesfarsite despre dresaj si ....

Alinatudor, idem here. Al meu nu e un plangacios, nu se cere des in brate, e un copil foarte cuminte. Dar nu l-as lasa sa planga pentru NIMIC.
Vorba lui Doc, pana la 3 ani asta e menirea noastra, sa umblam doar dupa fundul lor. Si realmente eu asta am simtit la Markus. In jurul varstei de 3 ani am simtit asa, o mare eliberare, ca si cum cineva mi-ar fi luat o povara de pe spate. Aveam, brusc, copil mare! Si istet, si cuminte si grozav!

Chiar daca doarme inca in pat cu tata, chiar daca a avut suzeta pana la 3 ani si a baut lapte din biberon pana la 4 ani! DA! Pentru ca asa am avut eu chef! Pentru ca am avut motivele mele, si a fost doar spre binele lui. Pentru ca si eu si sotul am baut lapte cu biberonul pana la 6 ani! DA! Pana am intrat in clasa I. SI CE???

Sa fim seriosi, mai fetelor, nu mai tot vorbiti de obiceiuri rele, sa ii dezvatam pe bebelusi de rasfat etc. Eu nu cred in rasfat si obiceiuri proaste la copii asa de mici. Cred in personalitate, insa, in natura umana, in fel de a fi.

Exemplu:
Markus a dormit toata noaptea incepand de la 3 luni.
Ce ar insemna asta? Sa fiu tampita acuma si sa incerc sa-l dresez si pe Mathias sa nu se mai trezeasca noaptea sa manance?
Mathias e DIFERIT. E ALT copil. Care are stilul lui de a manca, de a creste etc.
El bea doua sticlute de lapte noaptea. Sa-i fie de bine, eu ma voi trezi sa i le dau. Inseamna ca are nevoie de ele.

Asa ca Ancab, imi pare rau, dar daca tu ai fost norocoasa sa ai copil care nu se trezeste noaptea, asta nu inseamna ca toti copiii trebuie sa fie la fel.
Uite, eu am fost norocoasa prima data. A doua oara e altfel. Ce zici de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

LauraD ,bine ai revenit. Am vazut pozele ,desi putine, consistente ca sa zic asa . Pupici pt Eleni zambareata cu un dintisor, si alti pupici pt Dimi flumos si smechel

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Ven, . uite ca s-a intamplat sa nu intru o perioada (cand v-am lasat tot despre Dresaj vorbeati)si am citit cap coada toate dezabterile pe aceasta tema. daca ati sti cum se vede din afara....ven, de acord cu tine, alinatudor, bravo, angelique ,ai vorbit si pt mine . numa' ca nu sunt aici sa spun, vai cat suntem noi de istete si nu ne lasam copii sa planga. dar am citit postari care cam asta sugerau fie ca erau de o parte sau alta a situatiei. as avea multe de spus inceput cu nemernicia asta de cuvant,avand in vedere ca nu mi-am cumparat un animal de casa ci am nascut un copil.si daca fiecare dintre noi , ca mame , am hotarat ca asta trebuie facut pt copilul nostru, inseamna ca ne asumam raspunderea si acceptam consecintele ,fie ca alegem sa ne trezim multe nopti de aici incolo, fie ca ii lasam sa planga .

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hm, cand il apuca limbarnita nu se opreste, baiatul mamei!
Eu sper si sper si sper ca papam prost si suntem maraiti de la dinti! E adevarat ca se poate lasa si cu varsaturi in perioada in care ies dinti? Dar sa vina odata dintii astia!
Stiu ca e fitos azi si eu ma incapatanez sa ii dau brokolli cu cartofi desi stiu ca nu ii plac cartofii si papa cu ffffff multa placere tot ce e in combinatie cu morcov. S-a trambat a comentat si aproape a vomitat. Am dres putin meniul cu supa crema de legume incepand cu 8 luni, de la HIPP. Asta nu am avut curaj sa ii dau: e sarata (scrie pe eticheta ca e potrivit de sarata pt bebelusi) si contine verdeturi ca si condiment vreo 3-4 feluri si se si vad acolo in borcanel. Asa, combinate a papat ceva dar probabil nici macar 100g!

Ginette,
Adeluta e superba cu acel poncho! Si piscina se vede ca isi face treaba si pe uscat! Noi am lasat-o in Romania ca nu m-as dus capul sa ii vad si alta intrebuintare decat plina cu apa.

Eu sunt asa de ametita ca am plecat azi dimineata la plimbare cu Benji avand bluza imbracata pe dos! Abia acuma am realizat!!!!! Si ne-am si aratat in lume pe "bulevardul" metropolei unde e zi de targ! E asa liniste la noi in casa azi pentru ca au inchis strada traficului masinilor. Numai Benji maraie si canta, rade, se inneaca..... in tarc.

Irlandeza,
stiu ca v-ati mutat de curand in locuinta cu acel balcon frumos. Spune-mi te rog ca nu ati cautat mult casa... noi am inceput sa cautam ceva mai mare si sper sa gasim macar cu balcon daca nu terasa sau locuinta la parter cu ceva gradina....Ma doare capul cand ma gandesc ca ne mutam....indata ce gasim ceva sa ne placa la amandoi si sa ne permitem... Eu as sari la casa cu gradina si curte dar pana nu vindem locuinta de aici nici vorba... O invidiez pe Creata!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

si trecand peste subiectul anterior, ca incepe sa ma irite .........mateias dragalas imi impuie capul de vreo 5 zile cu TA-TA, TA-TA, striga si apoi se pune pe ras, e simpatic rau . ma simt parca as avea deja copil mare, ce mai,vorbeste incep sa ma gandesc la ce facultate va merge

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ereena, ai dreptate.
Recitind ce am scris, am realizat ca sunt putin....inversunata, poate? Probabil.
Dar cand cred cu tarie in ceva, sustin cu aceeasi tarie. Si aici nu e vorba de culoarea care se poarta in acest sezon, ci de ceva cu adevarat serios.
Plus ca forumul e destinat dezbaterii. Altfel n-ar mai fi existat forumuri.
Si nu sunt genul 'nu zic nimic, ca n-am chef sa starnesc dispute'. Nu sunt adepta disputelor, departe de mine, dar sunt adepta exprimarii parerii, atunci cand exista una.

Ah, si mai vroiam sa zic una. Nu ma cred mai 'mama' doar pt. ca sunt la al doilea copil. Pentru ca as fi tampita sa fac asta. Faptul ca l-am crescut pe Markus, si felul cum l-am crescut n-are nimic a face cu Mathias si felul in care il voi creste pe el. Cresterea si educatia se muleaza pe caracterul/firea copilului, si deja prevad 2 caractere total diferite Pupe-i mama pe ei flacai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ereena,
Felicitari pt Matei vorbaret!!! Asa-i ca acum dupa ce a zis primele silabe legate intr-un cuvant ni se pare ca si restul de bla bla sunt altfel? Si chiar ca sunt mari, daca incep sa vorbeasca ( mai au mult pana chiar vor vorbi dar ...) avem copii mari, bebelusi mari! Eu asa ii zic lui Benji: de acuma esti bebelus mare!
Si zica soacra ce o vrea (sa ii dau orice mancare la 37grade) Benji a papat aproape tot restul legumelor reci!
Si mi-a bagat in gura plina cu legume si "semnatura electronica"!!!! Sper sa mai pot face treaba cu ea, ca imi tot da eroare!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
multumim mult de urari, mi-a facut placere sa citesc la multi anii pentru fi-miu!
Miky baby la multe lunite si la multi ani Saarei! Va pupam si va asteptam cu drag!

la multi ani Mariilor! sa fiti fericite!

La multe lunite si la multi ani

Anthony Gabriel (de an_k)
Sacha Dimitris (de miri_mik)
Victor Mihai (de doniro)
Edith Elena (de camiedi)
Adelina-Mihaela (de remiclea)
Stefan Paul (de DanutaD)
Matei (de mamacapra)

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani Cristacoman!

Bine ai venit Laura! Imi era dor de tine!Pup fetele!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput