Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Grati, ce iaurturi au smintina? ca pe ale mele din frigider nu scrie sa aiba...am milli si napolact...
smintina nu i-am dat pina ieri...de fapt brinza fagaras...m-am gindit ca simbata are 8 luni, deci ar putea suporta bine smintina...i-a placut foarte tare...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Vreau sa cumpar si eu, BB, si vreau sa va intreb cum se procedeaza cu ea, pui picaturi in nas inainte? Si ii scoate si pe cei din gat?Ca Razvi nu are in nas mucisorii, in gat sunt, horcaie, da numa dupa ce tuseste se aude.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Da, ii pui ser fiziologic (sau apa de mare), stai putin, sa se inmoaie si bagi BB; eu i-am scos si din gat niste "rame" mai in primavara. Adela nu se "crizeaza" prea tare, pt ca o gadil cu apa de mare in nas, si e inca sub efectul gadilatului cand vin cu aparatul.

Acum incarc pozele!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, ii pui in nas picaturi...eu folosesc doar ser fiziologic, insa se pot folosi si picaturi pt nasuc. lasi citeva secunde sa inmoaie pe acolo si folosesti batista. la mine a scos si din "git", in sensul ca nu vedeam nimic in nas, insa el nu putea respira si se ineca...si a scos la muci batista...de m-am speriat de unde mai ies.

Citat:

Vreau sa cumpar si eu, BB, si vreau sa va intreb cum se procedeaza cu ea, pui picaturi in nas inainte? Si ii scoate si pe cei din gat?Ca Razvi nu are in nas mucisorii, in gat sunt, horcaie, da numa dupa ce tuseste se aude.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am luat la citit tnuva, milli, danone si au si smantana. nu-mi amintesc de napolact.

ieri Tudor i-a zis suparat sotzului tata...striga de zor mama sa-l iau din patuc...tatsu incerca sa adoarma in patul mare si nu-l baga in seama...a mai marait bebe si s-a sfortat si a strigat tata...s-a pisulat pe el tatsu si s-a sinchisit sa-l scoata din patuc si sa se joace cu el!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi si Anca mersi, sper sa ii pot cumpara azi.Cam cat ser sa ii pun sa i se inmoaie?Doua trei picaturi?Sau trebuie mai mlt ca sa se inmoaie bine?

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Inca o data, ca mesajul celalalt l-am scris aiurea: poze de la aproape 9 luni, de aici - pentru cine are chef si timp!

PS. Ramo, cateva picaturi (2- 3) sau cate-un puf - dak ai sterimar, sunt suficiente!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Inca o data, ca mesajul celalalt l-am scris aiurea: poze de la aproape 9 luni, de aici - pentru cine are chef si timp!

PS. Ramo, cateva picaturi (2- 3) sau cate-un puf - dak ai sterimar, sunt suficiente!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

ce dulce este in piscinuta cu pancho-ul

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Asaaa
frumusete mica ce e ea.Uite aici seamana iar f bine cu Razvi.
Acuma nu vreau sa te superi ca tot zic asa, chestia e ca Razvan arata ca o fetita si nu invers.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

ce dulce este in piscinuta cu pancho-ul

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

I l-am luat de la ikea pe post de halat de baie; si piscina e folosita, deocamdata, pe post de tzarc - e buna de ros

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Asaaa
frumusete mica ce e ea.Uite aici seamana iar f bine cu Razvi.
Acuma nu vreau sa te superi ca tot zic asa, chestia e ca Razvan arata ca o fetita si nu invers.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Stai, tu, linistita; cum sa ma supar?! nu ti-am zis ca si mie mi s-a parut ca seamana?! pana si mama a zis ca sunt "gemeni" in unele poze.

Si, e adevarat, ca mi-am dorit fetita, dar si dak ar fi fost baietzel m-as fi bucurat.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput